за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
mmmmmmmmmmmm vkusno aj pusti recept ovaa ne go znam nitu sum go jadela a sakam da probuvam novo jadenje se nadevam kerka mi deka ke se metne na mene a ne na tatko i ( nisto ne jade)
aj jas ke go pisam ovde a vie premestete go kade mu e mestoto bidejki ne najdov za soleni raboti za da pisam a nekako ne mi ide soleno vo blago da pisam kaj slatkite
150gr sunka,150gr posebna,150gr kaskaval,4morkovi vareni,dve jajca vareni seto ova se secka na sitni kocki i se mesa vo 250gr majonez i se ostava na strana a vo tendzere na tivok ogan epten tivok se stava pola kg jogurt ako e epten gust malku se razreduva epten malku i 3 zelatina se isipuva vo jogurtot i se brka na tivkiot ogan za da se rastopi zelatinot a ne da vrie jogurtot i se trgna na strana da ostine epten mlako da bide i se stava smesata seckana i se brka seto zaedno i se stavaat vo kalpcinja so folija oblozeni i se stava vo obicen frizider da se stegne i se sece potoa. Kalpcinja znaete za koj zboruvam za tie sto se za figaro zeleznite vo trijagolnik i polukrug Mene mi e prefkusna a i mi se najde za gosti ja sreviram so ordever sunka kaskaval maslinki vrat i sl probajte pa ke kazete
06.03.2012, 15:56
Beatris
3116
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka
ЕЕ како не знам ...само што никогаш никој не ми правеше не му беше ич сигурна индијанската скала а јас пуста да се пендерам лелееееее како сум се качувала да берам црници знаете нели што е тоа? имав една комшика абе црници огромнииииии уххх кради јади бевме во мааало само смоквата на дедо ми ја чував
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Da ti napraam indijanska? Ti teknue sto bese indijanska, Kikicka? Onaka so dve race pravis kako skalichka i go podigas drugiot, odnosno se kacuva kaj tebe na dlanki so noga i go odbacuvash
Еее тоа биле убави времиња. Сега децава наши ќе берат на фармвил
< Поракaта ја уредил Beatris RR -- 6.3.2012 15:57:45 >
06.03.2012, 16:05
Beatris
3116
Жени едноставно морам да ве насмеам Не знам дали веќе сте го виделе ова на фб
[img] [/img]
06.03.2012, 16:18
Annet
2404
hahaha BOg da cuva i da brani,abe i ova l go ima hahahahahhahaha se iznasmeav leleee
06.03.2012, 16:27
kikicka
4218
ЕНЕМА ПУШЕЊЕ ВО ДНЕВНА
Заебанција настрана барем името да и го прекриле срамота бе аиииии
< Поракaта ја уредил kikicka -- 6.3.2012 16:30:30 >
06.03.2012, 16:28
Maca25
7558
Лелеееее!!!
06.03.2012, 16:33
Beatris
3116
Се исплаши сирота Он на мене нe ...
< Поракaта ја уредил Beatris RR -- 6.3.2012 16:35:32 >
06.03.2012, 16:33
Viktori
5329
тралалајка еј... он на мене не ќе сум пушела
ц ц ц ц
06.03.2012, 16:35
JovanaJ
911
ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR
тралалајка еј... он на мене не ќе сум пушела
ц ц ц ц
Komentarov ti e jak Viktori. Pa nejzinite mozat da ja vidat .... Jas pa na sto pomisliv
06.03.2012, 16:38
Beatris
3116
Јас имам 1 мутуал френд со дотичниот Сега проверував дали постојат, пушачката ја нема (разбирливо нели), ама фраеров тука е
06.03.2012, 16:50
kikicka
4218
Еееееее и јас проверував бе дали ја има и ја нема нормално
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
Јас имам 1 мутуал френд со дотичниот Сега проверував дали постојат, пушачката ја нема (разбирливо нели), ама фраеров тука е
06.03.2012, 16:57
Calypso
1386
Ajdeeee... sto se nema na FB , dobro, lugjevo znaat li deka i drugi mozat da citaat?
