за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Улалалааааа Така мори Кикичке дај една дада за Ања, овие курлињава кој ги знае може нема да сакаат да ја дружат Ете сега се 2 на 2 таман, а ние сите по-таман амин.
17.04.2012, 21:24
mamamoni
492
И ние се решивме за Грција ,поточно Полихроно од 2 јуни, само некако ми е страв времево какво ќе биди, да не е многу рано за со мало дете, во септември имаме одено во Грција но во јуни не. Да се надеваме дека ќе биди топло. Едвај чекам да дојди јуниииии....
17.04.2012, 21:29
kikicka
4218
Мама мони ако немате уплатено дојдете и вие во Фуркаа
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamamoni
И ние се решивме за Грција ,поточно Полихроно од 2 јуни, само некако ми е страв времево какво ќе биди, да не е многу рано за со мало дете, во септември имаме одено во Грција но во јуни не. Да се надеваме дека ќе биди топло. Едвај чекам да дојди јуниииии....
17.04.2012, 23:52
Andriance
2140
Breeeeeeeeeeeeee sve zgodnokji od curi kje bidete tamu...samo ja kje shtcam...pf...
18.04.2012, 10:26
meU87
454
Melanija за Негорски Бањи можам да ти дадам и обезбедам секаква информација, во мојот крај се Иако јас искрено би ти препорачала попрво да отидете на Кожув, Смрдлива вода, дефинитивно е далеку подобро. Јас лани бев во Турција, Кушадаси, преклани Бугарија, НЕсебар, Сончев брег, Варна и Златни песоци. Бугарија е рај за млади и луѓе без деца, ефтино до немај каде, да неможе човек да дотроши пари. Турција е неверојатна, прекрасно море, убавина, вода волшебна, но повеќе е за фамилијарни луѓе. Грција сум била на неколку места, Сарти, НЕа Модења, Паралија, Лептокареа, Платамона, Амољани, Хањоти..... и не ми текнува каде уште. Грција оваа година изгледа ќе ни биде дестинацијата, на по ден -два, со мешето мое нема да можеме да си дозволиме нешто поопуштено и долго, а не чекаат и обврските за преселбата во нов дом, регистрација и сл. Подолг одмор ќе оставиме здравје за до година со бебушката.
18.04.2012, 10:28
Yummy Mammy
1690
Dali nekoj znae kuka ili pogolem apartman vo Grcija, za iznajmuvanje na 2-3 meseci? Po moznost poblisku na Halkidiki. Telefon, adresa, web - bilo sto za kontakt ke bide dobredojdeno.
18.04.2012, 11:08
arh_diz
7198
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
Улалалааааа Така мори Кикичке дај една дада за Ања, овие курлињава кој ги знае може нема да сакаат да ја дружат Ете сега се 2 на 2 таман, а ние сите по-таман амин.
Koj nema da saka takva ubavica Nego i jas se mislam zenski so vas da dojdam , ama na rabota uste nisto ne mi kazuvaat ,mrazam koga sum vo neizvesnot
18.04.2012, 11:13
Beatris
3116
Ајде, навиваме за позитивни вести
18.04.2012, 15:34
mamamoni
492
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR
Мама мони ако немате уплатено дојдете и вие во Фуркаа
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamamoni
Ќе одиме преку прилепска агенција, секогаш одиме преку нив а и пријатели ни се, ама немаат понуда за Фурка, затоа се решивме за Полихроно. Преубаво да си помините, па наредна година може ќе ви се придружиме.
18.04.2012, 15:48
kikicka
4218
ЕЕ а синока помислив на тебе дека викаше и ти за тој период,ајдее арх-диз дај боже да се погодиме сите
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
Koj nema da saka takva ubavica Nego i jas se mislam zenski so vas da dojdam , ama na rabota uste nisto ne mi kazuvaat ,mrazam koga sum vo neizvesnot
18.04.2012, 16:21
AnnaMolly RR
6409
Ние лето 2012 ќе го поминеме во Прилеп најголемиот дел и малку во едно Велешко село. И дома во базенче
19.04.2012, 21:52
kalin vo februari
7
Zbuneta mama-Kalin ke napolni 3 meseci na 5ti juni pa prasanjeto e dali e mudro da go nosime togas vo grcka ili da pocekame za avgust?I kolku dena za start bi bile dovolni? Ne najdov na forumov iskustvo na mama so tolku malo bebe na plaza? help
19.04.2012, 22:26
Felly RR
7977
Еве мамичке, кликклик имаме две теми за бебиња на плажа/одмор. Разгледај ги, се надевам ќе најдеш искуства од другите мајки.
05.05.2012, 10:11
Maca25
7558
И брат ми и снаа ми одат во Фурка летово. Само од 17 јуни. А баш мислев во исто време со вас рингерајки ќе одат. Многу бе ефтино за во Фурка - Преку тера травел за 100 евра по човек.
