cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: chat room

clock-img

03.04.2010, 17:56

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Фала Биле, одмарај ти мила, а на бебушот пеј му малку повеќе, тато нека го гали мешкото и да видиш како ќе се смириuser posted image Ајде убаво да си поменете сите каде и да сте!user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

03.04.2010, 18:18

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Има некое бебе што не спие колку Миа? Две ноќи до четири наутро ми праи муабет user posted image (агллглг, леголего, аааа user posted image ) и ми се смее..па кога ќе рикне до приземје се слуша. Ниту прошетката денес не ја умори, па цел ден од лутина рацете си ги изеде. Сега заспа ко бајаги, ама вечер не знам како ќе поминеме user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

03.04.2010, 18:39

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

Душа убава!user posted image user posted image user posted image
Вака кога читам, претпоставувам што ме чека! Сите викаат, додека не почне само да кажува што сака и што му е, тешко тебе!
Слатки маки!!!!!
Гушка за Миа!user posted image user posted image user posted image

Пред да скокнеш, кажи оп!

clock-img

03.04.2010, 19:06

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

кај сте бре жени???

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

03.04.2010, 19:16

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Ooooooooooooooooo koj ni e tuka profesoricauser posted image user posted image
Pa kaj si ti zenska?

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

04.04.2010, 00:37

clock-img

nadica

pencil-img

4381

нема никој сите заминале на црква а баш сакав една чаша млеко за пред спиење да се напијам ама нема со кој

добра ноќ отидов и јас

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

04.04.2010, 21:52

clock-img

April

pencil-img

1257

да се насмееме...денес свекрва ми спремаше чорба од јагнешка глава (бљак user posted image , не јадам такви работи, ама пред да ја исчисти главата Калија ми вика: мамо, баба ќе спрема супа од диносаурус user posted image неа главата и' заличила на диносаурус user posted image

вие јадете такви работи од надворешни и внатрешни органи? user posted image

clock-img

04.04.2010, 21:58

clock-img

baby mama

pencil-img

679

Уф јас не јадам, ама татко ми се јаде очи, јазик......... бљак. Еднаш бевме на гости со мм кај едни пријатели во друг град.И таму за ручек имаше дроб сарма во некаква марамица завиени, леле од што ми беше незгодно да не јадам само голтав. Ич несакам такви работи.

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

clock-img

04.04.2010, 22:09

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

obozavam takvi stavari,a mm e ko tebe,taka da toa bljak mi e mnogu poznato.inace zenska aj na chat na facebook,imam nekoj muabet so tebe

clock-img

04.04.2010, 23:26

clock-img

caci20

pencil-img

1049

Jas sakam se od meso, morski plodovi, divec itn. Iznutrici jadam ama jagneski ne. A gotvam se, od nisto nemam gajle.

Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...

clock-img

04.04.2010, 23:43

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ИЗВОРНА ПОРАКА: April

Калија ми вика: мамо, баба ќе спрема супа од диносаурус

се скршив од смеење!!!user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

05.04.2010, 20:40

clock-img

April

pencil-img

1257

кај сте лејдис? user posted image се прејадовте? спремни за утрешниот работен ден?
јас среќна, мислам недела е и нема шехерезад, ама тоа понеделник било...ме насмеа една другарка, сестра и' со мм се во истанбул за празнициве, и ако го прашаш синчето (4) каде се мама и тато, одговарал: во шехерезад user posted image

clock-img

05.04.2010, 23:07

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

ИЗВОРНА ПОРАКА: April

ме насмеа една другарка, сестра и' со мм се во истанбул за празнициве, и ако го прашаш синчето (4) каде се мама и тато, одговарал: во шехерезад user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Znaci i na malite gi fatilo "SEHEREZADIJA" Lele April soubavo me iznasmea, kolku samo se iznervirav vecerva auuuu strasna rabota  user posted image   Abe ne sum znaela deka imam LUDA svekrva. Znaete li sto mi stori? Vremeto se rasipa i pocna da grmi, jas bev na fb i ide svekrvami i vika" iskluci KONPUKTEJRO oti grom ke go udre ke ni se zapali kukata   user posted image   Jas na toa se iznasmeav zatoa sto nemozev da se vozdrzam i izleze od sobata. Po 5 minuti eve ti ja pak "Abe gasi KONPUKTEJRO ne si igri igracka so zivoto be dete" i ni pet ni ses go izvadi prodolzeniot kabal i si go zede vo sobata i se zakluci. Eve duri pred 20 minuti go dobiv. Znaci vremeto se rascisti i opasnost po zivot nema.
user posted image    user posted image    da znaete deka vo toj moment dobiv bas vakva zelba:  user posted image    user posted image   Ama aj se vozdrzav, ne i e prv pat, se taka pravi koga mm ne e doma a potoa mu se zali deka ja maltertiram. Abe ludnica

clock-img

05.04.2010, 23:23

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana

user posted image    user posted image    da znaete deka vo toj moment dobiv bas vakva zelba:  user posted image    user posted image  

user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.04.2010, 23:41

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Zdrаво мои дами...јас да се пријавам дека се вратив од преубав викенд....малу да видам што сум испуштила и си легнувам...од утре ке ве дружам повеќе user posted image user posted image user posted image

What goes around comes back around.

clock-img

06.04.2010, 09:36

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

decki abe kaj e temata za prvoto zabce help

clock-img

06.04.2010, 09:40

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

еве дечки..КЛИКНИ

clock-img

07.04.2010, 11:34

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

user posted image
user posted image

РР да ве почастам! Денес на мм му е именден! Оваа година е мрсен, после велигден!
Повелете на колач и коктел!

Пред да скокнеш, кажи оп!

clock-img

07.04.2010, 11:39

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Bibe neka mu e sreken rodendenot na mazot tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.04.2010, 11:40

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Lele jas ne procitav ubavo,se gleda deka ne sum naspana ko so trebauser posted image user posted image user posted image

Cestit imenden na mazot ti

clock-img

07.04.2010, 12:07

clock-img

caci20

pencil-img

1049

Neka mu e vecno imeto.user posted image

Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...

clock-img

07.04.2010, 14:00

clock-img

nadica

pencil-img

4381

имавме ли тема за бисери од нашите најмили?

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

07.04.2010, 14:04

clock-img

mis.

pencil-img

3845

имаше нешто такво ај да ја најдам па ќе пишам.

clock-img

07.04.2010, 14:07

clock-img

nadica

pencil-img

4381

и јас побарав ама надица е со полна пареа па неможам да ја пронајдам user posted image user posted image user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

07.04.2010, 14:07

clock-img

mis.

pencil-img

3845

еве кликни тука имаме тема детски досетки

Последни статии

article-img