cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Лето 2012

clock-img

03.03.2012, 10:21

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Абе дајте некој хотел близу вилата ваша во Фурка па и јас да видам тој период нај ни одговара.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

03.03.2012, 10:27

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka_26

Ние бевме на Тасос пред 3-4 години,и супер си поминавме,местото е многу тивко и мирно претежно фамилијарно место нема дискотеки и врева,плажата е убава супер е,а и во околината какви плажи има ако сакате да прошетате лудница-преубави

Бевте преку агенција или во сопствена режија?Предлог за место,Потос,Лименарија..?

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

03.03.2012, 11:19

clock-img

bebe82

pencil-img

301

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Во вила Лица. По препорака на наша Андрианче,а она по препорака на пријател од Савана. user posted image

Е па ај кога ќе дојдете ќе пишете искуства. Јас исто се мислам за каде и само ми е битно да е чисто.

clock-img

03.03.2012, 20:19

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Еве и ние уплативмеuser posted image user posted image user posted image . Кикичке има хотел одма до вилата,јас прашав за полупансион ако сaкаме да доплатиме каде ќе е јадењето и ми кажаа дека во хотелот кој се наоѓал одма до вилата. Ај разгуглај види како се вика хотелот .На вилата точно име и е Villa Litsa. Рингерајќи ќе ја окупираат Фурка ејuser posted image .

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

03.03.2012, 20:49

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

епа барав ама некако не им излегуваа баш сега пак ке гуглам user posted image

Еве и ние уплативмеuser posted image user posted image user posted image . Кикичке има хотел одма до вилата,јас прашав за полупансион ако сaкаме да доплатиме каде ќе е јадењето и ми кажаа дека во хотелот кој се наоѓал одма до вилата. Ај разгуглај види како се вика хотелот .На вилата точно име и е Villa Litsa. Рингерајќи ќе ја окупираат Фурка ејuser posted image .

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

03.03.2012, 22:34

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Huhuuhuuhuhuh bravo bravisimo...ima da bideme najglasni hihiihih...inace kikicka znam deka do vilata ima eden hotel GH...( ne znam dali e ova celoto ima na hotelot) ama znam deka moze da se koristi bazenot na ovoj hotel za onie shto se vo Litsa..vidi mozes tuka

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

03.03.2012, 22:46

clock-img

mamicka_26

pencil-img

280

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka_26

Ние бевме на Тасос пред 3-4 години,и супер си поминавме,местото е многу тивко и мирно претежно фамилијарно место нема дискотеки и врева,плажата е убава супер е,а и во околината какви плажи има ако сакате да прошетате лудница-преубави

Бевте преку агенција или во сопствена режија?Предлог за место,Потос,Лименарија..?

Бевме сопствена режија сами си баравме таму инаку ние бевме во Потос, а за Лименарија ми кажаа дека многу мирисало местото на канализација

clock-img

03.03.2012, 22:57

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

епа барав ама некако не им излегуваа баш сега пак ке гуглам user posted image

Ти го најдов и ти пратив линкче на фб user posted image

clock-img

03.03.2012, 23:04

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Фалаа :*

clock-img

03.03.2012, 23:36

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

Фалаа :*

aj i na mene linkce

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

04.03.2012, 14:18

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Ние изгледа и лето 2012 ќе си го поминеме домаuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

05.03.2012, 09:25

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Huhuuhuuhuhuh bravo bravisimo...ima da bideme najglasni hihiihih...inace kikicka znam deka do vilata ima eden hotel GH...( ne znam dali e ova celoto ima na hotelot) ama znam deka moze da se koristi bazenot na ovoj hotel za onie shto se vo Litsa..vidi mozes tuka

Натушке вие штом сте над нас, ќе го пуштиш кико да поскока најсилно што може како знак да се спремаме за на бичот user posted image user posted image user posted image  Има да биде весело, Фурка ќе ги запамти рингерајки user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

05.03.2012, 10:22

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Sakam i jas so vas user posted image

