ИЗВОРНА ПОРАКА: mila 3
mm zapnal pak da nea vrasna ama mene nekako ne mi se odi pak tamu, pa se staviv vo akcija najdov ponuda za Hanioti vo Hotel. Grand Victoria epten mi fati oko i so cenite se dobri, ama nemozam da najdam sliki od plaza samo od bazeni a i malku e podaleku od plaza okolu 200 metri, ne deka e nesto mnogu ama so bebe nataka- navaka. Da ne bil nekoj?
Nie bevme vo Hanioti pred nedela dena, vo mnogu poubav hotel od Grand Victoria, hotel Naias se vika i e na sama plaza, so bazeni, igralista za deca, barovi i sl. Go imas vo ponuda vo PilotTravel, ponudata e so dorucek, i nema sto nema za jadenje, se sto moze da ti tekne deka ti se jade i poveke od toa, a sobite se celi apartmani so kujna, kupatilo, centralna klima, sekojdnevno cistat, i sadovite vo umivalnik ako gi ostais ke ti gi izmijat
...arno ama na plazata pred hotelot , vo vodata ima edna odgromna dolga karpa so po nekoja treva ili eze, i mene mi bese jezivo da vlagam, pa tuka se slapkavme vo plitkoto, a na 20 metri imas gratska plaza na Hanioti so pesok, ama i guzva
Inaku hotelot e raj za deca i toplo ti go pretoracuvam, nie bevme so 6 mesecno
...pozz
< Поракaта ја уредил *Elena* -- 1.7.2012 12:00:39 >