за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
jas samo da ve pozdravam, sto me nemase den dva. pa ke se piseme vo nedela. vikendov ke setam malku nakaj velesko, Izvor. pozdrav do site i bidete umni
21.11.2009, 00:03
Bogdancanka
5422
Za Denicka i ubavo da si pomines vikendov........
21.11.2009, 07:47
Bogdancanka
5422
Мамички дајте некој предлог денес треба да одиме кај кумот на слава се мислам што да им купам не дечињата девојчето е 6 год а малиот има 2 год и онака дајте предлог за некое вино да купам
21.11.2009, 07:49
mami
8680
Јас сум за по некоја играчка на децата, иако мислам дека на слава се знае- бомбониера и вино, ема поклони...а за винот Каберне Шевињон ама limited edicion, многу е убаво
21.11.2009, 07:54
Bogdancanka
5422
Малиот имаше пред некој ден роденден па сега веке кога одиме сакам и да му купам нешто,а ако купам на него сакам и на девојчето и онака не се гледаме многу често и би сакала по нешто за сите да купам.Фала Мами за предлогот
21.11.2009, 07:56
mami
8680
е добро тоа да...нас на славата пола и повеќе гости ни донесоа за повојница за Лука...земи им по некоја играчка, облека сигурно имаат и повеќе од доволно..
21.11.2009, 08:00
Bogdancanka
5422
Благодарам за предлогот чекам да отворат продавниците и одам да купам по нешто рано сум станала
21.11.2009, 12:02
profesorica
5709
кај сте бре жени , ајде малку размрдајте се
21.11.2009, 13:22
profesorica
5709
ауууу никој нема ли?јас инаку уште сум на работа, ме заглавија
21.11.2009, 13:45
Еца
6692
па јас сум тука ама сама сум со децата па не можам да пишувам. Па види проф. надвор колку е убаво времето, луѓето ги користат убавите сончеви моменти да прошетаат надвор и тоа треба да не радува. Се полнат со позитивна енергија
21.11.2009, 16:27
Mamicka3
755
Затишјееееее.... нема никој зар сите се негде излезени
21.11.2009, 16:32
nadica
4381
тука сум ама надица е будна а сами сме дома па неможам да ви пишувам
21.11.2009, 16:34
Еца
6692
сигурно луѓево се некаде на гости, викенд, слава ајде жени што да се напиеме ние додека се дружиме.
21.11.2009, 16:42
nadica
4381
повелете расонете се
21.11.2009, 16:53
Боцко
806
чет рум - простор каде може да си правиме муабет во реално време, без да го напуштаме рр, мисам дека тоа би било фантастично и треба посериозно да се разгледа. еве, го обновувам предлогот.
21.11.2009, 17:24
Еца
6692
ќе мораме тука, во оваа тема да си правиме муабет бидејќи немаме одобрение за вакво нешто. Се надевам дека и тука убаво ќе се дружиме нели?
21.11.2009, 18:01
BEBICA
2014
Zdravo kako ste? Eve jas denes samo na gosti idam.Ja ostavivme malata kaj baba i bevme na slava pa sega se vrativme.Sto pravite vie?
21.11.2009, 18:03
Julie1
2354
Идејата на Рингераја е целата содржина (совети, поплаки и радости) да има трајна вредност. За жал со chat не се постигнува зачувување на содржината и се губи смислата на Рингераја, содржините пишувани на форумните да бидат трајно употребливи. Се надевам дека се согласувате со мене!
21.11.2009, 18:24
Еца
6692
ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA
Zdravo kako ste? Eve jas denes samo na gosti idam.Ja ostavivme malata kaj baba i bevme na slava pa sega se vrativme.Sto pravite vie?
ех Бебице секоја чест, што убаво така Јас го чекам тој ден кога ќе можам да ги оставам моите прасиња да ми ги чува некој, а јас и мм да прошетаме барем малку сами. Мислам Мартина секаде сум ја носела со мене, ама некогаш имаме потреба барем накратко да се видиме и излеземе некаде на ручек/вечера. А навистина одмна не сме биле
21.11.2009, 18:43
BEBICA
2014
ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца
ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA
ех Бебице секоја чест, што убаво така Јас го чекам тој ден кога ќе можам да ги оставам моите прасиња да ми ги чува некој, а јас и мм да прошетаме барем малку сами. Мислам Мартина секаде сум ја носела со мене, ама некогаш имаме потреба барем накратко да се видиме и излеземе некаде на ручек/вечера. А навистина одмна не сме биле
Eca, mila moja ova e vtor pat da ja ostavam na 4 saat, prviot pat bese na 2 saati za da zavrsam nekoja papirologija za mene. Inaku nemam obicaj da ja sotavam sekogas e so mene za da ne slucajno svekrvami ne mi prebaci, a majka mi mi e daleku 500 km od mene vo Skopje. Fala bogu me poslusala i se napravila kako sum i rekla, ne zatoa sto ona mi kaza tuku svekor mi raport mi dade cim stignavme. A svekormi e zlato, jas iskreno nemam bas poverenje vo svekrva mi mnogu si zema za pravo.Eve sega e ljuta na jatrvami sto zela zena da i go cuva maliot, pa normalno koga ne go cuvase kako treba.A kaj mene nema taka ili e kako jas ke kazam ili nikako.Prvo i odrziv lekcija pa izlegov.Mozebi sum stroga no takva sum.Poveke mu veruvam na svekor mi nego na svekrva mi, on e car.
22.11.2009, 18:10
mother 29
4405
море кај сте!?се излежавате а?
22.11.2009, 20:37
Bogdancanka
5422
многу мирно што прават нашите рингерајовци?Еве јас сум дремнала и сега станав малку да се размрдам се осекам ужасно,денес е удавив во чаеви али ништо утре одам на доктор неможам вака.......
22.11.2009, 21:06
Еца
6692
јој драга што ти се случи, од каде се прелади толку? ајде пиј чаеви, лимони мандарини, пилешка супа...аје мажле нека те измасира малку и да видиш како ќе се оправиш, веднаш кукурек
22.11.2009, 22:29
BEBICA
2014
Zdravo imali nekoj? Eve jas sega uspeav da sednam i ljuta sum i besna mi se pukna susarata od tezina, i sega ke puknam
22.11.2009, 22:41
jovanka
1745
Utre po nova susara minatata nedela kupiv 500 den starata za nadvor novata za doma