cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Лето 2012

clock-img

11.06.2012, 14:55

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

ЖЕШТИНИ горештини,времето топ еднаш заврна и тоамалку и не беше ладно после дождот се бањавме.

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Чекаме линовска врска!Ало Фурка ,како е времето таму,се бањате и пиете мартини?user posted image user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

11.06.2012, 15:26

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

ЖЕШТИНИ горештини,времето топ еднаш заврна и тоамалку и не беше ладно после дождот се бањавме.

Чекаме линовска врска!Ало Фурка ,како е времето таму,се бањате и пиете мартини?user posted image user posted image

ajde kikicke pishuj detali za martinito user posted image user posted image user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

11.06.2012, 17:25

clock-img

Ljubovce

pencil-img

377

Ooooo dobro ni dojdovte :)
ajde sega davate li preporaka za mestoto?kikicka kako si zadovolna od hotelot i.t.n nie sakame veke da uplatime ama sute sme na mislma kade,sakame da bide hotel samo toa znam :)

clock-img

11.06.2012, 22:50

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Е мартинито ни беше ПАРТИЗАНСКАТА кој ја знае ,знае за што зборувамuser posted image user posted image ама јас среќа Натушка си замина па останаа 2 чаши за менеuser posted image user posted image се зезам нормално.

Хотелот Љубовче,убав,чист,нов,услуга фина,прашај во пилот травел агенцијата ние бевме преку нив,имавме појадок и вечера и храната мнг убава,госпоживе беа на вечера кај нас панека кажат и они.У глобала ДА задоволни сме user posted image е сега местото за шетање т.е градчето не е нешто џагара бугара и лудница од луѓе,туку ептен мирно .

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

ajde kikicke pishuj detali za martinito user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 11.6.2012 22:51:58 >

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

12.06.2012, 00:11

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Како Натушка си заминала?Партизанси а епа фино ви било user posted image на здравје одмор

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

12.06.2012, 02:04

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

user posted image епа младиот господин да го успие,ние си ги успавме и се фрливме на пиењеuser posted image

Како Натушка си заминала?Партизанси а епа фино ви било user posted image на здравје одмор

clock-img

12.06.2012, 08:10

clock-img

mamamoni

pencil-img

492

И ние се прибравме,времето битно ни се погоди најмногу за тоа ми беше страв. Супер си поминавме, бевме во Полихроно, многу блиску до Фурка е и исто е многу тивко, за со дете е супер.

Daughters are another version of yourself, but only better !

clock-img

12.06.2012, 09:43

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

user posted image епа младиот господин да го успие,ние си ги успавме и се фрливме на пиењеuser posted image

Супер ни се погоди одморчево, со се друштво! Испечени на плажа, изнашетени навечер до ниедно време секој ден (тоа поише со Кика анд д фемили) user posted image , другиве ни бегаа порано. Децата си спијат по кафиќи немаат гајле, додека мамичките пијат коктели user posted image user posted image user posted image  Сакам паккккк

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

12.06.2012, 11:24

clock-img

elenak

pencil-img

2004

И ние се прибравме,времето битно ни се погоди најмногу за тоа ми беше страв. Супер си поминавме, бевме во Полихроно, многу блиску до Фурка е и исто е многу тивко, за со дете е супер.

mamamoni сакаме и ние таму оваа година ама само да не е во центарот, сум била и многу ми е гужва на плажа, а во тие вилите што се понастрана многу е убаво, само не знам како им се цените. Вие каде бевте поточно? И како се цените?

clock-img

15.06.2012, 11:59

clock-img

lukas

pencil-img

2148

Ајде Фурка со нас рингерајки ,и ние си резервиравме фурка,дека ми здосади ханиоти не дека е лошо местото,прекрасно ми е е сега нема песочна плажа ама убаво е се.

nie planirame da odime hanioti nekade nakaj 27 juli...nema pesocna plaza????

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

15.06.2012, 15:06

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Лукас во Ханиоти немаш песочна плажа, онака е со ситни каменчиња. По мене најчкарт плажа од цела таа линија на првиот крак

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

19.06.2012, 10:33

clock-img

libra.n

pencil-img

645

Nie sme od 03.08. vo Nei Pori, ako ima nekoj vo blizina ke se druzime user posted image

clock-img

19.06.2012, 10:48

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Ние од планот за одмор во Грција се префрливе во Турција. Вчера бевме во Фибула а денес со мм по други агенции, дајте предог кај да тркнам?

