за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
eve sum i jas...A vcera ne pocastil za prv pat nananje do 7h bez cicanje od 01h
Dobar ti e povodov za castenje
16.03.2012, 10:24
Maca25
7558
За да не ми одбијат од плата на крај од месецов ќе си работам регуларно. А башка, што ќе правам дома
16.03.2012, 10:24
Yummy Mammy
1690
Dzesika me iznasmea, ama imas pravo... i moja Sofi bese strasno istraumatizirana zasto vo starata gradinka ja vikale Sofce, i ona normalno im rekla "jas ne sum Sofce, tuku Sofia", i ucitelkata verojatno i podviknala zatoa sto posle toa na detevo mu bese strav da ja isprava i celo vreme mene me molese - "ti kazi i, ti kazi i da ne me vika taka..." Zatoa sega vo novata gradinka od start od doma na crveno livce i napisav SOFI i go zalepivme zaedno na nejzinoto skafce, i sega a se pojavime na vrata site ni vikaat: "Eve ni ja Sofiiii" i mojava ziva srekna (Zasto koga ke i reces Sofia te gleda cudno ko da napravila nekoja belja )
16.03.2012, 10:27
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
За да не ми одбијат од плата на крај од месецов ќе си работам регуларно. А башка, што ќе правам дома
Не бе, не мислев дома да идеш, туку забушавај таму. Повеќе РР, помалку работа и то
< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 16.3.2012 10:28:47 >
16.03.2012, 10:29
Maca25
7558
Море јас сум од сабајле на РР и ФБ, него што ме чекаат 2 камиона за извоз. Ај ќе имам некоја занимација денес.
16.03.2012, 10:31
Annet
2404
hellloouuuu zenski sto ubavki ste site:) jas od sabajlevo 2 masini pustiva na Iva postelina i se,da se isperat oti katran bea zimovo,deka na drva se greeme i edvaj cekav da se stopli,pa pravev generalka,aa taa si sedi me gleda i si kuti.srce mamino,mnogu e umna;-)))) sega ke odam eden tus da mavnam..........................dodeka spie 15 min nabrzina.imajte ubav den i spremete za setanje vikendov:)))
There are no strangers, just friends you haven''t met yet!
16.03.2012, 11:40
kikicka
4218
Одам да нанам јас ...се читаме после
16.03.2012, 11:46
Maca25
7558
Убаво да си нанате кикичка!
Него има некој друг овде, освен јас и виктори!? Кај се испоразбегавте бре!?!
16.03.2012, 11:49
Viktori
5329
Нема Мацо, се разбегале на сонцево. И мене уште малку ме има, да допијам кафево со уште едно 3-4 цигари и бркам работа.
< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 16.3.2012 11:50:03 >
16.03.2012, 11:49
AneLav RR
1110
Здраво дечки! Колку убав ден е денеска!! Ке тркнам после до Охрид малку да се прошетам. Инаку сега си го пијам утринското кафе , па кој не е пиен нека повели. Поздравче до сите!!
16.03.2012, 11:55
Џесика
2036
Ја отидов да го земам ѕверот од градинка, па да го успијам и да почнам да се спремам за тестирањето... уште сега ми се камен-ладни дланките... се враќам за 15 мин, ако ме бара некој, нека почека
16.03.2012, 11:55
Maca25
7558
Отидов јас надвор да пијам кафе и пушам..кој поминува од кај Партизанска ќе ме види!! Башка и Неуромедика денес се враќаат од работа, па ќе муабетиме со докторите и сестрите
16.03.2012, 12:01
AneLav RR
1110
Јас таман дојдов и сите се разотидовте.
