за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
амори бомбицо зами СЕПТОГАЛ спреј не Септолете туку септогал сприцни два три пати и здрава ке си.....ИКАНО мори што стори ти јас вечер кеси го окркам изгледа
11.03.2012, 14:54
Pepelaska *
3820
Што убаво расположение тука У дневнава, јас сум си кај мамичка на психички одмор од домашните некој саат.Чекам да ми ѕвони една другарка од Скопје да одиме на кафе тука била ама еве ја нема , па ако не се јави ќе преправам сукњи и фустани , од старо ново
11.03.2012, 15:13
Maca25
7558
Што е весело во дневнава денес.. него кикичка да го прати тој секси готвачот кај мене ручек да ми направи. Јас и денес работно, до сега држев часови, сега се вратив дома и мм и Н. си спијат, а јас пошто немам попаметна работа ручек ќе правам
11.03.2012, 15:16
Ikana
3780
UUUUU so zakani hahahaha Tri meseci....tri meseci patev.....e sega kje nadoknaduvame ..baska super mi e so dietata, ko cas po fizicko sekoj den
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka
амори бомбицо зами СЕПТОГАЛ спреј не Септолете туку септогал сприцни два три пати и здрава ке си.....ИКАНО мори што стори ти јас вечер кеси го окркам изгледа
11.03.2012, 15:18
kikicka
4218
Слободно зимај го и онака сами ке готвите днека спава само мт
11.03.2012, 15:30
Martins mom
3342
Auuu...ovie momcite, mnogu me bendisuvaat, ama jas onoj za prasina si go zimam
11.03.2012, 15:38
blond
1268
Леле Кикичкеееее како ми треба еден од тие за чистење. За јадењето не мора, ама за чистење и те како ми треба . Цеа куќа ми е за чистење (освен спалната), а мрза ме фаќа уууф... Синоќа прославуваме со мм тоа што после 3 работни недели, ова ми е првата недела да не сум на работа. Од сабајле бевме да пазариме и Ј си заспа во таксито
Ај од мене повелете малце диетално.
Нека и е среќен роденденот на Пенелопа
< Поракaта ја уредил blond -- 11.3.2012 15:39:26 >
11.03.2012, 15:41
Martins mom
3342
A jas denes pravev palacinki oti Martin mnogu gi saka, pa za onie sto ne se na dieta, neka povelat
Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
11.03.2012, 15:42
Martins mom
3342
11.03.2012, 15:55
Pepelaska *
3820
Uf ama ubavi se , ima li dete koe ne saka palacinki penelopa, Sreken Rodenden
11.03.2012, 15:57
Maca25
7558
Јас ќе си земам едно палачинче, додека не ми се направи грашакот. Него кафе некој да направеше!?!?
11.03.2012, 16:47
mosa
546
eve me i mene moi dragi prijatelki.Iako me nema veke nekoe podolgo vreme da vi pisam,redovno ve citkam.Eve me i mene so ubavi vesti mazle moj si najde noiva rabota.Bidejki do sega vozese kamion vo edna firma tika pretezno vo Sk,i niz Mk,sega kaj nekoj negov cicko ke vozi kamion ama niz Balkanov.Go vikna nesto polse bozik za da se dogovorat ali eve sega bidna,zs dodeka da polozi za E kat(imase samo za C)dodeka da izvadi dokumenti,se se odlozi.Inaku plata mu rekol 42.000-43.000.Pa eve od minatat nedela pocna probno da vidi dali ke se snajde,da vidi kako ide.I eve go sega zamina pak.Bidejki lepotanot na mama spie ,ne sum prvela rucek ke si zemam edna od palacinkive. za Martins mom.mh,mh,mh super se.Blagodaram
12.03.2012, 08:48
AnnaMolly RR
6409
Добро утро, рингерајки! Јас сум КОНЕЧНО пак на работа, јееееее! По тој повод честам појадок и кафе. Навали, народе! Од денес и почесто ќе ве дружам
12.03.2012, 09:04
Luci
2250
Женски добро утро и од мене, како сте? Се одморивте ли викендов? Јас богами вчера се здробив од работа дома, чистев до ниедно време. Ама сега бар ќе сум раат неколку дена Инаку од денес почнувам со диета, кардиолошката па ќе видиме колку ке издржам
12.03.2012, 09:06
temjana
1159
Добро утро и од мене иако утрово е ужасно, без сонце и ладно ветровито, бљааакк. Ана моли ептен ме погоди со доручеков се што сакам се има (а јас во последно време се сакам ) Ви посакувам убав почеток на уште една работна недела
12.03.2012, 09:15
Dimana
119
Luci so sreka dietata se sto nesmees ti da kasnes jas mesto tebe ne se sekiraj 20 nedela i diznata za jadenje mi se otvori .Denes pravam posna torta za mm oti gresnikot posti :) pa aj da go iznenadam ama izborot za posna torta samo so jabolka se sveduva ako ima nekoj nekoja interesna neka pise .
