cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Фото апарат

clock-img

08.08.2013, 13:10

clock-img

cevlice

pencil-img

209

Бидејки во летниот период повеке излегуваме на прошетки и понекое подолго патуване.Дали сакате да се фотографирите , да правите убави слики со вашите најмили и секогаш внимавате да не го заборавите вашиот апарат. Јас лично сакам да се сликам и каде и да сум внимавам да го земам со себе . Во моментот го користам canon A 580 и сум многу задоволна.

clock-img

08.08.2013, 17:45

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Редовно се "сликаваме" , само сега не носиме фото-апарат секаде, освен кога одиме некаде на специјално место, па сакаме спомени, за секојдневни слики тука е мобилен user posted image
Инаку, имаме некој Самсунг, ама не знам што тип е, битно врши работа сега за сега.
Би сакала некогаш да имам некој попрофесионален апарат. user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

30.11.2014, 20:31

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Имам дигитален фотоапарат на Сони веќе неколку години и супер е. Највеќе мерак ми прави тоа што е во розева боја. user posted image

clock-img

08.01.2016, 23:09

clock-img

Estera

pencil-img

23

Имам Nikon Coolpix L380. Го купив пред две години од Америка. Супер слики вади, треба да се знае како да се користи има многу опции.
Планирам во блиска иднина да си уплатам курс за сликање, и да си се бавам професионално. Моја желба е да сликам новороденчиња, бебиња,дечиња итн. итоа надвор. Се надевам дека ке ми се оствари желбата. user posted image

Последни статии

article-img