16.03.2012, 12:04
Yummy Mammy
1690
Отидов јас надвор да пијам кафе и пушам..кој поминува од кај Партизанска ќе ме види!! Башка и Неуромедика денес се враќаат од работа, па ќе муабетиме со докторите и сестрите
Auuu, pa nie sme epten u komsii... aj idi fati go sonceto na partizanska
16.03.2012, 12:13
Maca25
7558
Да, да ептен сме блиску...ама уште кратко време
16.03.2012, 12:29
Ikana
3780
Dobro utro i od mene, lele denov kakov e ima cel den nadvor da se shlaeme!!! Gledam site se tokmite za toa!!! Inace denes nesto cudno se sluci na smetka mi stignale nekoi pari sto poima nemam otkaj se, i sega si vikam da li da vadam i da begam ili da pocekam da vidam dali nekoj kje si gi povlece? A ako ostanat poise od eden den, znaci nekoj me saka tamu gore!!!! Hahahah Gushki za siteeeeeeeeeee
16.03.2012, 12:32
Џесика
2036
Икана, па ти си среќна коцка, ја не би чекала
16.03.2012, 12:36
Viktori
5329
Икана, ако не се твои, не ги вади џабе. Ќе си ги побара некој, ќе ти ги земат како и да е Моли се твои да се
16.03.2012, 13:24
dostickage
2181
Zenski jas da pocastam,stotuku se vrativ od kontrola - rezultatite bea super pupupu :-) Padna kamen od srce . Dodusa sega za sega ama i toa e nesto
16.03.2012, 13:37
Maca25
7558
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Dobro utro i od mene, lele denov kakov e ima cel den nadvor da se shlaeme!!! Gledam site se tokmite za toa!!! Inace denes nesto cudno se sluci na smetka mi stignale nekoi pari sto poima nemam otkaj se, i sega si vikam da li da vadam i da begam ili da pocekam da vidam dali nekoj kje si gi povlece? A ako ostanat poise od eden den, znaci nekoj me saka tamu gore!!!! Hahahah Gushki za siteeeeeeeeeee
Не се радувај пред време срцка, на колешка моја денес истото и се деси, ама одма се јавивме во банка, ниту има прилив ни ништо ...појма ненам што се десило денес со сметките
16.03.2012, 13:38
Maca25
7558
dostickage ептен ми е мило!!! Само напред со здрава храна и здрав живот!!!
16.03.2012, 13:46
temjana
1159
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage
Zenski jas da pocastam,stotuku se vrativ od kontrola - rezultatite bea super pupupu :-) Padna kamen od srce . Dodusa sega za sega ama i toa e nesto
браво миличка ептен ме израдува знам низ што поминуваш имам пријателка со истата дијагноза, Вие сте моите храбри и бестрашни души Ајде да се замезам од витамините што ни ги сервираше
16.03.2012, 13:47
dostickage
2181
dostickage ептен ми е мило!!! Само напред со здрава храна и здрав живот!!!
16.03.2012, 13:53
mamicka77
1280
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР
Аиии размуабетени посабајлееее.... јас денес турско кафе, петок постам, па го голтам едвај со сила, колку да внесам кофеин... И јас сум малку нервозна и напната, мм ме изнервира вчера во градинка кога го земавме Борјан, и се бунеше на воспитувачката да не го викала Боки, па дојдеи другата и таа рече Боки, и мм пак и на неа, и сеа ми е безвезе незгодно, без потреба ко да си бара р'чки, демек сега ако и кажал така, она нема да го нарече пак исто, само колку да створи напетост...
tvojot maz e vo pravi i jas sum za toa ako trebalo deteto da se vika Boki taka ke e krsten i jas sum za da ne gi prekrstuvaat decata kako si e kazano vo crkva taka zatoa za naseto si go odbrav imeto MILA za da ne mi ja prekrstuvaat tatkoimi ednska i rece MILKA znam deka e od milost ama mu kazav deka ona si ima ubavo ime i ne se vika MILKA tuku e MILA i vednas reagiran ako nekoj i go skrati imeto taa si ima ime i taka ke si se vika i TOCKAAAAAAAAAAAAAA