за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Добро утро девојчиња Каде е бе Виктори да џитне еден од тоа сендвичите нејзини, денес сум на пауза од диетава?
ауу мамички, денес немав сендвич на мени Имав туна со тартар сос, нес кафе со млеко и за десерт една лажица еурокрем.
ама еве за тебе специјално гугл куварот ќе направи еден и за сите кои паузирате од диетата или решивте да не бидете повеќе мазохисти.
21.03.2012, 09:10
Dimana
119
Dobro utro i od mene ,kakov glad me napadna ve citam i sto da vidam tostovi kolaci ,a doma nisto konkretno,ama nema da jadam nesto bes kejf i taka odam na lekar pa ke se pocastam so nesto ubavo samo da resam sto ke bide toa ah na teska maka sum
21.03.2012, 09:10
bombica
917
Честито годишнина Пенелопа,па да си дочекате заедно златна свадба
21.03.2012, 09:18
Pepelaska *
3820
21.03.2012, 09:19
Beatris
3116
Аман беее! Пак крканција тука, да не влезе човек во дневнава
Ај добро утро на сите!
виктори ставај кафе под итно, доста со ова ждералкиве
21.03.2012, 09:23
Pepelaska *
3820
Еве од мене доручек за диеталците,портоклаот го каснав, а муслите кога ќе станеме со Мартин. Пенелопа да ви се множат годините во брак, се најубаво да ви е и да му подарите сестричка на Чирил, Оливиа, со среќа работата, вчера кога прочитав многу се израдував, многу ми е мило за тебе
21.03.2012, 09:26
Snowhite RR
5042
Туу реков ќе ја дочитам книгата сабајлево која ја читам 3 години веќе , ама ништо, стана шефов мој, па ќе морам сега по него да трчам, одам јас, имајте убав ден сите, се читаме одручек. Еве го ми вели: Мамо остај го компјутерот, сакам чоколино, ме вика столчено надвор
21.03.2012, 09:26
maki1
321
Penelopa i uste mnoooooguuu da si docekate. Za site drugi dobro utro i `fala
21.03.2012, 09:28
Luci
2250
Среќна годишница Пенелопа
21.03.2012, 09:29
Luci
2250
Мммм што ние убава новата зелена Рингераја
Beatris
3116
Честитки Пенелопа, да сте среќни и долговечни!
maki1
321
M e do mene i se obiduva da pisuva i ona na RR ,za site dr.kafence od mene.
21.03.2012, 09:30
Melanija RR
7052
Пенелопа уште многу убави среќни години да си дочекате. Јас не сум за јадење само да ве ѕирнам и поздравам а пролетнава тревна боја на РР сабајлечки ме освежи. Имајте убав сончев и мирен ден
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
21.03.2012, 09:33
kikicka
4218
Добро утроо ...луци да не напишеше немаше да видам дека е зелена .Ајде наздраве тостови кафиња и чаевите на сите јас одам на овошјето и двопекот кафето го изпив. Пеналопа нека ви се множат годините во брак со мажлето ти уште долго да те служи.
21.03.2012, 09:37
temjana
1159
ајдееее што направивте од сабајле, муабети јадења пиења... Ајде добро утро и од мене, јас од кога дојдов на работа оценувам колоквиуми среќа сонце има надвор а кога е сончево јас сум среќна па така немаше многу паднати (се шегувам се разбира) Ајде кој е за кафе во мнт во 10 нека се нацрта, чувам маса
21.03.2012, 09:44
mila mama
1616
Penelopa cestitki, da vi se mnozat godinite vo brak!
21.03.2012, 09:46
Ikana
3780
Bonjour Mesdames!!!! Шо си правите женски? Арни сте ми? Честитки за годишницата Пенелопа, и на сите среќен ден!!!
21.03.2012, 09:51
Beatris
3116
Еј што убави ова цвеќенцава на Икана, ептен sprit lifting Ај пак ја да си прашам да не има некој расположен денес за кафе на сонце? Али попосле накај 11.30-12
21.03.2012, 09:59
Ikana
3780
Еве ти уште некое, да се вивнеш денес Беатрисче!!!
Јас сакам на кафе, ама ѕверчево мое незнам што ми има смислено денес, и дали би стигнала на време и каде...а сакам да дојдам! Ние пошто сме во Тафталиџе, обично шетаме во овој реон до мостот Влае, и до Симпо во спротивна насока. Со количка, сама, страв ми е да фаќам накај Центар.
21.03.2012, 10:00
Luci
2250
Женски јас частам денес, на татко ми му е роденден, денес полни 57 години. Ќе ве почастам нешто што мислам дека откако се преселивме во дневнава не е послужено
21.03.2012, 10:01
vezilka RR
4931
Добро утро и од мене.. Penelopa среќбна годишница, нека ви се множат .
21.03.2012, 10:01
Beatris
3116
Опаа комшика Шо не кажуваш вакви работи... Јас сум карши студентскиот, али сега сум на работа у пм
леле бе Луци кај тука додека шетаме се борам да не си купам сега и тука пак напад мхмхмхм леле ајд Среќен Роденден на татко ти да ги дуплира годините ,да си дочека и правнучиња и прапра внуци. Ај надравје јадењето јас се мавам на киви денес иако не го сакам ке замижам и ке го лапнам .
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci
Женски јас частам денес, на татко ми му е роденден, денес полни 57 години. Ќе ве почастам нешто што мислам дека откако се преселивме во дневнава не е послужено
21.03.2012, 10:09
Ikana
3780
За мене беше ова? УУУУ кафе, кафе, кафе!!!!!! Кога не си на работа пишувај, и да седнеме негде форца, морца или некој друг кафич!!!! Јас сум на улицата кај Тафталиџе амбулантата, ќе дојде една улица подоле од НОВА гимназијата!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
Опаа комшика Шо не кажуваш вакви работи... Јас сум карши студентскиот, али сега сум на работа у пм
< Поракaта ја уредил Ikana -- 21.3.2012 10:10:16 >