за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Еве од мене за Младенци ке частам ама не за нас туку за брат ми и снајку денес слават малденци .
22.03.2012, 11:54
Ikana
3780
Јас сосема заборавив дека денес е Младенци! ПА јас сум младенка оваа година! Еве од мене, во име на празникот!
22.03.2012, 11:55
kikicka
4218
Фели не ти требаше ова слика АХХХ Ова не тестирате нас леле ке збрлавам од сликава ...одам јас да шетам мнгјадење овде.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR
Леле, Mammi, да ти кажам, што убави сликчиња сум нашла, на една страна. Здивот да ти застане од убавини. Ама остај не смеам да ставам, пола РР е на диета, нека ти каже Виктори што закани доби за една Нутела. Еве во твое име честам едно Eastermisu
22.03.2012, 12:12
mama_sk
158
Temava mora da se zabrani za bremeni, me fati strv od slikive, kogo da pratam sega po jagodi? Tuku da ve prasav nesto tuka zatoa sto ne najdov soodvetna tema a sigurno znaete... Kako e redot za Mladenci, se kanat gosti ili sami si doagjaat ne kaneti?!? fala i pozdrav
22.03.2012, 12:19
rina13
1147
zenicki sto dietisate.jas ne vi stavam hrana u sobava za da ve podrzam moralno.Odamna se prostiv so dietite I kilogramite,sega izgeldam onaka kako sto bi trebalo, koga jas gi simnuvav znaete kako se motivirav bevme vo klas u sredno 24 zenski I jas so moite 67 kg bev najdebela nz kako ama se pogodi site ostanati da se slabicki I si rekov na sebe nema da prekinam so pazenje na ishrana I so vezbanje(fitnes,roleri,tocak)se dodeka ne se poglednam vo ogledalo eden den I ne si recam sebe si da toa sum vistinskata jas I mi se svigja toa sto go gledam vo ogledalo.Po bremenosta mn brzo si ja vrativ kilazata sega sum 57 kg a viskoka 170cm I se trudam da ja odrzam kilazava. vi pustam mnogu pozitivna energija I posle dietata da si prodolzite so zdrava hrana I nikogas povekje nema da gi kacite kilogramite.Sekoj pat koga ke osetite kriza za hrana zastanete pred ogledalo(kaj mene ova proagjase)ke mi se prijade opasno ke zastanam pred ogledalo ke si gi videv miselinkite(spojlerite)ke se zainatev I ne kasnuvav nisto pa koj e posilen saloto ili jas.
22.03.2012, 13:29
maki1
321
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka
Чим си е веселка сигурно ви се забите !
ИЗВОРНА ПОРАКА: maki1
Dobro utro i od mene,jas ke zemam bokal kafe ako nekoj svari.cela vecer ne sme spieni ,M mi kaci T i eve ja sega si igra ama go cekam mm da dojde i da ja nosime na lekar.Od sto nastina neznam .
Eee Kikicka kamo da bea.se vrativme od lekar i ni rekoa deka grlceto i usite i se vospaleni i ni dadoa prvo da probame so cepcinja,ako ne soantibiotik.Sega spie t i se namali pa ke vidime.Inaku neka im e cestito Mladenci na site sto si slavat.
22.03.2012, 13:32
maki1
321
ИЗВОРНА ПОРАКА: rina13
zenicki sto dietisate.jas ne vi stavam hrana u sobava za da ve podrzam moralno.Odamna se prostiv so dietite I kilogramite,sega izgeldam onaka kako sto bi trebalo, koga jas gi simnuvav znaete kako se motivirav bevme vo klas u sredno 24 zenski I jas so moite 67 kg bev najdebela nz kako ama se pogodi site ostanati da se slabicki I si rekov na sebe nema da prekinam so pazenje na ishrana I so vezbanje(fitnes,roleri,tocak)se dodeka ne se poglednam vo ogledalo eden den I ne si recam sebe si da toa sum vistinskata jas I mi se svigja toa sto go gledam vo ogledalo.Po bremenosta mn brzo si ja vrativ kilazata sega sum 57 kg a viskoka 170cm I se trudam da ja odrzam kilazava. vi pustam mnogu pozitivna energija I posle dietata da si prodolzite so zdrava hrana I nikogas povekje nema da gi kacite kilogramite.Sekoj pat koga ke osetite kriza za hrana zastanete pred ogledalo(kaj mene ova proagjase)ke mi se prijade opasno ke zastanam pred ogledalo ke si gi videv miselinkite(spojlerite)ke se zainatev I ne kasnuvav nisto pa koj e posilen saloto ili jas.
Se oglasuvam.i jas brzo si se vrativ na kilazata ,duri mislam dek ami fali nekoe kilce da izgledam poubavo,vaka epten slaba.Ama ko sto vika rina13,se e do jaka volja i do ishrana,ama ne samo tie 3 nedeli tuku da stane del od sekojdnevieto.
