cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: chat room

clock-img

19.03.2010, 20:06

clock-img

baby mama

pencil-img

679

Јас го чекам мм да дојде. Го пративме да шопингува во Џамбо. Јана ја избањав и заспа. Е сега ќе гледам Шехерездаuser posted image

clock-img

19.03.2010, 20:56

clock-img

Natasha5

pencil-img

830

леле никој нема сите ли гледате шехерзад?

clock-img

19.03.2010, 20:58

clock-img

April

pencil-img

1257

еве јас се прибрав user posted image цееееел ден на работа, после малку прошетавме...мирисааа на пролеттт user posted image

clock-img

19.03.2010, 21:06

clock-img

Natasha5

pencil-img

830

не да е убаво времево едвај чекав да се стопли малце,не можам веке да го  гледам снегов.
И ние шетавме денес со Јана и после спиеше ко бебенцеuser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.03.2010, 21:28

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Zdravo kako ste sto pravite?
mene malce mi bese setanje vcera cel den, pa i denes go cekav mm pa otidovme na Moni patiki i kupivme i igracka gitara sega zenskata sviri a ne da se raduvaaa.
Smeski.

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

19.03.2010, 21:36

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

Јас едвај дојдов на ред до компјутер...Леле,дома сме живи смешки...Еден станува,друг седнува,сирот компјутер,ќе прокува некој ден...user posted image user posted image user posted image
Бебице,Мони сега е главна женска,а?Брзо,ставај фотка да ја видиме со титара(така викаше Андреј кога беше мал)...user posted image

Love is in the air

clock-img

19.03.2010, 21:36

clock-img

April

pencil-img

1257

бебице, се ближи април у београду...како е таму? user posted image

само да те поздравам и да ти кажам дека попладнево шетавме низ лептокарија и си пиевме кафенце во еден нов кафич-бистро...

clock-img

19.03.2010, 21:37

clock-img

April

pencil-img

1257

ИЗВОРНА ПОРАКА: pacuvce

Јас едвај дојдов на ред до компјутер...Леле,дома сме живи смешки...Еден станува,друг седнува,сирот компјутер,ќе прокува некој ден...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

кај мене мм воопшто не сака компјутери и фала богу немаме таков проблем...МОЈ СИ Е и крај user posted image

clock-img

19.03.2010, 21:39

clock-img

April

pencil-img

1257

сакам да ја поздравам топче...според постовите ми изгледа ептен cool...особено ми се допадна оној за другарките user posted image

clock-img

19.03.2010, 21:44

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

ИЗВОРНА ПОРАКА: April

само да те поздравам и да ти кажам дека попладнево шетавме низ лептокарија и си пиевме кафенце во еден нов кафич-бистро...

A sega mi pravis ligi aaaaa...
Jas Leptokarija ja obozavam posto rodena vo Karpos 4 em blizu em dobri kafici druzenje lepota.
Bogami ke sedneme koga ke dojdam na edno kafence a April....

Inace ovde e super sonce greee prava prolet samo za setanje i utre ke se setame no ideme za prv pat ja nosime Moni vo Zoloska gradina.

kako si ti?

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

19.03.2010, 21:45

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

ИЗВОРНА ПОРАКА: pacuvce

Бебице,Мони сега е главна женска,а?Брзо,ставај фотка да ја видиме со титара(така викаше Андреј кога беше мал)...user posted image

Ke stavam utre ne uspeav da ja slikam vecerva.Abe bozem izlegovme mm da kupi novcanik za nego no mnoogu e prebirliv pa na kraj zavrisvme so patiki za Moni i gitarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako si ti pacuvce?Kako po doma?

clock-img

19.03.2010, 21:47

clock-img

April

pencil-img

1257

ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA

ИЗВОРНА ПОРАКА: April

A sega mi pravis ligi aaaaa...
Jas Leptokarija ja obozavam posto rodena vo Karpos 4 em blizu em dobri kafici druzenje lepota.
Bogami ke sedneme koga ke dojdam na edno kafence a April....

