за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
eeова смешки 3 дена на рр како почнавме со диетиве само на смеа ја удараме..туку остај тоа прегеска се бутнав у пекара и ке се убиев од тоа мирисот збрлавев си купив леб и испаднав ....пс:лебот е за Л не е за мене
20.03.2012, 16:00
Beatris
3116
Ако си го однела дома цел алал да ти е
20.03.2012, 16:01
Natuska85
3613
Гарант си скршила од корката малку
20.03.2012, 16:35
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Nie ja odnesovme M na pregled, i moram da vi kazam, kolku sme smotani so mm toa e strashno, Vidoevski da ti ni bil komshijata prv do septemvri, sekoj den se gledavme i se pozdravuvavme, ama nie soprugata ja znaevme negova i nego ama ne deka toj e toj Vidoevski, a mm so nego za koli si praveshe stalno muabet. I koga go vidovme onaka iznenadeni, ej kaj si be komshija, sto ve nema...? I taka neprimetno ne vnese u ordinacija i nie onaka zbuneto se gledame so mm kao sto pravi komshijava, ama uleta zena mu i sea vikam ja a doktor Vidoevski tuka e? I on se prsna od smeenje so zena mu i taka... Talenti i ja i mm!
Е Икана тоа се случува кога не си портарка Дефиниција за портарка: Жена која за другите знае повеќе отколку за самата себе
П.С. Се искинав од смеење на постов и на тие од Беатрис(ама во ум, зашто на работа ги читав, па да не ме направи колешката мутава, да се чуди што се смеам)
20.03.2012, 17:37
mila mama
1616
Здраво женски! Ептен сте расположени деновиве, глеам, ја сум радосна си доаѓам во МК, ај да организираме една дружба во Скопје од 7-ми до 14-ти април да ве видам да ве запознаам!
20.03.2012, 17:39
kikicka
4218
Абе цел го однесов скршив ама пак го вратив во кесето
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR
Гарант си скршила од корката малку
20.03.2012, 18:44
bombica
917
хмммм Кикичке скрши од лебот и пак го врати Е ај ќе ти поверувам Ние денес со П. и мм бевме на стадион.Мажле трчаше а јас и П. вртевме кругчиња Изодев 8 круга ( брзо одење и буткање количка) и сега ме болат нозете посебно стапалата Леле закржлавев цело зимо дома
< Поракaта ја уредил bombica -- 20.3.2012 18:46:20 >
20.03.2012, 19:39
Џесика
2036
Жени, ај некоја ако е запознаена со поим „повредена тетива“ нешто ми спомнаа дека е можно тоа да ми е, коленово ми напраи болки по цело тело. Кога мирувам не ме боли, ама кога станувам или седнувам, од тежината ме боли у п.м. она бабски покрет ме боли... нит ми крцна, само се поткачив на кревет и качувајќи се ме здоболе, значи ништо нагло... свиња дебела, ни нозе не ме држат веќе ... дали тоа тетива значи дека треба местење, масажи, недај боже нож???
20.03.2012, 19:45
AneLav RR
1110
Ако ти е тетивата скината не дај Боже ќе имаш неномални болки и за тоа следува нога во лонгета. А за местење и масирање да не си помислила!! Да си одиш на лекар и да те снимат. Ако не дај Боже е тетивата освен што ќе треба да ти ја стават ногата во лонгета, периодот на заздравување е подолг. Може да ти е истегната, ако ти била скината сигурно ќе си имала неподносливи болки. Не верувам дека ти е нешто страшно ама појди си на лекар. Поздрав.
20.03.2012, 20:18
Ikana
3780
Циркус без пари Сноувајт!!!! А тек оди во слабеење да видиш Виктори што ни прави...ехееее досетки колку сакаш
Инаку Џесика, не ти треба операција или слично, може само си се изместила, ама оди на лекар, јас коленото го срозав, и бев 2 месеци во гипс, и тетива и лигаменти и менискус, каша попара се! Една цела зима дома си ја одлежав!
