за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
07.04.2010, 16:10
zorica 00
1
эдр, дали може некој да ми каже што эначи жлеэда кај новороденче? денес бев во советувалисте на контрола на 2 месеци и бидејќи некако дише како да му е эатнато носето ја прашав што да преэемам.Педијатарот ми рече дека не страшно оти таа жлеэда со ...не се сеќавам на името се губела до 6 месец.Во секој случај свеста ми се эеде. Кој го имал овој проблем?
07.04.2010, 17:40
mother 29
4405
Добре ни дојде Зорица! јас неможам да сватам,за каква жлезда станува збор..каде е таа,се гледа ,се опипува!? објасни ни поубаво,за да може некој ако имал искуство да го сподели со тебе поззз
08.04.2010, 13:58
Палешка РР
7505
Вчера во аптека за болките во грбот, зглобовите и колената ми препорачаа капсули на 4LIFE на база на соја, поточно Soja Lecithin, рекоа дека не се штетни при доење. Се напив една и малку ми е подобро, но се мислам дали да ги пијам, бидејќи немаа упатство. Ако има некој искуство, нека пише. Ако знаете за штетноста, пишете веднаш да ги прекинам
love u all
08.04.2010, 16:15
Rossana
1239
leleee edna BABA od 83 godini ja bakna Sara na obravceto. Ke bide li ok? Ako i prenese nekoja bakterija? Sto da pravam? Da svaram kamilica i da ja izmijam ili?
08.04.2010, 16:20
nadica
4381
измиј ја со вода или влажно па белким не е болна бабата не се секирај многу се надевам освен што ја избуцала со брадата нема да има поголем проблем
бакнежи за сара
08.04.2010, 16:25
nadica
4381
има ли некој да направи по едно кафе да пиеме во барот додека сеуште спие ќерка ми?
08.04.2010, 16:26
Rossana
1239
Abe ne e bolna babata ama ima "cuden" zdiv . Ah se nadevam deka se ke bide vo red
09.04.2010, 08:56
Cacko
1127
Apriiiiiiil,procitaj pp ponekad
09.04.2010, 09:07
Еца
6692
Драги мои бидејќи ја надминавме 100 страна од темата, чет собата се затвора и сите разговори продолжете ги во кафе барот со кафенце клик тука