за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Фала Биле, одмарај ти мила, а на бебушот пеј му малку повеќе, тато нека го гали мешкото и да видиш како ќе се смири Ајде убаво да си поменете сите каде и да сте!
03.04.2010, 18:18
Палешка РР
7505
Има некое бебе што не спие колку Миа? Две ноќи до четири наутро ми праи муабет (агллглг, леголего, аааа ) и ми се смее..па кога ќе рикне до приземје се слуша. Ниту прошетката денес не ја умори, па цел ден од лутина рацете си ги изеде. Сега заспа ко бајаги, ама вечер не знам како ќе поминеме
03.04.2010, 18:39
BILE.F
670
Душа убава! Вака кога читам, претпоставувам што ме чека! Сите викаат, додека не почне само да кажува што сака и што му е, тешко тебе! Слатки маки!!!!! Гушка за Миа!
03.04.2010, 19:06
profesorica
5709
кај сте бре жени???
03.04.2010, 19:16
BEBICA
2014
Ooooooooooooooooo koj ni e tuka profesorica Pa kaj si ti zenska?
04.04.2010, 00:37
nadica
4381
нема никој сите заминале на црква а баш сакав една чаша млеко за пред спиење да се напијам ама нема со кој
добра ноќ отидов и јас
04.04.2010, 21:52
April
1257
да се насмееме...денес свекрва ми спремаше чорба од јагнешка глава (бљак , не јадам такви работи, ама пред да ја исчисти главата Калија ми вика: мамо, баба ќе спрема супа од диносаурус неа главата и' заличила на диносаурус
вие јадете такви работи од надворешни и внатрешни органи?
04.04.2010, 21:58
baby mama
679
Уф јас не јадам, ама татко ми се јаде очи, јазик......... бљак. Еднаш бевме на гости со мм кај едни пријатели во друг град.И таму за ручек имаше дроб сарма во некаква марамица завиени, леле од што ми беше незгодно да не јадам само голтав. Ич несакам такви работи.
04.04.2010, 22:09
Cacko
1127
obozavam takvi stavari,a mm e ko tebe,taka da toa bljak mi e mnogu poznato.inace zenska aj na chat na facebook,imam nekoj muabet so tebe
04.04.2010, 23:26
caci20
1049
Jas sakam se od meso, morski plodovi, divec itn. Iznutrici jadam ama jagneski ne. A gotvam se, od nisto nemam gajle.
04.04.2010, 23:43
Maca25
7558
ИЗВОРНА ПОРАКА: April
Калија ми вика: мамо, баба ќе спрема супа од диносаурус
се скршив од смеење!!!
05.04.2010, 20:40
April
1257
кај сте лејдис? се прејадовте? спремни за утрешниот работен ден? јас среќна, мислам недела е и нема шехерезад, ама тоа понеделник било...ме насмеа една другарка, сестра и' со мм се во истанбул за празнициве, и ако го прашаш синчето (4) каде се мама и тато, одговарал: во шехерезад
05.04.2010, 23:07
Rossana
1239
ИЗВОРНА ПОРАКА: April
ме насмеа една другарка, сестра и' со мм се во истанбул за празнициве, и ако го прашаш синчето (4) каде се мама и тато, одговарал: во шехерезад
Znaci i na malite gi fatilo "SEHEREZADIJA" Lele April soubavo me iznasmea, kolku samo se iznervirav vecerva auuuu strasna rabota Abe ne sum znaela deka imam LUDA svekrva. Znaete li sto mi stori? Vremeto se rasipa i pocna da grmi, jas bev na fb i ide svekrvami i vika" iskluci KONPUKTEJRO oti grom ke go udre ke ni se zapali kukata Jas na toa se iznasmeav zatoa sto nemozev da se vozdrzam i izleze od sobata. Po 5 minuti eve ti ja pak "Abe gasi KONPUKTEJRO ne si igri igracka so zivoto be dete" i ni pet ni ses go izvadi prodolzeniot kabal i si go zede vo sobata i se zakluci. Eve duri pred 20 minuti go dobiv. Znaci vremeto se rascisti i opasnost po zivot nema. da znaete deka vo toj moment dobiv bas vakva zelba: Ama aj se vozdrzav, ne i e prv pat, se taka pravi koga mm ne e doma a potoa mu se zali deka ja maltertiram. Abe ludnica
05.04.2010, 23:23
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana
da znaete deka vo toj moment dobiv bas vakva zelba:
05.04.2010, 23:41
Enika
1480
Zdrаво мои дами...јас да се пријавам дека се вратив од преубав викенд....малу да видам што сум испуштила и си легнувам...од утре ке ве дружам повеќе