12.03.2012, 09:18
Felly RR
7977
Добро утро и од мене. Јас еве едно чајче ќе ставам за тие што се настинати како мене.
12.03.2012, 09:19
Felly RR
7977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Dimana
Denes pravam posna torta za mm oti gresnikot posti :) pa aj da go iznenadam ama izborot za posna torta samo so jabolka se sveduva ako ima nekoj nekoja interesna neka pise .
DImana, имаш овде една убава Медено срце, побарај ја во рецептите.
12.03.2012, 09:40
Dimana
119
Fala Felly RR ova ke go napravam da promenam malku pa ke ve pocastam posle so po edno parce .
12.03.2012, 09:43
arh_diz
7198
Dobro utro Annamolly fala za ubaviot pojadok.Jas denes resiv da cistam
12.03.2012, 09:52
Beatris
3116
Добро утро женски, еве од мене едно кафе со благичко да се расониме .
Јас вчера некако лошо се завртев држејќи ја А во раце, ми се преврте некоја жила или не знам што, цел врат и грб ми е укочен не можам да се завртам, да не знае некој некое чаре?
12.03.2012, 09:58
Luci
2250
Што бе благичко? Ти не си на кардиолошка? Давај ваму доручек портокал, двопек и чајче Јас ја почнав од денес па ќе видиме до кога
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
Јас вчера некако лошо се завртев држејќи ја А во раце, ми се преврте некоја жила или не знам што, цел врат и грб ми е укочен не можам да се завртам, да не знае некој некое чаре?
12.03.2012, 09:59
maki1
321
Dobro utro i od mene,vi prakam sonce ,ovde e prava prolet i se spemama so da ideme da setneme.Fala na site za bogatava trpeza si zemav od se.beatris treba masaza ama nekoj sto znae da ne ti napravi pogolema belja,probaj poleka so vezbi ,rastegnuvaj se i stavaj topli oblogi na mestoto jkad eosekas bolka od toplo se opusta nervet i ke s eoporavis.pozdrav.
12.03.2012, 10:02
Beatris
3116
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci
Што бе благичко? Ти не си на кардиолошка? Давај ваму доручек портокал, двопек и чајче Јас ја почнав од денес па ќе видиме до кога
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
Абе сум, ама вака барем во дневнава наша да исплакнам очи Знаеш како викаат гладна кокошка...
12.03.2012, 10:14
kikicka
4218
Добро утро иод мене,ние денес еден саат покасно станавме сакаше пак кај 7 ипол да станува ама немаа ја успаав пак и истеравме уште саат доволно ми е. ЕЕ денес и кај нас тмурноооо врнело синоќа и така, ке си земам од лиснативе ,некако од кивито не ми сака душата ич не јадам киви. Темјана како си ти те нема нешто во дневнава изгледа само во кујна сте еве и димана со тебе ... Луци за да одолееш на фрижидерот дома залепи си една згодна цура да те мотивира или некое прасе да те демотивира леле јас од нареднатанедела ке ја почнам денес се заборавив се напив кафе со шекер и млеко. Синоќа и јас си го окркав не само икана и мамичка 77 да се фалат дека го окркале Арх и Диз земиги маживе од дневнава што чистеа вчера да ти помогнат изгледане си ги видела одма ке посакаш помош