Биди тоа што си

clock-img

05.03.2012, 10:45

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Епа ајде, организирај се некако за да можете да дојдете user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

05.03.2012, 11:23

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Ехе браво за вас, да си поминете нај најубавоuser posted image user posted image user posted image
Ние уште не сме испланирале каде точно, повеќе дестинации ни се во игра но едно е сигурно во Мк идеме крај на Мај- 2 недели.... потоа кога ќе биде најтопло барем една недела на планина а на море 10 дена во Фажана, тоа е во близина на Пула фамилијарно  а само ние можеби Турција крај на Септември или некоја друга дестинација само да е all inclusive инаку мажуле не одиuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

05.03.2012, 11:28

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Беатрис ако евентуално навечер има некои неартикулирани звуци и тропања да знаеш дека К. во сон збори и скокаuser posted image user posted image user posted image user posted image .Еј не ми е добро од сабајлево,нешто се расположив викендов ептенuser posted image

Инаку и ние планираме септември Турција алл инuser posted image

clock-img

05.03.2012, 11:32

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Беатрис ако евентуално навечер има некои неартикулирани звуци и тропања да знаеш дека К. во сон збори и скокаuser posted image user posted image user posted image user posted image .Еј не ми е добро од сабајлево,нешто се расположив викендов ептенuser posted image

Каде точно одите, сте разгледувале? Каде е најпогодно за со дете?

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

05.03.2012, 11:54

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

Каде точно одите, сте разгледувале? Каде е најпогодно за со дете?

И мене ме интересира ако сте гледале нешто, за во септември оф корс user posted image

clock-img

05.03.2012, 11:57

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

Ima za Septemvri od kaj 160 EUR pa nagore.Preku Savana sekako.
Drugite se poskapicki.Sega bas gledav

clock-img

05.03.2012, 12:06

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Мм сака да одиме во Чанаккале мислам дека се викаше местото каде што се спојуваат Егејско и Црно море.Многу му го фалеле,рај за очи и душа било.Не сме разгледале уште ништо конкретно да го истераме овој одмор во јуни па ќе гледаме понуди за септемвриuser posted image . Ако има некој искуство од тоа место може да ми пише.

Пс. не сум сигурна баш дали и воопшто беше Чанаккале,а немам време за гуглање сега.Ќе го прашам па ќе ви пишам.Местото било топ и за со деца.

< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 5.3.2012 12:09:19 >

clock-img

05.03.2012, 12:30

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Каков Чанаккалеuser posted image , АлуДенис се викало местото

clock-img

05.03.2012, 14:00

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

user posted image user posted image user posted image  Абе Нато ме изнасмеа да не пукнеш! Јас веќе тргнав накај Чанаккале user posted image user posted image user posted image  Нема везе, слично имево, не е некоја разлика, секој би се збунил user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.03.2012, 14:05

clock-img

Annet

pencil-img

2404

чанак кале е место кај што со траект минеш низ каналот и одиш на другата страна на копно и одиш накај убавкото уфффф колку сакам Турција да одам ,2 пати сум била не ми се враќаше назад,ама сега ова лето,ако остане некој денар може ќе тркнеме до Грчка,неа врасна или некое такво за со бебе,место
user posted image ова е ноќе сликано леле ја па се изнапраив ептен упатена амам ми бесе интересно

< Поракaта ја уредил Annet -- 5.3.2012 14:09:44 >

clock-img

05.03.2012, 14:12

clock-img

Annet

pencil-img

2404

eee najdov na google interesno e kako ostrovce malo,aii bas e slatko;-)))))))))))))) preku koja agencija go ima na ponuda??

< Поракaта ја уредил Annet -- 5.3.2012 14:15:14 >

clock-img

05.03.2012, 15:05

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Е не сум нормална,значи убаво си знам дека е Олу денис и така си го изговарам и одам на кај Суд и си размислувам за местово и ми текна дека ви го пишав со А место Оuser posted image user posted image user posted image user posted image Еве за оваа работа да ве освежам со еден пејсаж од тамуuser posted image

user posted image

Последни статии

article-img