cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Страсно бакнување

clock-img

17.07.2011, 00:19

clock-img

nadica

pencil-img

4381

на времето кога бевме во врска неможевме да се одделиме но како што одминуваше времето така и страсните бакнежи се намалуваа па сега пред или за време на водење љубов
и што е најтрагично јас не ги посакувам секогаш и секаде (до мене е проблемот)

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

17.07.2011, 00:30

clock-img

kapina

pencil-img

4327

na pocetokot se baknuvavme cesto strasno no sega retko

clock-img

18.07.2011, 01:05

clock-img

ikki

pencil-img

224

како што си одминува времето се помалку и помалку, и некако не чуствувам страст додека се бакнувам како порано, а доколку евентуално започне некој страсен бакнеж знам дека следува секс, а јас понекогаш сакам само бакнеж

clock-img

18.07.2011, 09:13

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

mm sea e u faza na strastno baknuvanje.super mi dojde user posted image

clock-img

18.07.2011, 22:57

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

потсјети ме шта то бјеше љубавввввввuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

18.07.2011, 23:00

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

ИЗВОРНА ПОРАКА: ikki

како што си одминува времето се помалку и помалку, и некако не чуствувам страст додека се бакнувам како порано, а доколку евентуално започне некој страсен бакнеж знам дека следува секс, а јас понекогаш сакам само бакнеж

Истоuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

19.07.2011, 00:07

clock-img

mama26

pencil-img

3977

uf ,jas ne ,ama mm sekogas prv user posted image go zapocnuva baknuvanjeto,i veruvajte jas ne sum na kratki stazimora da se ide dalje user posted image [ nema izgovor od tipot abe jas samo da te baknam user posted image user posted image ] a za ponataka ke vidime kako ke bide user posted image user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

19.07.2011, 00:38

clock-img

humana

pencil-img

596

Обожавам да се бакнувам долгоооооо.не легнуваме и не стануваме ако не се бакнеме освен ако не сме неѓто скарани,како денескаuser posted image user posted image

Последни статии

article-img