Inace ovde e super sonce greee prava prolet samo za setanje i utre ke se setame no ideme za prv pat ja nosime Moni vo Zoloska gradina.

kako si ti?

знам, затоа ти пишав...ете, кога ќе дојдеш, ќе организираме РР средба во Лептокарија...а ЗОО во БГ е ептен убава, баш би сакала и јас да ја носам Калија во таква зоолошка, а не во скопското мачилиште...

clock-img

19.03.2010, 21:52

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

E da Zooloskata gradina vo Blegrad e preeeubava.Za Moni ne plakame vlez samo za nas dvajcata.Pa posto obozava zivotni pa aj da vidi meda lav i sl.

A ideata za vo Leptokarija ne ti voopsto losa, vsusnost odlicna.Ima golemi terasi kade sto mozeme da sedneme site.user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.03.2010, 22:42

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Женски еве ме и мене. Си реков ќе паузирам малку од РР, но не можев да одолеам да не се вклучам user posted image Последно време повеќе читам, помалку пишувам, но морам да ѕирнам што се случува на нашата мила РР user posted image Таа ми е информаторка, инспираторка, утешителка, пријателка, ... СЕ ! Бебице можам да замислам како е во Белград. Бев само на автобуска кога одев кај тетка ми во Лазаревац, немам прошетано, а многу сакам. Ретко одам, но ако ме носи патот натаму, ќе те известам да пиеме кафе. Кафе у Београду ... user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

19.03.2010, 23:56

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

гледате тони и део на А1? ќе има денес?

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

20.03.2010, 08:23

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

денес не баш сончево а?

Мами,ај сега те молам!!!Па јас како сум наоштрена за шетање денес,ти мене вакви муабети...user posted image user posted image user posted image

Love is in the air

clock-img

20.03.2010, 08:27

clock-img

caci20

pencil-img

1049

Kaj nas puka sonce i jas uste sabajlecki si napraviv rucek i moze da udrime na setanje

Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...

clock-img

20.03.2010, 08:28

clock-img

caci20

pencil-img

1049

Sega gledam na net za ponedelnik 25 stepeni. Ide prolet

Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...

clock-img

20.03.2010, 08:30

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

Konecno soncev vikend zatoa posle zadolzitelna prosetka

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

20.03.2010, 08:30

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

Леле цаци20,едвај чекам...Како што вика онаа жената на А!:Е неможам више,пукнав!!!user posted image user posted image user posted image Исто и јас...

Love is in the air

clock-img

20.03.2010, 08:31

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

.Blaze si vi . Tuka vcera veese sneg user posted image Prolet ke dojde sigurno vo Maj

Биди тоа што си

clock-img

20.03.2010, 08:39

clock-img

mami

pencil-img

8680

хехех абе и јас сум наоштрена за шетање. Денес одиме на Бродец, со извидници, ќе се собереме еден куп луѓе, а утре одиме на Водно..Почнува пролет а со тоа и викенди по планини...Ама му се радувам, не сте свесниuser posted image

Арх-диз- таму пролет некаде после мај, јуни. Сега после снегот едни убави врнежливи денови денови ке ти дојдат и дури после влажно лето...Малку се тапа со климата таму...

clock-img

20.03.2010, 08:42

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Zdravoooo
Kako ste?jas eve sreduvam po doma i pokasno odime da se setame nadvor e toplo ubavo momentalno 12 stepeni a ke bide do 20.

clock-img

20.03.2010, 09:07

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Denes nema bebeski prikazni na zurnal

Биди тоа што си

clock-img

20.03.2010, 09:56

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

Моето излегување за денес заврши...user posted image user posted image user posted image Некој ни ја удрил колата на паркинг,а бре ќе си пукнам од мака...Којзнае ноќеска кога било тоа и што се случило...Уште ова ми требаше...user posted image user posted image user posted image

Love is in the air

Последни статии

article-img