за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Здраво живо женски, гледам сите сте се расфарбале јајца, алал да ви е, ја во сабота ќе фарбам и тоа само десетина, колку за адет Ја галиба на последна страница ќе сум од темава, ептен ни течеше муабетот во дневнава Иначе да ви се пофалам релаксирам во МК, уживам, Е. е со мм кај свеки, јас кај моите, леле шо убо било Вечер ќе си искочам и то
12.04.2012, 20:24
mamicka77
1280
ИЗВОРНА ПОРАКА: blond
Јајца, јајаца, јајца. Јас не сум вапцала, вечер ќе ги квачам прво, па потоа на вапцање Мала шала, во сабота ќе вапцам јас јајца, денес свекрва ми вапцаше. Појма немам што е направила.
Туку име за нова тема, РР летна тераса нели лето иде ова она, плус на тераса е дозволено пушење
aha blond do leto uste dve temi ke ispiseme kako sto sme se raspisale. Inaku jas ja napraviv tortata eve cekam malku da se stegne pa da ja probame
12.04.2012, 20:26
Andriance
2140
Aaaaaa i mene da ima na poslednava hahahaha..curki denes so A sme se iznaset_ale..pa so ubavo be parkceto so avionceto u novo lisicer..meraci..deca fontani kafence sokce mf mf..A i odspa meraci...sleden pat baram drushtvo za tuka za set_nja..
i da...reshiv uste godinava da ne izigravam domacica baska spiev kaj mama...ne farbam JAJCA..dogovodina kje se druzam so vas na taa tema