за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
добра вечер! честитки за новате тема гледам доста не има во РР дневната соба ајде некоја домаќинка да стави по едно кафенце да се напиеме
27.02.2012, 22:18
Natuska85
3613
Ооо тука сте биле бе,во дневна сте се собрале, . Нека ни е честито темава и само за убави работи да си пишуваме во неа
27.02.2012, 22:21
Natuska85
3613
Еве Богданчанке мила јас ви ставив кафенце.За мене може ништо , само што се напукав штипска пастрмајлија,мм беше службенo и ми донесе и сега имам грижа на совест пошто се осеќам како ама тоа е што е...
Bogdancanka
5422
а кај ми е кафето?кај сте бре домаќинки,нема кој да почасти?
Џесика
2036
Дневна е ова, не заборавајте, ја почнав диетата, кој сака да јаде- во кујна!!! Разбравте???
27.02.2012, 22:24
Bogdancanka
5422
а така де,така да заличе работата фалала Натушка добро ќе ми дојде зш денес глава ме боли ми пука...а јас нестрплива додека кафето се вареше јас ве искарав...сори
< Поракaта ја уредил Bogdancanka RR -- 27.2.2012 22:25:18 >
27.02.2012, 22:26
kikicka
4218
Мене вакво ми фали дома ама пусто нема кој да го гледа кога ке си одиме здравје кога ке престанеме со селење вамте тамте ке си ставам во секој ќош или на дијалект ЧОШ
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880
A tuka ste mi se sobrale devojcinja!!!Sekoja dnevna pokraj dobri lugje,jadenje i pienje treba da ima i SAKSIJA bre,takov e redot,ete toa od mene
27.02.2012, 22:39
Natuska85
3613
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР
Дневна е ова, не заборавајте, ја почнав диетата, кој сака да јаде- во кујна!!! Разбравте???
Што диета бе тераш?Јас почнав денес демек само овошје на работа, кога ќе си дојдам кај 5-6 еднаш да ручам и толку.А да и благо во минимални количини.Ама ова пастрмајлијава ми поремети пак.Сега се мислам дали да продолжам утре или да чекам нареден понеделник
27.02.2012, 22:42
tinush
156
Убави муабети со убави луге. Леле бе Тања кај ти текна за пустата саксија. Вистина ги има во секоја дневна. Наташке фала на кафенцето ам со млеко ти е а јас постам . Може чај за постачите? Вчера бевме кај моите за амкање јајца и Дамјан и внук ми се затепаа кој да го скрши јајцето. Срциња мали. Имав направено шненокли ама заборавив да ги сликам па и вас да ве почастам , некако во послениве години ми станаа традиција, а годинава баш убаво ми излегоа
27.02.2012, 22:42
Џесика
2036
Од Михаела супата со зелка ја напраив, пун казан супа имам, пола шпорет ми го фаќа, помини-замини-сркни медицинска диета се вика, сум ја имала од претходно ама кој да ја прочита.
27.02.2012, 22:51
Natuska85
3613
Еве Тинуш чајче за тебе,тук што се тоа шненокли?
27.02.2012, 22:56
tinush
156
Па незнам како се викаат на скопски Шненокли ти е благо јадење од јајца и млеко. Матени белки се варат во млеко а потоа се прелеваат со крем од жолчки и густин , може и пудинг од ванила.. МММММММ јас мн ги сакам
27.02.2012, 22:57
tinush
156
пс благодарам за чајчето
27.02.2012, 23:01
tinush
156
Женски , дали Дневнава ни има тв? Отидов јас да гледам Кармин и Штикли. Е те преводот. Оф сега вестите почнаа, ај јас ќе го пиам чајчето и ќе каснам ѓеврече
27.02.2012, 23:19
Olivia
1961
Наздравје новава тема , за кој дневна за кој ноќна соба , некој ке вари кафе а друг ке дежура као ја на пример
28.02.2012, 08:31
dostickage
2181
Dobro utro! Ajde malku da se stavime na zdrav zivot . Sto bi rekle Ohrigjani "Povelite od Izvoltevo"
28.02.2012, 08:45
arh_diz
7198
Dobro utro Jas sum za zdrava ishrna dosticage , ova vkusno izgleda sto si go postavila Nie so M se spremame za doaganje nataka
28.02.2012, 08:47
arh_diz
7198
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР
Од Михаела супата со зелка ја напраив, пун казан супа имам, пола шпорет ми го фаќа, помини-замини-сркни медицинска диета се вика, сум ја имала од претходно ама кој да ја прочита.
