cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР дневна соба

clock-img

05.03.2012, 13:56

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Po povod ubavite vesti na site Ringerajki, castam toplo cokolado, i sekoj den da ni bide vakov ubav i pozitiven!!!! Ve gushkam site!!!
user posted image

clock-img

05.03.2012, 13:59

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Мхмхмх топлово чоколадо за мерак си го направила, јас цел ден нешто благо кркам user posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

05.03.2012, 14:01

clock-img

Annet

pencil-img

2404

иканаааа лелеее колку сакаммм сега да имаааааааааааа уфф уффф
ама денес посебно сакам благо сал барам по сите фиоки хахаххахахха а не сум трудна,нема од што и од кој user posted image user posted image user posted image

хахаххахахахаххахах

clock-img

05.03.2012, 14:40

clock-img

Dimana

pencil-img

119

Mamicki moze li i jas da ve druzam vo dnevna soba.?
Jas samo sto se vrativ od prosetka si kupiv nova postelnina i vikam cekaj da citnam nesto na rr i cela zanesena vo pamet mi e samo renoviranje i citam Dnevna soba i si mislam sega nekoj sovet pa slika koj kako ja uredil sobata a toa laf muabeti pa i kafinja pa tortite koga gi vidov se nastrviv malku ama najbitno uzivav dur ve citav i si rekov e mora i jas da pisam nesto i eve me .
Ve pozdravuvam i vi posakuvam ubav den za sliki ke pocekate da se usovrsam niz forumov .

clock-img

05.03.2012, 15:30

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Од ВАЗДУХОТ бре АНЕТ од што може да си user posted image user posted image user posted image user posted image Јас затоа вчера сплескав едно тирамису и сега сама ке си го изедам сама си правам сама си јадам,ја успав Л. и сум се умотала у фолија ќе слабеам а ваму полн тањир колач.user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

ама денес посебно сакам благо сал барам по сите фиоки хахаххахахха а не сум трудна,нема од што и од кој user posted image user posted image user posted image

хахаххахахахаххахах

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

05.03.2012, 15:31

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

ее како неможе ,можее Димиана добредојде на рр се надевам почесто ке не дружиш.

ИЗВОРНА ПОРАКА: Dimana

Mamicki moze li i jas da ve druzam vo dnevna soba.?
Jas samo sto se vrativ od prosetka si kupiv nova postelnina i vikam cekaj da citnam nesto na rr i cela zanesena vo pamet mi e samo renoviranje i citam Dnevna soba i si mislam sega nekoj sovet pa slika koj kako ja uredil sobata a toa laf muabeti pa i kafinja pa tortite koga gi vidov se nastrviv malku ama najbitno uzivav dur ve citav i si rekov e mora i jas da pisam nesto i eve me .
Ve pozdravuvam i vi posakuvam ubav den za sliki ke pocekate da se usovrsam niz forumov .

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

05.03.2012, 15:47

clock-img

mamicka77

pencil-img

1280

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

Од ВАЗДУХОТ бре АНЕТ од што може да си user posted image user posted image user posted image user posted image Јас затоа вчера сплескав едно тирамису и сега сама ке си го изедам сама си правам сама си јадам,ја успав Л. и сум се умотала у фолија ќе слабеам а ваму полн тањир колач.user posted image

хахаххахахахаххахах

kikicka a da ni kzes recept za tvojto tiramisu

clock-img

05.03.2012, 16:29

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Lele ma Kikicke... me nastrvi... jas se davam vo tiramisu, a ti ova mi go pravisuser posted image kaj da najdam sega tiramisu???user posted image user posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

clock-img

05.03.2012, 16:33

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

user posted image user posted image хахха нема овој рецепт си купив ваа пата од готовата смеса и оп тирамису

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77

хахаххахахахаххахах

kikicka a da ni kzes recept za tvojto tiramisu

clock-img

05.03.2012, 16:35

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Jas ke vi pisam recept vo temata za slatki, ako sakate... navistina e polesno so gotova smesa, ama mene pokjef mi e sama koga si go pravamuser posted image

clock-img

05.03.2012, 16:38

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

оди во рамсор земи си смеса и бискоти и имаш дома за саат тирамису полно или пак купи си готово едно парченце ама ова со смесавакеимаш повеќе парченца хахаххахах.

ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso

Lele ma Kikicke... me nastrvi... jas se davam vo tiramisu, a ti ova mi go pravisuser posted image kaj da najdam sega tiramisu???user posted image user posted image

clock-img

05.03.2012, 16:41

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

хахах не да е полесно и ич не е кеифско ,ова го земав за да видам што ке испадне ,ама нареден пат и јас ДАВАМ ЧЕСЕН ЗБОР дека без готови смеси ке направам.user posted image

Jas ke vi pisam recept vo temata za slatki, ako sakate... navistina e polesno so gotova smesa, ama mene pokjef mi e sama koga si go pravamuser posted image

clock-img

05.03.2012, 17:00

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Ete bidna... gi pisav i dvata recepti... pocesto go pravam toa vtoroto oti ne mi se ceka, a prvoto e rezervirano koga sakam da se falam pred gostite user posted image i koga mi se frlaat pari za maskarponeuser posted image

clock-img

05.03.2012, 17:03

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

оди во рамсор земи си смеса и бискоти и имаш дома за саат тирамису полно или пак купи си готово едно парченце ама ова со смесавакеимаш повеќе парченца хахаххахах.

