за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Најубаво пиши и пп на Еца...Јас добив и од двете,меѓутоа Еца ми ги даде кога бевме во игротеката во Соравија... Инаку,како е бебуш?Те слуша ли?
25.03.2010, 21:20
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA
oooo ke ti bide veselo Paleska vecerva.Samo da ne zameni den za nok.Ako e eden den ne e strasno. A moze i ke spie i noke se e mozno. kako ste inaku?
Таа и онака во 3 заспива, нејзе секоја ноќ и е ден Инаку сме супер, веќе правиме керефеки
25.03.2010, 21:25
BILE.F
670
Мислев сега да и пишам и неа! Бебушот е супер, клоца и тоа многу ме радува! Како што се ближи времето, така сум се понестрплива! Како се твоите фраерчиња? Поздравче!
25.03.2010, 21:28
BEBICA
2014
ИЗВОРНА ПОРАКА: BILE.F
Ај јас пак да прашам зашто минатиот пат никој не ми одговори! Доби ли некој маица или налепница? Јас чекам ама ништо! А баш би сакала да имам нешто од РР.
Драга и немам ни јас никаква информација а и незгодно ми е да прашам.
25.03.2010, 21:29
pacuvce
1289
Сега гледам во термини за породување и имаш баш убав термин...Во мај...Јас многу сакав да родам во пролетен период(април,мај),меѓутоа не ми излезе по планираното... А моите се приказна за себе...Со Андреј два дена водам војна,бидејќи утре прави тест математика па се расправаме со собирање и одземање,а Бојан си ја тера неговата-јади,пиј спиј...Кукли мајкини се тие...Кога би можеле засекогаш да останат деца,би им било најубаво...
25.03.2010, 21:33
BILE.F
670
BEBICA, еве сега и пишав на Еца, па се надевам ќе ни одговори на сите! Бакни ја Мони од мене, имењачката на внука ми!
26.03.2010, 19:45
deluxe
2479
здраво мамички ,ми треба итно рецепт за фондан за торта.дали мозе некоја да ми помогне.на мојата керка во понеделник и е роденден.помошшшш
26.03.2010, 20:01
zami
574
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe
здраво мамички ,ми треба итно рецепт за фондан за торта.дали мозе некоја да ми помогне.на мојата керка во понеделник и е роденден.помошшшш
еве една лоша работа што му се случи вчера на мм, ни ја акнаа колата. Еден пијан будала. Браникот е крш. А стара е само 2 месеца А бе ни го расипа меракот
28.03.2010, 00:00
Bitolcanka
2461
Леле baby mama, баш ми е жал. Страшно навистина, но штом има само материјална штета, ако тој не е повреден, не се секирај. Не е сеедно, но од човечкото здравје ништо не е поважно. И ние со брат ми имавме судар минатата есен, ни излезе кола пред нас, без право на минување - вртеше. За среќа, немаше голема штета колата. Мене тоа ми беше првпат, бев преплашена. 2,5 месеци после тоа брат ми повторно имаше судар, тогаш сам, колата-крш, а тој повреден. Една недела не можев да се приберам. Среќа, веќе е минато и се е ок сега. Оттогаш имам уплав кога сум во кола, иако ме возат.
28.03.2010, 00:08
baby mama
679
Не, немаше никакви повреди, ама толку многу ни се скрши меракот.Прво ја чекавме 2 месеци да ја земеме и мм ептен ја пази. Еве во Понеделник ќе ја носиме на сервис па здравје пак ќе биде како нова
28.03.2010, 00:13
Bitolcanka
2461
Да, гледаш како можеш да бидеш позитивна Секогаш треба да гледаме на посветлата страна и во секоја лоша работа да бараме нешто добро. Вакви работи се поправаат, само малку финансии што се потребни ... Повеќе внимавање во иднина.
28.03.2010, 00:15
Maca25
7558
знаете дека може да видите што прават односно гледаат/ читаат активните корисници на рр?!? јас сега видов.
28.03.2010, 00:22
Bitolcanka
2461
Да? Како?
28.03.2010, 00:31
Mila na mama
1152
во моја рингераја имаш опција активни корисници, кликнуваш и ти ја дава моменталната активност на присутните членови
28.03.2010, 00:47
Bitolcanka
2461
Фала за информацијата Мила. А баш ќе го критикував новиот дизајн дека е покомплициран, подобар беше стариот, поедноставен. Секогаш модерните и новите работи се посложени, но и пофункционални Оваа можност е навистина интересна, само не кажува детално. Ја кажува само последната активност, а можеби си отворил повеќе теми, гледаш повеќе работи
28.03.2010, 00:49
Mila na mama
1152
Драги мои ова не е воопшто нова опција ја имавте и со стариот дизајн само не сте ја забележале. Инаку и мене новиот дизајн ми е малку мутав ама додека да се навикнеме тоа е.
28.03.2010, 00:50
nadica
4381
можноста ја имавме и предходно мила битолчанке само не си забележала
а сега кој има да часто нешто за пиење во барот или сама сум као и обично?
28.03.2010, 01:10
Bitolcanka
2461
Тука сме јас, Мила на мама, Росана и Фантом колку што забележав. Ајде да се почастиме и развеселиме оваа вечер, за подобро да спиеме
28.03.2010, 01:12
Bitolcanka
2461
Можеби, не сме ја забележале. Не сме разгледале се, поважни ни се секогаш постовите, дружењето -ај во барот сите будни оваа вечер, јас частам што сакате
28.03.2010, 01:16
nadica
4381
ајде мила изненади не па да одиме да легнуваме некои од нас имаат мали деца кои не се знае до кога ќе спијат
28.03.2010, 18:21
BEBICA
2014
Ja denes sum besna ko ris I mi se place i ke puknam od maka.Ova na Monika i se povlece kako sto vi kazav sega pak i e crveno i ke puknam od maka.Ne da sum ljuta, utre ima so doktorkata ne da se raspravam i ma da ja tresnam od zemja. Aj sto i se vrati tuku pocna i da se siri, ke puknam ne da mi se place.
29.03.2010, 01:09
Cacko
1127
bileeeee,stvarno sea bas me zakopka zosto si mislela deka sum ti luta?aj da ne vrtam po temite kazi mi,pls,ne za drugo bas me zanima za kakva ljutka me mislis???na rr uste nikoj ne me nalutil licno mene,se e diskusija i razmena na mislenja, i maaaali peckanja
29.03.2010, 01:15
Bile
440
pa i ova e nesto takvo, malku imavme prepukuvanje vo temata okolu privatnite bolnici.......dali se sekavas??? i voopsto ne bese nesto potencirano no jas sum takov covek, mnogu sum osetliva i dojdov kako navredena od toa sto ne mi bese pocituvano mislenjeto i ti vrativ so post jas go pocituvam tvoeto mislenje a ti mnogu bese stroga kon mene kako da ne mi veruvase a samo da znaes sto mi se sluci vo tie "privatni bolnici" podetalno da prodolzime na pp uzivaj, se salam