Da udrime edno popladnevno kafence, ili poveke ste za nesto posilno?
06.03.2012, 17:28
Maca25
7558
Ај дајте некое пивце, како за после ручек!?!?
06.03.2012, 18:51
Ikana
3780
Aj nazdravje Maco!
06.03.2012, 19:06
Maca25
7558
Уф што убаво!! Фала бе срцка! Него, грло почна да ме боли. И јас како ќерка ми - секој месец настината.
06.03.2012, 22:17
Tanjat7880
1256
Eh Maca,jas sum vekje podolgo vreme takva,decata ni nosat svashta a nie stari organizmi teshko se borime so virusite. Nego deneshna slucka so NEUROMEDIKA,tamu mi e maticniot ginikolog i se javuvam da proveram dali ushte ordinira Kapushevski(oti ko corapi gi menuvaat ginekolozite)i kolku koshta so plavo kartonce PAP EXO i redoven ginekoloshki sistematski pregled.Operatorot mi vika DA,DO 23.03 IMAME PROMOCIJA I KOMPLETNATA USLUGA KE VECINI 1.300DENARI AMA DOKTOROT OVIE DVE NEDELI NE E TUKA(znaci do19.03).Prashuvam jas a koj go menuva vo ovoj promociski period,odgovor od operatorot:NIKOJ!!!Znaci imame cel mesec promocija ali doktor nemame,voda ima,kofa nema
06.03.2012, 22:21
Maca25
7558
Срцка неуромедика е затворена од УЈП. Во истата зграда и јас работам. Во петокот ги затворија.
06.03.2012, 22:22
Tanjat7880
1256
AAAAAA zatoa mene operator od Vlae me "opsluzuvashe",boze mili i sega nedaj boze da ti treba upat ili neshto hitno?!Lele strshno
06.03.2012, 22:29
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Срцка неуромедика е затворена од УЈП. Во истата зграда и јас работам. Во петокот ги затворија.
хаха шо збориш? Менувале лента на фискалната кога инспекторка била на преглед??
06.03.2012, 22:29
Maca25
7558
Ќе си земеш од Влае. Во петкот кога си одев од работа ништо не приметив, ама веќе во саботата беа затворени, а на врата пишува дека од технички причини не работат. Ти се верува дека и пломбата од УЈП ја тргнале, па денес пак им ставиле и пломба и жолти лепенки.
06.03.2012, 22:31
Maca25
7558
ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
хаха шо збориш? Менувале лента на фискалната кога инспекторка била на преглед??
Муабет од вработените: СДСМ се криви за нивното затварање Ова најозбилно!!
06.03.2012, 22:32
Viktori
5329
влада у сенка, дебела и тоа сенката а?
06.03.2012, 22:35
Tanjat7880
1256
Of,da ne e tragicno bi bilo komicno,pa tamu i deca i bebinja se lecat,boze mili do kade stasavme no bitno e da se "sushka"vinovnikot,aj otidoF jas da si legnam,Maca so informacijava me dotepa bre...pozdrav i bidete mi dobri
07.03.2012, 09:26
Beatris
3116
Ауу а јас затоа Ања ја носев на преглед во Влае, докторот таму ни беше преместен, го прашав вика немам поима викендов ми се јавија да дојдам тука Што ли се десило незнам, нас стално ни давале фискална...
07.03.2012, 09:27
Natuska85
3613
Добро утро женски,грдо време еј...што му текна пак да се расипе,што убаво си беше . Јас и покрај времево сум топ денес,мажулето мое ми има роденден,па сабајлево го изненадив со торта,која вчера му ја нарачав и ја чував на тераса за да не ја види . Плус му купив куферче со алати,штрафцигери,клешти,клучеви.Колешките ме зафркаваат многу романтичен поклон , ама он ептен се израдува дека баш беше во план да купува такво нешто.Еве частам торта,повелеле