22.03.2012, 13:35
Beatris
3116
Епа и ја у принцип никад немав проблем со килажа, јадев нормално, ама и доста спортував, возење ролери, power-plate, фитнес итд. комбинирано, и нормално дека кога престанав со тоа, а плус и бремена ми се залепи се на мене. Ама ајде почна се тоа да се симнува, се гледа крајот
22.03.2012, 13:46
Snowhite RR
5042
Добар ден женски. Како овој втор пролетен ден а? Конечно пролет Туку ај дајте предлог за туристичка агенција, ама некое кое не постои, зашто планираме да регистрираме туристичка агенција од фирмава, директорот бара од нас да смислиме а и јас и колешкава сме тапа за имиња П.С. За кумата, гратис...нека биде изненадување
22.03.2012, 14:51
Ikana
3780
Far away travels Utopia travel Или Сноувајт турс бе Сноувајт....хехехех!
22.03.2012, 14:53
kikicka
4218
Не се секирај нека помине брзо таму...ништо чудно на сето и заби да и испаднат....Л кога бевме во болница после една недела оп два заба испаднале,се и се собра наеднаш така да донт вори !
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka
Чим си е веселка сигурно ви се забите !
Dobro utro i od mene,jas ke zemam bokal kafe ako nekoj svari.cela vecer ne sme spieni ,M mi kaci T i eve ja sega si igra ama go cekam mm da dojde i da ja nosime na lekar.Od sto nastina neznam .
Eee Kikicka kamo da bea.se vrativme od lekar i ni rekoa deka grlceto i usite i se vospaleni i ni dadoa prvo da probame so cepcinja,ako ne soantibiotik.Sega spie t i se namali pa ke vidime.Inaku neka im e cestito Mladenci na site sto si slavat.
22.03.2012, 15:00
kikicka
4218
Абе знаеш што имаш толку интересни никови на рр ....можеш Икан травел Моли травел.....ситалија травел (ова звучи добро...
Последново исто мислев мислам дека тоа кее нај мералкиско! башка и нема таква ова јас се што ми текна проверив дали има и имаше веќе такви агенции
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Far away travels Utopia travel Или Сноувајт турс бе Сноувајт....хехехех!
< Поракaта ја уредил kikicka -- 22.3.2012 15:06:04 >
22.03.2012, 15:43
mamicki
1111
Dreamland tours, Comfort travel, Space tours, Sky tours, Rainbow tours... lele, eden kup!
22.03.2012, 15:44
mamicki
1111
A moze i Goodtime tours :)
22.03.2012, 15:46
Beatris
3116
Dream Travel, Escape Travel, Lagune Travel... itn
23.03.2012, 00:20
mamicki
1111
Da si ja isperam sovesta od neumerenostite odam da si gi izmasiram nozeve so anticeluliten krem
23.03.2012, 07:55
kikicka
4218
Добро Утро! Празна дневнава а?
23.03.2012, 08:06
blond
1268
Како бе празна? Јас сум овде
Бебушко и мм спиеја 13 неверојатни часа... Ех секој ден вака да спие малиот, е тогаш ќе имам време за се Го испратив на работа мм а јас и Ј слушаме музика.
Давајте појако кафе, ме мрзи јас да правам
23.03.2012, 08:08
arh_diz
7198
Dobro utro , i jas sum tuka Kikicka kako najranobudna trebalo kafe da svaris .
23.03.2012, 08:10
Maca25
7558
Кикичка, каде е кафето? Кој прв станува тој треба и кафе да направи
Добро утро на сите!!
23.03.2012, 08:14
kikicka
4218
ееееееее така ли е редот нели јас тука најмала треба да ме чувате да ве пазам на старости се зезам не се устручавајте сега ! еве кафеее стиже
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Кикичка, каде е кафето? Кој прв станува тој треба и кафе да направи
Добро утро на сите!!
23.03.2012, 08:39
Tanjat7880
1256
Dobro utro i od mene,kikicka i jas sum za kafe,bash se sobravme utrovo na kafica
23.03.2012, 08:42
Maca25
7558
аа кикичка правилото е: кој прв стане, тој прави кафе !! а јас видов дека ти си прва на РР Не сакаше да спие куклето мало? Нина после цела недела станување во 6,30, денес еве ја уште спие. Ама како сум ја изморила вчера, ем цел ден неспиена, ем вечерта 2 саати шетање низ Рамстор и Плоштад...заспа за секунда (а и јас со неа).
23.03.2012, 08:45
arh_diz
7198
Kikicka se gleda deka si najmalda polna so energija i naspana a varenjeto kafe ti e zadovolstvo .Nie utrovo se razbudivme vo zimska idila
23.03.2012, 08:50
Maca25
7558
Пак снег?!?!?! НЕЕЕЕЕ!!! Доаѓајте, тука е скоро лето