ИЗВОРНА ПОРАКА: Nadezna
Ve citam i se cudam...
Trcankata 90 % od vas vo Grcja....
Dobro be zeni, imate li malku oset_ bre, pa ve gazat re cela godina, u leto vi gi krsat kolite....A vie gi punite pari.....
PO NIEDNA CENA I NIKOGAS!
PA I DA MI PLATAT, NEMA DA ODAM TMU!
Mizerija....
Однапред ќе ти се извинам ако те навредам ама, олкава малограѓанштина оддамна не сум прочитала...
вака...јас пред се одам таму кај што ми е мене убаво. кај што ми одговара за џебот и пред се за детето..
море кое е толку топло, чисто и пред се блиску..се разбира и ефтино...мене ама ич не ме интересираат политичките работи во земајата
поготово што истите ГИ НЕМА во туристичките места..таму бре веќе се е прилагодено за македонци и срби како најбројни гости..
ама целата ситуација се подгрева баш од вакви луѓе кои се ограничени ...
И ДА, ќе им ги дадам парите на грците се додека за малку пари ми даваат море, комоција и уживање...а не да се јавам на РАДИКА у Маврово и да ми кажат дека и покрај тоа што ќе ручам кај нив ( кафе е 200 денари инаку ако не сте знаеле) да ми кажат дека само за надворешниот базен да го користам треба да платам 900 денари???? мислам важи нема проблем
< Поракaта ја уредил Andriance -- 9.8.2012 9:41:42 >