за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
16.03.2012, 20:15
mama26
3977
milo mi e ikana sto ti pogodiv ete i jas da znam nesto
ako imas nekoj son pak bi ti protolkuvala sekako ako znam
16.03.2012, 20:17
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka
еве полека поле се котиме пак во дневнава
kako voski tuku sala na strana neznam sto e so kompjuterov ama malku ama na fb odamna nemozam da se uklucam ima nekoj problem neznam sto se koci ne mi dava bukva da pisam a kamoli pasword a eve tuka za rr mozam
16.03.2012, 20:20
kikicka
4218
Оди си на Хромот мозилата кочи ептен бавна е ко желка! ее ова со вошкиве упла имам од вошки бе уште сега мислам Л ако фати што ли ке им правам!
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka
еве полека поле се котиме пак во дневнава
kako voski tuku sala na strana neznam sto e so kompjuterov ama malku ama na fb odamna nemozam da se uklucam ima nekoj problem neznam sto se koci ne mi dava bukva da pisam a kamoli pasword a eve tuka za rr mozam
16.03.2012, 20:28
mama26
3977
kikic mnogu se rabiram jas od hrom ili gugle gigle ne sum tolku po kompjuterive stara sum veke da ucam ama ke napravam nekako nemoze vaka uste dolgo..eej a za tie voski spremni ke sme so cesli hahaha i sinov u skolo ovaa godina pa gi cekam neka mi dojdat mame nivno
16.03.2012, 20:44
kikicka
4218
шта да ви причам се спремам за слабеење,ко тенк се осеќам зопто чекам тетката да ми дојде....а мм си дојде дома со пица и пиво и сега??? да не јадам а...хахаха има цела да а снема
16.03.2012, 21:19
Pepelaska *
3820
Се накотивте тука У дневнава а ? МЕ изнасмеа со ова накотивте ( мене на зајаци ме асоцира) , петок навечер кога ќе ми текне, пред неколку години 9 и 20 се спремав за У град со дечко ( мажле сега) па шминки, па штикли ех ех, а сега ќе си седиме во дневна соба, ама ако убаво е и тука се во свое време иако некогаш ме фаќа мерак за тоа. Попладнево си бев кај една другарка се немаме видено одамна,се изнамуабетивме си се одморив психички , таа се спрема за свадба, па за бебенце ( бремена е)..Ех што било убаво да мрднеш од дома. А кикичке ја и ти само се токмиме за слабеење а никако да почнеме арно почнав со јаболкјата ама сега мавнав 2 банички со сирење
16.03.2012, 21:48
kikicka
4218
леле чути не лафи ова на дијалектот мој абе шо се секираш за некој 4 години и ние ке испаѓаме има време малади сме на стари години ке отвараме Високи штикли и црни чорапи КЛИК Уживајте во вечерта јас перкам пивце ајд наздравје и добра нок !!!
16.03.2012, 22:23
Olivia
1961
Некоја салата за мезе има ли тука за диетарките или да бришам од тука?
16.03.2012, 22:27
nadica
4381
16.03.2012, 22:31
mamicki
1111
Jas se za..av, pocnav da ja drzam taa dietata so portokali, jajca i kiselo mleko, demek i celulitot go namaluvala. Izdrzav eden del, denes mi e prv den od vtoriot del od 5 dena, mi se jade, mi se place, nervozna sum kako kucka, ama me fatil eden inaet, si vikam eksik i karakter i se aram da mi e ako ne mozam da se iskontroliram 3 nedeli i taka...
16.03.2012, 22:35
Olivia
1961
Мамички издржи ке се изненадиш од резултатите, испробано докажано милион пати, Надица срцка си , ете кој ми мисли добро ја седнувам да кркам салатка мх мх мх
16.03.2012, 22:39
mamicki
1111
Jas kje vi fakjam seir na salatata i kje podgoltnuvam, ama koga kje go izmaznam zadnikooooooooov
17.03.2012, 06:15
Dimana
119
Dobro utro ,go fativ jas denot od pet sum stanata i naspana ,da se pozalam raceve mi otekuvaat dur spijam i mi trnat sto li ke e ova sega rano mi e za otoci ,ama si najdov lek vezbam dur spijam cim pocnat da trnat si gi krevam vo vis i pravam vezbi mm go uplasiv pred nekoj den mislese bladam vo son i deka se spremam da go udram pa tivko mi zbori razbudi se srcka samo los son e toa
17.03.2012, 08:01
Maca25
7558
Добро утро и од мене! Јас сум станата уште од 7, се истуширав, си пијам кафе и уште малце ќе почнам да се спремам за на интервју!! Џесика, ајде крши нога денес!!!
17.03.2012, 08:12
bombica
917
Добро утро женски! И јас сум станата од ниедно време П. неколку ноќи не спие мирно се траќа го мачат забите. Мацо со лесно на интервјуту, стискам палци да ја добиеш работата. Ај да послужам кафе за ранобудните Ааа и џесика е денес на интервју.Ајде Џесика и тебе со лесно
< Поракaта ја уредил bombica -- 17.3.2012 8:13:53 >
17.03.2012, 08:15
Annet
2404
helloo i od mene,uf sto ubavko kafence bombica,i jas cela nok ne spiev i kaj nas istiot problem,stanati sme si igrame od niedno vreme,ama denes ima da se iznasetame,vcera se spremivme so proletna garderoba sega nisto ne ne zapira :)))) Zenski imajte ubav vikend :))
17.03.2012, 08:21
Luci
2250
Добро утро и од мене, и јас ранобудна зш стандард секоја сабота сум на работа а работа нема ама ич ич ич. Женски и јас ќе ви правам друштво за кафе ајде Маца и Џесика среќно денес па пишете како сте поминале
17.03.2012, 08:21
kikicka
4218
Добро утро!!! Јас сум наспана овој тајминг на Л ми се допаѓа ама да видиме колку дена ке го спроведуваме Димиана земи си магнезиум мене така во сон ми праве рацете и плус грч ми фаќаа нозете па мм ме масираше у сон кога ке списнев јас ГРЧЧЧЧ!! ајд наздравје кафенцее!!
17.03.2012, 10:00
Felly RR
7977
Добро утро и од мене. Ајде Маца и Џесика, да не израдувате со убави вести.
17.03.2012, 10:14
kikicka
4218
АЈДЕЕ ЧЕКАМЕЕ!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR
Добро утро и од мене. Ајде Маца и Џесика, да не израдувате со убави вести.
17.03.2012, 10:24
arh_diz
7198
Maca i Dzesika cekame ubavi vesti
17.03.2012, 11:01
Natuska85
3613
Добро утро и од мене.Ние од 7.30 сме станати некако наспани и јас и мм , стана кај 8.Еве го сеа пак спие го чекам кај 12 да стане и да му ја летнеме тројцата на шопинг .
Маца,Џесика чекаме само убави вести
17.03.2012, 11:27
kikicka
4218
Госпожи еве ви една песничка за убавово време! КЛИК