Uste da mi bese blisku Ramstor... ili bilo koj drug market... odma odev... vaka, samo oci si plaknam so sliki na Googleuser posted image
user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.03.2012, 18:26

clock-img

mamicka77

pencil-img

1280

calypso pusti mi go linkot od recepti bidejki od mila nema sansi da mozam sega da baram samo mi straka po tastatura

clock-img

05.03.2012, 22:06

clock-img

SkCura77

pencil-img

430

Девојчиња, како сте ми вечерва? user posted image Да не се стрвите на мажите за 8 март да ве послушаат? Мора цела година и цел живот, немојте да ве фатат на финта user posted image Сега пред малку честитав ТРЕТ роденден на Рингераја и се сетив јас како почнав како член, трудна 16-та недела прво читав се и сешто па после и јас пишував, па читав за породување, па за доење и еве дочекав да читам за рецепти на МАМЕ МОЈuser posted image Здравје Боже да си дочекам да читам за градинки, игротеки, школи и сл. Ве поздравувам и ајде повелете на нес-кафе, уште не научив како се постираат слики, да му се сневиди! user posted image

clock-img

05.03.2012, 22:11

clock-img

SkCura77

pencil-img

430

Добив една идеја во меѓувреме - бидејќи неколку пати се сте собрале а јас не сум можела да дојдам баш тогаш и бидејќи на улица нонстоп се вртам по мајки со деца или со колички, прашувајќи се дали се членки на РР, помислив да се изработи како некој вид унифициран беџ со логото на РР и секоја мајка, ако сака, да го носи на себе кога ќе се шетка необавезно, како знак на препознавање. Така полесно и ќе се стапи во контакт и плус познанствата ќе се прошират!
Чисто како идеја, што мислите? user posted image

clock-img

05.03.2012, 22:15

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

ТОП ИДЕА!

ИЗВОРНА ПОРАКА: SkCura77

Добив една идеја во меѓувреме - бидејќи неколку пати се сте собрале а јас не сум можела да дојдам баш тогаш и бидејќи на улица нонстоп се вртам по мајки со деца или со колички, прашувајќи се дали се членки на РР, помислив да се изработи како некој вид унифициран беџ со логото на РР и секоја мајка, ако сака, да го носи на себе кога ќе се шетка необавезно, како знак на препознавање. Така полесно и ќе се стапи во контакт и плус познанствата ќе се прошират!
Чисто како идеја, што мислите? user posted image

clock-img

05.03.2012, 22:16

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

ехх мм постел ке се пречистувал user posted image така да ке го кркам јас наредна недела 8ми Мартuser posted image user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: SkCura77

Девојчиња, како сте ми вечерва? user posted image Да не се стрвите на мажите за 8 март да ве послушаат? Мора цела година и цел живот, немојте да ве фатат на финта user posted image Сега пред малку честитав ТРЕТ роденден на Рингераја и се сетив јас како почнав како член, трудна 16-та недела прво читав се и сешто па после и јас пишував, па читав за породување, па за доење и еве дочекав да читам за рецепти на МАМЕ МОЈuser posted image Здравје Боже да си дочекам да читам за градинки, игротеки, школи и сл. Ве поздравувам и ајде повелете на нес-кафе, уште не научив како се постираат слики, да му се сневиди! user posted image

clock-img

05.03.2012, 22:23

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Lele pa do lani jas cestitav 8-mi Mart, sega imam malo dunde sto mene treba da mi cestita hihihih
Inace mm vika, sto kje mu kupam za praznikot hahahhuser posted image

clock-img

06.03.2012, 09:06

clock-img

libra.n

pencil-img

645

Луѓе не можев да ве дочитамuser posted image Кикичка ме потсети дека се немам одамна вклучено, и сега гледам дека две недели ништо немам прочитаноuser posted image Дома сум со свекрва еве веќе три недели, и дома имам ред и поредокuser posted image Ова изгледа ќе потрае, сега за сега добро се држам, позитивно ги гледам работите дека имам кој да ми го чува детето, јас да прошетам малку со мм.

< Поракaта ја уредил libra.n -- 6.3.2012 9:07:27 >

clock-img

06.03.2012, 09:20

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Со душа ја чекам првата честитка од градинка, направена од цуца моја.
Другите и не мора да ми честитаат. Ама ич не ми е битно, али едвај чекам да видам што ќе направат за мамичките сонцињата мали во градинка.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

06.03.2012, 09:21

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ИЗВОРНА ПОРАКА: libra.n

Луѓе не можев да ве дочитамuser posted image Кикичка ме потсети дека се немам одамна вклучено, и сега гледам дека две недели ништо немам прочитаноuser posted image Дома сум со свекрва еве веќе три недели, и дома имам ред и поредокuser posted image Ова изгледа ќе потрае, сега за сега добро се држам, позитивно ги гледам работите дека имам кој да ми го чува детето, јас да прошетам малку со мм.

ее либра си наредила ти со свекрва ти.user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

06.03.2012, 09:31

clock-img

libra.n

pencil-img

645

Ако има сега некоја средба на рингерајки јас и свекрва ми ќе ја носамuser posted image user posted image user posted image
А за 8 ми март, сама си го наредив: му реков на мм дека ќе си купувам фустан да не му текни случајно да ме однеси некаде вечертаuser posted image и се насмеа... појасно од ова здравје

clock-img

06.03.2012, 09:50

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Добро Утрооо! Ами така де гледам некој го нема долго и од кога те мислам кај си и никако да те потсетамuser posted image ама синока специјално се уклучив за да те потсетам user posted image . Јас си пијам кафенце кој е за нека повеле!

Последни статии

article-img