20.03.2012, 20:38
Snowhite RR
5042
A vidov i vo slabeenje pa toa mi bese kapak slag na tortata
21.03.2012, 08:02
dostickage
2181
Jas samo da vi posakam dobro utro i ubav den. Vaka pribrana od sabajle si stanav , si se doterav i si dojdov na rabota pred 8:00.Sega si pijam zelen caj so reisi pecurki.Zakon rabota,povelete posluzete se
21.03.2012, 08:07
Snowhite RR
5042
Добро утро, ајде да кркнеме по едно тостче, дури ги нема диеташиве Јас денеска втора смена, после 2 недели одење прва, реков ќе поспијам малку, ама мм ме разбуди уште од 6 е да де, утринско будење
А само што сакав да послужам и чај, зашто и јас пијам во моментов и кога гледам достичка почестила
< Поракaта ја уредил Snowhite RR -- 21.3.2012 8:08:47 >
21.03.2012, 08:18
Snowhite RR
5042
Јас ваков пијам
21.03.2012, 08:19
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama RR
Здраво женски! Ептен сте расположени деновиве, глеам, ја сум радосна си доаѓам во МК, ај да организираме една дружба во Скопје од 7-ми до 14-ти април да ве видам да ве запознаам!
Ехеееее, ОБАВЕЗНО дружба кога ќе дојдеш! Јас сум прва за скитање, само некој повод треба да ми даде
21.03.2012, 08:21
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР
Жени, ај некоја ако е запознаена со поим „повредена тетива“ нешто ми спомнаа дека е можно тоа да ми е, коленово ми напраи болки по цело тело. Кога мирувам не ме боли, ама кога станувам или седнувам, од тежината ме боли у п.м. она бабски покрет ме боли... нит ми крцна, само се поткачив на кревет и качувајќи се ме здоболе, значи ништо нагло... свиња дебела, ни нозе не ме држат веќе ... дали тоа тетива значи дека треба местење, масажи, недај боже нож???
Џесика, да си одиш на лекар. Колешкава моја од нигде никаде си станала од столче и и се скршило коленото! А има 50 кила! Па лонгети, чуда... Најдобро на лекар да те снимат и да видат што е работата.
21.03.2012, 08:30
Luci
2250
Добро утро РР-ки
21.03.2012, 08:35
bombica
917
Добро утро женски!Како сте? Јас денес гроги сум.П.многу немирно спие деновиве плус уште во 6 станува жива ненаспана сум. Ај повелете кафенце
21.03.2012, 08:38
mamicki
1111
Добро утро девојчиња Каде е бе Виктори да џитне еден од тоа сендвичите нејзини, денес сум на пауза од диетава?
21.03.2012, 08:39
arh_diz
7198
Dobro utro , fala bombica za kafeto
21.03.2012, 08:41
mamicki
1111
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR
Добро утро, ајде да кркнеме по едно тостче, дури ги нема диеташиве Јас денеска втора смена, после 2 недели одење прва, реков ќе поспијам малку, ама мм ме разбуди уште од 6 е да де, утринско будење
А само што сакав да послужам и чај, зашто и јас пијам во моментов и кога гледам достичка почестила
Ова тостовиве што ги расфрлаш тука по дневнава се дел од доручекот сервиран во кревет?
21.03.2012, 08:51
penelopa
3419
Добар ден на сите ранобудници мене овој ден ми е посебен со мажле славиме 3 години брак ...се мислам што да ве почастам да можат сите да си каснат Еве свежо сокче
21.03.2012, 08:53
penelopa
3419
тие што не смеат нека ги игнорираат чоколадцава
21.03.2012, 09:04
Snowhite RR
5042
А не, немаше доручек денеска, немаше време за тоа, зашто тој е прва смена на работа Јас откако замина си правев тост самата за себе, а тој само кафе успеа да направи Пенелопа како си ме застрвела со чоколатцава мх мх, да ви се множат заедничките години
21.03.2012, 09:09
Dimana
119
Dobro utro i od mene ,kakov glad me napadna ve citam i sto da vidam tostovi kolaci ,a doma nisto konkretno,ama nema da jadam nesto bes kejf i taka odam na lekar pa ke se pocastam so nesto ubavo samo da resam sto ke bide toa ah na teska maka sum