Kumata ja drzese ovaa dieta oslabna okolu 10 kg Dzesika tebe ne ti treba tolku
28.02.2012, 08:49
kikicka
4218
Чекинг и од мене . Ова изволтево убаво некако ке ми дојде од сабајле мнг сакам шејкови освежувааат ептен. Ние занекој саат одеме на контрола во болницата пошто таму сеуште се водеме па да не отпишат веќе секој ден се возиме до кавадарци. Добри сме фала богу детето ми живна дома само кашлица имаме ,Т нема еве веќе 2 дена е со 35.5 36 дури и 34.7 незнам дали енормално тоа за дете ниска Т ама јас сум таква со ниска Т така да ако ена мене не ме загрижува. Ајде позз одам да се спремам
28.02.2012, 09:05
Maca25
7558
Арх_диз доаѓате!?!?! Јееее, време е за гооолема дружба! Јас пијам турско кафе и се мрштам, колешката ми го зема млекото пред нос и не можам нес да си направам.
28.02.2012, 09:05
Calypso
1386
Dobro utro i od mene zenski, kako ste mi? Gledam nova muabetcilnica ima - aj za arno, za ubavo Eden malku pozdrav dorucek od mene, so neizbeznoto kafe... pa povelete!
Nie denes nesto smrkame, moze ne fati toploto od sabotata - jas obicno nastinuvam koga pocnuva da se zatopluva, maliov izgleda ko mene e , aj belki ke ostaneme samo so rastecen nos...
28.02.2012, 09:06
Tanjat7880
1256
Ama i edno taze svareno tursko kafe fi fino drushtvo neshkodi,neli Dostic.Kikicka temepaturata znae da bide i tolku niska kaj deca i od lezenje,odmaranje,ne se sekiraj,ajde bash ve mislam,pishi kako pominavte a na drugite nazdravje kafence
28.02.2012, 09:11
dostickage
2181
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Арх_диз доаѓате!?!?! Јееее, време е за гооолема дружба! Јас пијам турско кафе и се мрштам, колешката ми го зема млекото пред нос и не можам нес да си направам.
Ajde cekame da se prijavis koga navamu :-)
28.02.2012, 09:21
JovanaJ
911
Denes ke imam naporen den na rabota Ako ne ste vie neznam kako ke se opustam malku.... Plus ne sum spiena kako sto treba sin mi cela vecer kaslase, nemirno spiese. Nema T ama cel e za nikade...i sega e kaj baba mu ne go odnesov vo gradinka. Ah, neznam denes kako ke izdrzam i kolku li kafinja ke mi trebaat da go pominam denov
28.02.2012, 09:35
Beatris
3116
Добро утро женски, еве и јас со жалопојки од сабајле, вчера на работа ме 'израдуваа' дека ќе ми ја намалат платата за некои 8.000 ден и нешто, со изговор дека така решиле 'големците' од канцеларијата во Белград. Не знам што е паметно да направам, а не сакам да го проголтам ова, ставена сум пред свршен чин! Вчера ми беше многу тешко, денес малку порационално размислувам и се трудам да најдам некое решение.
Инаку да биде 'вицов' уште појак платата ми ја смалиле и за овој месец, и сега пошто утре треба да земеме мораа да ме известат да не паднам во несвес. Успат јас немам потпишано нов анекс за плата дека се согласувам или не со одлуката која е веќе спроведена
Подобро да си останев на породилно