Рани куче да те лае!!!

clock-img

19.06.2012, 10:54

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Luci ovojnperiod e mnogu toplo vo Turcija
Jas seuste se mislam kaj da odime , vo Grcija sigurno ama mesto neznam user posted image

Биди тоа што си

clock-img

19.06.2012, 11:31

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Арх-диз знам дека е топло многу во Турција, сум била два пати до сега во Анталија и во Кушадаси. Планираме крај на август почеток на септември да фатиме...ама како ќе излезе на крај и кај ќе отидеме еден Господ знаеuser posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

19.06.2012, 12:39

clock-img

Ljubovce

pencil-img

377

Vo hanioti tie sto ke odat,toplo vi preporacuvam da ja posetite blue beach ,okolu 15 km e od gradot ama luge plazata e lepota nevidena,pesocna a vodatata cista solza,jas na poubava plaza vo gr ne sum bila. A nie godinava ke odime Atos vo hotel Aristotel,vaka kako sto gledam na int mi pravi keif pa ke vidime.ako nekoj bil na toj krak da spodeli iskustvo...

clock-img

19.06.2012, 12:53

clock-img

vesna1

pencil-img

345

Ako ides na ATOS obavezno idi na ostrovot Amuljani na Alikes beach.
Taa plaza e pobava od taa sto si bila.user posted image

clock-img

19.06.2012, 12:55

clock-img

vesna1

pencil-img

345

Ako ides na ATOS obavezno idete na ostrovot Amuljani na Alikes beach.
Taa e pobava plaza od blue beach.user posted image

clock-img

20.06.2012, 12:52

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Женски како е цената летово во Грција за лежалка и чадор?

Рани куче да те лае!!!

clock-img

20.06.2012, 12:59

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

Nie samo sto se vrativme od Hanioti i rabotite stoeja vaka:

na Blue Fish plazata na pr so edno kafe si dobivas lezalka i cador. Edno kafe e 3,5 EUR najeftino.
na plazata sto e malku podaleku od Blue fish isto so edno kafe si dobivas lezalka i cador. Frape Nes e 4 EUR.
Samo lezalka ili separe e 3,5 EUR ako ne naracas pijacka.

Sea ova se plazi malce poelitni i se vo Palluri. Na gradskata vo Hanioti bi trebalo da e poeftino. Nie licno ne iskoristivme tamu zasto si nosevme nas cador.

clock-img

20.06.2012, 13:26

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Оооо достичка па на здравје одморот, како си поминавте? Абе слушам многу викаат дека биле цените качени за 30% во Грција, вистина или само шират лоша пропаганда? Ние ќе идеме во Пефкохори најверојатно ма да не е уште 100% сигурноuser posted image
Ај сподели некоја цена со нас user posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

20.06.2012, 13:35

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

Fala fala super si pominavme,najubav odmor do sega.

Cenite se sosem vo red , voopsto ne e prekspo naprotiv. Nie bevme so dorucek i vecera pa ne davavme pari za hrana. Pijackite bea u market kako tuka .
Pr 2 sisinja so po 1,5L Coca Cola bea 2,20. Kilo praski 1 EUR do 1,20.
Kilo kajsii 1,7EUR. Paket voda(6 sisnja po 1,5l) 1,2 EUR. Limenki pivo imas za 6 limenki Hajneken za 4,16 EUR.
Poskapo bese mlekoto nesto pomalku od 2 EUR litro ama pa epten im e dobro :))) Sin mi od toa ziveese . U hotelot se zdrobi od pienje.
Malce poskapo e suvomesnatoto - nekoi 6.7.8 EUR zavisi sto.
Kaskavalite i sirenjata se isto malce poskapi od kaj nas. Kaskaval od kaj 8 EUR najmalce pa nagore a sirenjata okolu 4 EUR pakuvano feta.
Ova zboram od sto gledav u market.
Limenkite kafe za po doma bea so dobri ceni isto.
Se nadevam pomognav. AKo ti tekne uste nesto slobono prasaj user posted image

clock-img

20.06.2012, 13:40

clock-img

temjana

pencil-img

1159

ООоо малечка ајде наздравје нека ви е одморот, се надевам дека повеќе боја имаш фатено од Кикичкаuser posted image Сега ми беше студентот кој полага без пенкало па ја чекам да заврши и ќе ја частам едно кафе во ладната ми канцеларијаuser posted image

clock-img

20.06.2012, 13:57

clock-img

Fiao

pencil-img

771

Nie sme od 01.08 vo nea Vrasna, ama iskreno pojma neam dali e toa blisku ili ne user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: libra.n

Nie sme od 03.08. vo Nei Pori, ako ima nekoj vo blizina ke se druzime user posted image

clock-img

20.06.2012, 13:58

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

Hheheh alal da i e na Kikicka. I jas bev stalno student bez penkalo, ne za drugo tuku pred polaganje gi trosev ucejki user posted image

Ne se soncav specijalno zasto ne smeam ama imam sepak pristojna boicka , kolku da se vidi deka ne sum bila doma de user posted image user posted image user posted image

Inace pak planiram da odam u Hanioti u Septemvri u istiot hotel ama sea po inicijativa na mm ideme so pojacanje - te baba servis . Prvo me ubedi da idam sama so majka mi i Viktor pa sea i on se ubaci. Da vidime i od toa cudo so kje bide user posted image