05.05.2012, 10:51
temjana
1159
Изгледа никаде ќе ги полудувам блиските луѓе што ќе бидат во мое опкружување Требаше летово да правиме свадба па на меден месец Аргентина или Америка во опција ни беа Њујорк и Мајами, ама сега со бебулево на пат што побргу да направиме Можно е до Грција другарка ми има камп под Олимп на едно фино место па ќе видиме како ќе се одвиваат работите
05.05.2012, 11:14
mamymamy
57
Fala Adriance jas izgleda sum podzakasnilaaaaa poveke Aj ke povtoram, na vistinskoto mesto. Nie sakame da odime vo Grcija vo Juni, ama na nemkoe mesto sto e blisku, sto ima apartmani na plaza, i kade sto moze navecer da se proseta. Imate nekoj predlog? ili iskustvo?
Bebusko e 8,5 meseci sega.
05.05.2012, 12:47
kikicka
4218
Ајде Фурка со нас рингерајки ,и ние си резервиравме фурка,дека ми здосади ханиоти не дека е лошо местото,прекрасно ми е е сега нема песочна плажа ама убаво е се.
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamymamy
Fala Adriance jas izgleda sum podzakasnilaaaaa poveke Aj ke povtoram, na vistinskoto mesto. Nie sakame da odime vo Grcija vo Juni, ama na nemkoe mesto sto e blisku, sto ima apartmani na plaza, i kade sto moze navecer da se proseta. Imate nekoj predlog? ili iskustvo?
Bebusko e 8,5 meseci sega.
05.05.2012, 15:52
mamymamy
57
Kikicka te molam kazi mi vo Furka ne e pesocna plazata? Ili vo Hanioti? Jas mnogu slabo ja poznavam Grcija pretezno odime na Jadransko More. I kako se dvizat cenite na apartmanite vo Furka? Fala
05.05.2012, 16:23
kikicka
4218
мамимами ние најдовме убава понуда од пилот травел агенција за во фурка, е сега треба да разгледаш како што ти одговара од понудите,секаде се различни. А за да одбереш Хотел што никогаш не си била прво прочитај коментари од луѓе што веќе биле,ке побараш на нет ке ти даде . Во Ханиоти Апола маре хотелот го препорачувам ем близку до плажа,таму плажата не е песочна баш оној пустински песок,него има камчиња ама убава е ние 2 г по ред одевме,ем нов убав хотел е сега зависи цената како ке ти одговара. А за во Фурка прв пат одеме и најдовме добар хотел е сега нема ручек во понудата ама јбг друштвото е погодено . Исто и неа пори е убаво,врасна,за Сани бич да не правам муабет РАЈ е таму ама и скапоо.
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamymamy
Kikicka te molam kazi mi vo Furka ne e pesocna plazata? Ili vo Hanioti? Jas mnogu slabo ja poznavam Grcija pretezno odime na Jadransko More. I kako se dvizat cenite na apartmanite vo Furka? Fala
05.05.2012, 16:52
Calypso
1386
Кикичке, ако имате доручек и вечера, немате гајле ти и мт, ама за малата ќе мора да имаш нешто во секое време. Друштвото навистина ќе ви биде супер, во тоа не се сомневам. Ние годинава никаде нема да одиме изгледа... иако лани планирав за летово, во септември да тркнеме до Грција, сепак ништо од тоа... ама ќе има други одмори здравје Боже.
05.05.2012, 17:09
kikicka
4218
Па не е проблем и Л,и онака таа руча откако ке стане а тоа е 5 часот така да вечератанекаде е од 6 па ке комбинираме,башка скорото пробував прв пат купечка зеленчукова дали ке ја јаде и ја јаде ама не сите,сега не е проблем џвака инаку дане џвакаше уште ке му ја мислев дури тогаш
05.05.2012, 17:25
mama26
3977
pojma neam,,jas pak sakam dojran ama mm nesto mu se krstosuva
05.05.2012, 18:57
Melanija RR
7052
Имам конкретни прашања за конкретни места !.Аргаси или Лаганас-Закинтос 2.Полихроно,Потидеа,Торони-импресии и предлог за сместување (да не навесдувам повеќе вили ми се ок)
Фала однапред
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
06.05.2012, 23:09
Natuska85
3613
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR
мамимами ние најдовме убава понуда од пилот травел агенција за во фурка, е сега треба да разгледаш како што ти одговара од понудите,секаде се различни. А за да одбереш Хотел што никогаш не си била прво прочитај коментари од луѓе што веќе биле,ке побараш на нет ке ти даде . Во Ханиоти Апола маре хотелот го препорачувам ем близку до плажа,таму плажата не е песочна баш оној пустински песок,него има камчиња ама убава е ние 2 г по ред одевме,ем нов убав хотел е сега зависи цената како ке ти одговара. А за во Фурка прв пат одеме и најдовме добар хотел е сега нема ручек во понудата ама јбг друштвото е погодено . Исто и неа пори е убаво,врасна,за Сани бич да не правам муабет РАЈ е таму ама и скапоо.
Ииии а баш со Беатрис си планиравме дека вие ќе сте алл ин па ќе ни носиш јадење во торба на плажа(дека ние банкротирани од ова родендениве ) И сега???
06.05.2012, 23:15
kikicka
4218
И сега чорба македонче како што викаше цацко од к-15 абе ке земеме лонец еден така поголем и ке вариме секој ден по некојачорбичка таман,или некоја летна манџа