на времето кога бевме во врска неможевме да се одделиме но како што одминуваше времето така и страсните бакнежи се намалуваа па сега пред или за време на водење љубов и што е најтрагично јас не ги посакувам секогаш и секаде (до мене е проблемот)
17.07.2011, 00:30
kapina
4327
na pocetokot se baknuvavme cesto strasno no sega retko
18.07.2011, 01:05
ikki
224
како што си одминува времето се помалку и помалку, и некако не чуствувам страст додека се бакнувам како порано, а доколку евентуално започне некој страсен бакнеж знам дека следува секс, а јас понекогаш сакам само бакнеж
18.07.2011, 09:13
dostickage
2181
mm sea e u faza na strastno baknuvanje.super mi dojde
18.07.2011, 22:57
Pepelaska *
3820
потсјети ме шта то бјеше љубаввввввв
18.07.2011, 23:00
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: ikki
како што си одминува времето се помалку и помалку, и некако не чуствувам страст додека се бакнувам како порано, а доколку евентуално започне некој страсен бакнеж знам дека следува секс, а јас понекогаш сакам само бакнеж
Исто
19.07.2011, 00:07
mama26
3977
uf ,jas ne ,ama mm sekogas prv go zapocnuva baknuvanjeto,i veruvajte jas ne sum na kratki stazimora da se ide dalje [ nema izgovor od tipot abe jas samo da te baknam ] a za ponataka ke vidime kako ke bide
19.07.2011, 00:38
humana
596
Обожавам да се бакнувам долгоооооо.не легнуваме и не стануваме ако не се бакнеме освен ако не сме неѓто скарани,како денеска