за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Добро утро и од мене. Дома сум си, си пијам какао. Срцка моја Нина се чуди што сум дома, цело време ме прашува да не сум болна, па не одам на работа.
22.03.2012, 09:11
Tanjat7880
1256
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Добро утро и од мене. Дома сум си, си пијам какао. Срцка моја Нина се чуди што сум дома, цело време ме прашува да не сум болна, па не одам на работа.
UFFFF kolku mi e poznata ovaa situacija,mene mi beshe mnogu teshko,po devet godini rabota doma da sednam no kako vremete pominuvashe taka polesno stanuvashe(odnosno se pomiriv)
22.03.2012, 09:12
bombica
917
Добро утро и од мене. Женски фала на кафето ќе дрмнам 2 оти едвај гледам.П ноќеска од 3:30 до 5 не спиеше некако успеав да го заспијам спиеше до 7 и сега паѓа за спиење ама не му давам да спие до 10 Ана Моли тебе те зеза притисоков.Зафркнато е ако се навикнеш на висок после нема да го сеќаваш кога ќе се качува.Мајка ми 180 не го сеќава
22.03.2012, 09:14
Beatris
3116
Добро утро женички најмили. Наздравје кафенце, чајче кој што си пие Јас само правам чек ин и бегам зашто ако и денес не се фатам за работа тешко мене
Мацо кажи и на Нина да не се навикнува многу дека си дома, сигурна сум дека во скоро време пак ќе почнеш да одиш на работа. Стискам палци
22.03.2012, 09:14
arh_diz
7198
Jas ke si zemam kafe na mene mi e nizok pritiokot 80/50 a nekogas i ponizok
22.03.2012, 09:15
AnnaMolly RR
6409
Таков ми остана од прееклампсијата во бременоста. И сега најмногу ми се качува кога имам добиено, а поретко останатите денови во месецот. Ама тоа е тоа, се навикнав.
Него, од сабајле никој не дава за јадење, а? Ајде еден здрав појадок од мене.
22.03.2012, 09:32
bombica
917
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR
Jas ke si zemam kafe na mene mi e nizok pritiokot 80/50 a nekogas i ponizok
Исто и кај мене посебно сега во пролет страшно ми паѓа се случува и да се онесвестам.Поради ова многу ми е страв сама со П. да шетам
22.03.2012, 09:41
maki1
321
Dobro utro i od mene,jas ke zemam bokal kafe ako nekoj svari.cela vecer ne sme spieni ,M mi kaci T i eve ja sega si igra ama go cekam mm da dojde i da ja nosime na lekar.Od sto nastina neznam .
22.03.2012, 09:55
Felly RR
7977
Ајде не грижи се маки1, може не е настинка. Може се запчињата. (Не знам колкави сте, ама може е од тоа ако нема други симптоми на настинка)
22.03.2012, 09:58
temjana
1159
Добро утро лепотици Јас си го испив какаото, сега се мислам што да јадам нешто ме степа глад упм како мече се направив а мм ме теши дека никогаш не сум била посекси тоа зошто градите ми се како за мис топлес
22.03.2012, 10:24
kikicka
4218
Добро утро и од мене,Темјана сега ти е најубаво тебе,мене ми текнува и јас пред 2год, бев исто овој период како тебе трудничко и најубаво ми беше ,ми фали тоа време . Да стигнам до 57кг може пак ке останам трудна што поскоро тоа подобро. Како се диеталки денес мене 2 ден ми е ја почнав пак од почеток ме факаат кризи навечер ама минува .
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana
Добро утро лепотици Јас си го испив какаото, сега се мислам што да јадам нешто ме степа глад упм како мече се направив а мм ме теши дека никогаш не сум била посекси тоа зошто градите ми се како за мис топлес
22.03.2012, 10:26
kikicka
4218
Чим си е веселка сигурно ви се забите !
ИЗВОРНА ПОРАКА: maki1
Dobro utro i od mene,jas ke zemam bokal kafe ako nekoj svari.cela vecer ne sme spieni ,M mi kaci T i eve ja sega si igra ama go cekam mm da dojde i da ja nosime na lekar.Od sto nastina neznam .
