за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
на времето кога бевме во врска неможевме да се одделиме но како што одминуваше времето така и страсните бакнежи се намалуваа па сега пред или за време на водење љубов и што е најтрагично јас не ги посакувам секогаш и секаде (до мене е проблемот)
17.07.2011, 00:30
kapina
4327
na pocetokot se baknuvavme cesto strasno no sega retko
18.07.2011, 01:05
ikki
224
како што си одминува времето се помалку и помалку, и некако не чуствувам страст додека се бакнувам како порано, а доколку евентуално започне некој страсен бакнеж знам дека следува секс, а јас понекогаш сакам само бакнеж
18.07.2011, 09:13
dostickage
2181
mm sea e u faza na strastno baknuvanje.super mi dojde
18.07.2011, 22:57
Pepelaska *
3820
потсјети ме шта то бјеше љубаввввввв
18.07.2011, 23:00
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: ikki
како што си одминува времето се помалку и помалку, и некако не чуствувам страст додека се бакнувам како порано, а доколку евентуално започне некој страсен бакнеж знам дека следува секс, а јас понекогаш сакам само бакнеж
Исто
19.07.2011, 00:07
mama26
3977
uf ,jas ne ,ama mm sekogas prv go zapocnuva baknuvanjeto,i veruvajte jas ne sum na kratki stazimora da se ide dalje [ nema izgovor od tipot abe jas samo da te baknam ] a za ponataka ke vidime kako ke bide
19.07.2011, 00:38
humana
596
Обожавам да се бакнувам долгоооооо.не легнуваме и не стануваме ако не се бакнеме освен ако не сме неѓто скарани,како денеска