cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: chat room

clock-img

07.04.2010, 14:15

clock-img

nadica

pencil-img

4381

благодарам

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

07.04.2010, 16:10

clock-img

zorica 00

pencil-img

1

эдр, дали може некој да ми каже што эначи жлеэда кај новороденче?
денес бев во советувалисте на контрола на 2 месеци и бидејќи некако дише како да му е эатнато носето ја прашав што да преэемам.Педијатарот ми рече дека не страшно оти таа жлеэда со ...не се сеќавам на името се губела до 6 месец.Во секој случај свеста ми се эеде.
Кој го имал овој проблем?user posted image

бубенце

clock-img

07.04.2010, 17:40

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

Добре ни дојде Зорица!
јас неможам да сватам,за каква жлезда станува збор..каде е таа,се гледа ,се опипува!?
објасни ни поубаво,за да може некој ако имал искуство да го сподели со тебе
поззз

clock-img

08.04.2010, 13:58

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Вчера во аптека за болките во грбот, зглобовите и колената ми препорачаа капсули на 4LIFE  на база на соја, поточно Soja Lecithin, рекоа дека не се штетни при доење. Се напив една и малку ми е подобро, но се мислам дали да ги пијам, бидејќи немаа упатство. Ако има некој искуство, нека пише. Ако знаете за штетноста, пишете веднаш да ги прекинамuser posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

08.04.2010, 14:20

clock-img

Весна

pencil-img

771

Палешка, искрено првапат слушам за вакви капсули, но ѕирнав на интернет и од тоа што го прочитав мислам дека се ОК, убави состојки има. Еве каде видов најпрегледно: http://www.immuneboosteronline.com/294/tell-me-something-about-4life-products

clock-img

08.04.2010, 14:35

clock-img

Mila na mama

pencil-img

1152

Денес јас и мм заедно имаме закажано преглед во очна ординација. Ќе му купам очила за да ми парира, двајцата да изгледаме интелигентноuser posted image user posted image user posted image

love u all

clock-img

08.04.2010, 16:15

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

leleee edna BABA od 83 godini ja bakna Sara na obravceto. Ke bide li ok? Ako i prenese nekoja bakterija? Sto da pravam? Da svaram kamilica i da ja izmijam ili? 

clock-img

08.04.2010, 16:20

clock-img

nadica

pencil-img

4381

измиј ја со вода или влажно па белким не е болна бабата
не се секирај многу се надевам освен што ја избуцала со брадата нема да има поголем проблем

user posted image user posted image user posted image бакнежи за сара

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

08.04.2010, 16:25

clock-img

nadica

pencil-img

4381

има ли некој да направи по едно кафе да пиеме во барот додека сеуште спие ќерка ми?

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

08.04.2010, 16:26

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

Abe ne e bolna babata ama ima "cuden" zdiv  user posted image . Ah se nadevam deka se ke bide vo red
user posted image

clock-img

09.04.2010, 08:56

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

Apriiiiiiil,procitaj pp ponekaduser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.04.2010, 09:07

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Драги мои бидејќи ја надминавме 100 страна од темата, чет собата се затвора и сите разговори продолжете ги во кафе барот со кафенце user posted image клик тука

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

Последни статии

article-img