22.03.2012, 10:40
Annet
2404
Добро утроженички убави,јас од рано сум станата се сработив дома,сега уште малку одиме па-па,и мажле е дома денес .заедно на шетање.......колку добро чувство,а?? имајте убав ден
22.03.2012, 10:44
Ikana
3780
Добро утро и од мене! Се дочепав до фотелјата и компјутерот. Да не се жалам, ама ај че се пожалам, бебчо денес е мало црвено ѕверче, рикаше до сега, и зашто? Сум заборавила цуцла да и дадам. Бљуцна 16 пати, исто толку ја преоблеков, само што ќе и сменам пелена, ете ја моча, ја ставив во релаксатор, вришти се дере и се лизга надоле, пола виси од релаксатор...убаини, милина! Мацо, мм беше на одмор месец дена сега, го пуштија на принуден со пола плата, и да ти кажам се изнаужива човекот! Е сега јес да бевме кнап, ама мене ми излегоа во пресрет некои преводи и се стегнавме малце! Вчера отидов до кај не го на работа да го видам, смуртен, стемнет цел у фаца, кога не виде нас две се осветли. Така да уживкај си со сонцето домче, паза работа ехееее, ќе се најде!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
22.03.2012, 10:52
mama toci
240
Dobro utro i od mene,da zirnam sto ima vo dnevnava,kako ste mi i da se fakam za rabota pak .Imajte ubav den devojki !
22.03.2012, 11:07
Mammi
110
Добро утро и од мене Рингерајки. Мм е на работа,а јас си ве читкам и ми се враќа филмот од пред два месеци кога луѓе божји добив работа, ја добив, ама тоа државното биро за вработување сакаше малку да се зеза со мене и 1 година на стенд бај за работа, па ми пукна филмот и си се запишав на факс пак, иако не ми ги рачунаа претходните кредити бидејќи не го дозавршив. И му викам на мм, гледаш дека за се си има причина, ме замоткаа со работата добиена а да не можам да ја прифатам заради прости формалности, ама ете оп бебпче веќе да сме имале во мешето и се си испадна како што требало да си биде. Сега иднава мама учи за овластен преведувач, а плус може од другата година и нешто плус,за бебпче да се гордее со мама,дека не се откажала. Пред се ми помогнаа инспиративните приказни од вас Рингерајки дека само Супер мами имало овде. Поздрави од мене и дајте едно ладно нес за мене и еден убав сочен сладолед на сонцево и право кај мене на тераса ама и цвикера да си земите
22.03.2012, 11:14
Luci
2250
Добро утро-добар ден и од мене. Си викам ќе влезам во дневнава има сигурно некоја гозба, некоај части за младенци или нема такви меѓу нас што слават?
22.03.2012, 11:20
Mammi
110
Абе Луци ако може младенци да се сметаме со година и некој месец во брак ондак ја частим Ама мака мачам да ставам некоја слика со богата трпеза една гозба да си направиме...
22.03.2012, 11:25
Felly RR
7977
Taka e Mammi, нема откажување. Еве јас честам една сладолед торта.
22.03.2012, 11:25
mamicki
1111
Луци, за некоја година ќе прославам сребрена свадба, па и Младенци ќе направам, нема лабаво
22.03.2012, 11:31
Felly RR
7977
А за тие што се на диета, еве свежо цеден сок, и интегрални бисквити.
22.03.2012, 11:33
Mammi
110
Фели ма зѓшто волку ми ја погоди сладолед тортава? Лелелеееее е сега ќе идам на факс и на враќање си купувам една обавезно ете така да се знаеш и ако ми правиш друштво одма фаќај авион инаку маф е и торта и се. А тебе мамички честито јубилеј унапред некоја година И ве молам некое сличе со убави кркензи ставете од мое име дека врска немам од слики ставање
22.03.2012, 11:40
Felly RR
7977
Леле, Mammi, да ти кажам, што убави сликчиња сум нашла, на една страна. Здивот да ти застане од убавини. Ама остај не смеам да ставам, пола РР е на диета, нека ти каже Виктори што закани доби за една Нутела. Еве во твое име честам едно Eastermisu
22.03.2012, 11:42
Mammi
110
Мамма миа лиги течат ли течат...уф уф уште да се научам да ги готвам слаткиве задоволства...море ке сукам ракави денес а и мм како да е заедно бремен со мене само пред фрижидер е главата не ја вади
22.03.2012, 11:42
Тања РР
2029
Добар ден женски и од мене. Еве ме и мене , втора недела по ред со главоболка од утро до мрак