cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР дневна соба

clock-img

19.03.2012, 16:53

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Да не пукнеш одма провали на што мислев user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

19.03.2012, 16:54

clock-img

miana

pencil-img

6152

ej annamolly te vidv vcera vo park ( do dusa te vidov koga si odese od park ) so detetnceto i kutrenceto vo kola user posted image Si cuvate i kutre a?

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Си се качуваат кај ќе стигнат, Икана. И да видиш како си се снаоѓаат, на возрасен човек не би му текнало тоа.
Филип се качува по тросед, па на маса (кај свеки, дрвена е), па на фотеља, па од страна кај рачките се држи за комодата и така се симнува. Како пајак.
А ова Марко си го замислувам како се поткачува на камион и си се изнасмеав user posted image

clock-img

19.03.2012, 16:55

clock-img

Annet

pencil-img

2404

lele na glas se smeam leleeeee hahahhaa
user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.03.2012, 16:56

clock-img

miana

pencil-img

6152

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Nie ja odnesovme M na pregled, i moram da vi kazam, kolku sme smotani so mm toa e strashno, Vidoevski da ti ni bil komshijata prv do septemvri, sekoj den se gledavme i se pozdravuvavme, ama nie soprugata ja znaevme negova i nego ama ne deka toj e toj Vidoevski, a mm so nego za koli si praveshe stalno muabet. I koga go vidovme onaka iznenadeni, ej kaj si be komshija, sto ve nema...? I taka neprimetno ne vnese u ordinacija i nie onaka zbuneto se gledame so mm kao sto pravi komshijava, ama uleta zena mu i sea vikam ja a doktor Vidoevski tuka e? I on se prsna od smeenje so zena mu i taka...user posted image
Talenti i ja i mm!sm=jezicek.gif]

\
Pa covekov ne nosi bel mantil,ne ste vie krivi..Onakov si e vo civilka user posted image

clock-img

19.03.2012, 17:02

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Da beeeeee mianke, taktika zbuniti pacienta....kojznae kolku ni se smeele, bruki zivi....pa ja ushte kao onaka kulturno kaj e doktorot ( ne mi go pipaj deteto, komshija!)
Neprocenlivo! Da mi kazueshe nekoj kje si recev moroni! user posted image user posted image Da ima nekoj ordinacija do tebe skoro godina dena i jace i ti da ne znaes za sto e....treba da si zelka...praz, ne zelka!
I pak neznam dali i on bese tamu so ordinacijata ili samo zena mu...tikva be tikva! Mislam samo zena mu...user posted image

< Поракaта ја уредил Ikana -- 19.3.2012 17:04:59 >

clock-img

19.03.2012, 17:02

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Toa ne e dobro, neli???
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Да не пукнеш одма провали на што мислев user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.03.2012, 17:09

clock-img

bombica

pencil-img

917

Море жени се газам од муабетов а user posted image до мене спие.Едвај го успав ако се разбуди тешко васuser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.03.2012, 17:26

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Мислам дека треба да отвориме нова тема Денес ручкавме ( за мамички)user posted image ,јас ручав супа и салата,и едно мн мало џигерче колку да видам како ми испаднале.А до вечер ќе бидам на овошје,

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

19.03.2012, 17:28

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Леле утка сум цела, user posted image постов мислев го ставам во слабеење таму читав јас тука, ама ај нема врска,user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

19.03.2012, 17:32

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Koj za sto mu e Pepelashke hahahauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.03.2012, 17:37

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

Ete mi dade ideja za nova tema Pepelaska user posted image , pa otvoriv, stavi gi tamu site denesni "grevovi" user posted image , se setiv na vicot "bez preskokanje cedo bozje"user posted image

clock-img

19.03.2012, 17:37

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Mislam deka te razminav kaj stadion, go shetashe A vo kremasto teget kolichka, bebcho beshe legnat? Nie bevme so mm zaedno, ja u shtrafti maica crno bela, so siva kolichka....sigurna sum deka bese ti, ama ja zamuabetena posle pregled kaj Vidoevski so mm, i dodeka upali bojlerot otide vozot! I da ti kazam super izgledas, ne si popravena nesto, poslaba si od mene kade kade ako ti e za uteha user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

I jas sum tuka...uste rano po sabajle A go nosev na kontrola...cukam u drvo ama konecno posle 10 dena pomina viroza i top sme...nadvor vreme laze...cekam da vidam mm kga kje zarshi so rab pa da mu ja zduvnam na coffee u park..ako ide nekoj nataka da se set_a kje me vidi :-) kje sedam u SKALA garant na sonce user posted image user posted image

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa abe ja sum bila....tuuuu...sama i toa kako ulava samo doma da ne se sedi hihiihihihi....bas mi re krivo...ajde sledeci put ako setkate nie sme tamu recisi sekoj den...

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

19.03.2012, 17:39

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Treta srekja kje da e, od klinika sho se prepoznav, pa sega ti bese, nareden pat kje se upoznaeme hahahahahuser posted image user posted image

clock-img

19.03.2012, 18:23

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Драги мои, туку што ми јавија дека сум ја добила работата од компанијата за која што бев интервјуинирана на 1ви Март, така да пролетва ќе ја напуштам државава, многу сум возбудена по мајка ми вие сте следните кои дознаваат,ајде сега само држете ми среќа кога ќе се влечкам по нашиве институции по документи.Пресреќна сум!

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

19.03.2012, 18:30

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ajdeee olivijaaa neka ti e cestito i drugi zelbi da ti se ispolnat sto poskoro!!

ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia RR

Драги мои, туку што ми јавија дека сум ја добила работата од компанијата за која што бев интервјуинирана на 1ви Март, така да пролетва ќе ја напуштам државава, многу сум возбудена по мајка ми вие сте следните кои дознаваат,ајде сега само држете ми среќа кога ќе се влечкам по нашиве институции по документи.Пресреќна сум!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

19.03.2012, 18:38

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Huhuhuuhuhuh user posted image user posted image user posted image user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

19.03.2012, 18:41

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

user posted image

clock-img

19.03.2012, 18:42

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Cestitki Olivia user posted image user posted image

Биди тоа што си

clock-img

19.03.2012, 18:47

clock-img

mama26

pencil-img

3977

CESTITKI devojce i so sreka neka ti e,mnoguu radosna vest user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

19.03.2012, 18:51

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

ЧЕСТИТКИ!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.03.2012, 18:53

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Cestitki! So lesno da si gi pomines site administrativni peripetii user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

19.03.2012, 18:57

clock-img

mila mama

pencil-img

1616

Браво Оливиа! Честитки, најбрзо да си ги средиш документите и ќе не известиш сигурно каде одиш нели? user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

clock-img

19.03.2012, 19:03

clock-img

bombica

pencil-img

917

Честитки Оливиаuser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.03.2012, 19:05

clock-img

mila mama

pencil-img

1616

Икана и Беатрис, сте ме изнасмеале!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

clock-img

19.03.2012, 20:43

clock-img

maki1

pencil-img

321

Bravo Olivija,iako ne te znam epten mi e keif sto slusam deka si ja dobila rabotata.neka ti e so sreka,i samo ubavi nesta da dozivuvas.Sreknouser posted image user posted image user posted image

Pantai Rai

-Heraclitus

Последни статии

article-img