за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
И ај да частам постапалки вака викендашки додека не сме на диета прооде женскава моја
24.03.2012, 21:19
Џесика
2036
Ај добра вечер. Кој има у дневнава? Ние на плоштад се раздвижувавме, па си вечеравме по еден сендвич, јас додуша макробиотски јадев, да не се товам со плескавица, син ми форнети, и си дојдовме дома. Денес се накурчив нешто, ама ај утре на поточиња ќе се развеселам имам 2 карти плус, кој сака нека се пријавува, за деца нели бесплатно
24.03.2012, 21:21
bombica
917
Aaa А. прооде??Ајде со среќа нека чекори Мх мх ептен ти се погодиле постапалкиве Беатрис
24.03.2012, 21:25
Beatris
3116
Ќе видиме како ќе ми се погодат во живо Или се мислам да нарачам ако не стигнам да направам од понеделник, не знам од кај да измислам време
24.03.2012, 21:31
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR
Абе женски имаше порано во рецепти свинско со павлака и печурки а сега никако не можам да го најдам, да не го има некој?
на срч го дава Свинско месо со павлака и печурки , ама линкот не е коректен, не знам што се случило, може да е отстранет рецептот ако на Палешка не и успеал
24.03.2012, 22:07
Viktori
5329
знаев дека е до линкот, оти постои нели, ама си викам да не не ти се погодило месото па си се изнервирала
Туку чекај иам јас пилешко со лук на шпански начин да пратам, ама ме интересира треба и да го сликам?
24.03.2012, 22:18
Ikana
3780
Добро бе луѓе, кај и да се свртам се рецепти летаат, слики од такозван инфаркт на шведски начин, со прелив од холестерол... Досега се бањавме сите заедно со бебето, сите плус тепихот сме утоп
24.03.2012, 22:21
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR
знаев дека е до линкот, оти постои нели, ама си викам да не не ти се погодило месото па си се изнервирала
Туку чекај иам јас пилешко со лук на шпански начин да пратам, ама ме интересира треба и да го сликам?
Ти само прати ако треба јас ќе го направам и ќе го сликам. Ајде чекам
24.03.2012, 22:23
Viktori
5329
Икана, а ти бре што баксуз беше, секогаш се појавуваш за јадење коа се збори
Или намерно нели, виртуелно јадеш.
еве повели касни си. Со 40 чешниња лук е, ќе бркаме вампири.
Ќе го пратам Палешка, да го стокмам од рецепта како е, оти јас пола по рецепта пола на бафтанаана го праам.
< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 24.3.2012 22:25:19 >
24.03.2012, 22:26
Ikana
3780
Хехехеее баксуз...или Не?! Там там таааам!! УУУ лукче мене да ми дадеш ќе го избркам вампирот...да си легнам да спијам хахахаха
24.03.2012, 22:31
Џесика
2036
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР имам 2 карти плус, кој сака нека се пријавува, за деца нели бесплатно
Брееее, никој не сака да иде,а? Ај ќе ги шитнам утре пред универзална, може така некој ќе сака Ај добра ноќ, ни се мења саатот малку ни останува спиење ноќва.
24.03.2012, 22:34
Viktori
5329
Јас со децава мои коа беа мали, на тоа фестивалите подолго од 3 песни никогаш не сум седела. А на супер ѕвезда, исто ко рекламите на а1. Коа почна да везе тој, забораваш што си дошол да гледаш.
24.03.2012, 22:39
Snowhite RR
5042
O povelete so zadovolstvo ke gotvam za rr ki a i jas go barav na search ne rabotese linkot
24.03.2012, 22:47
AnnaMolly RR
6409
Хелоу! Еве се докопав до компјутер, првпат седнувам денес само колку да се пријавам. Филип е добар, од сабајле не крена т. Се прашувам да не му беше од забите?! Вчера му никнаа двете долни тројки одеднаш. Не е важно, важно помина.
Ајде сега добра ноќ, мислам дека на столчево ќе заспијам.
24.03.2012, 22:54
Beatris
3116
Ете сигурно му било од запчињата, голем дечко е веќе Филип нема веќе хакуна-татамата
виктори, мислам чим и ти почна рецепти да лепиш и да пријавуваш ја идам да се удавам у када одма сега
Ај чао!
24.03.2012, 23:00
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
Ете сигурно му било од запчињата, голем дечко е веќе Филип нема веќе хакуна-татамата
виктори, мислам чим и ти почна рецепти да лепиш и да пријавуваш ја идам да се удавам у када одма сега
Ај чао!
Ај чао!
тајно жарче сум јас.
Туку чекај не се дави, да го пратам, направи го прво па после ќе се давиме заедно.
Инаку мене за манџи не ме бива, пинџури, ајвари такви чуда, ама вакви чудни рецепти ептен сакам. Не може да се знае дали е утнато или не.
24.03.2012, 23:01
Палешка РР
7505
Немој сега да ја демотивирате, ќе ве отепам
24.03.2012, 23:04
Beatris
3116
Јас највише ги сакам оние рецепти што им успеале на други. Сега ако земам да ги правам, може да се навредат, као да ги проверувам
24.03.2012, 23:04
AnnaMolly RR
6409
Хакуна татамата уште му е хит. А прееска што направи, си пукнавме од смеење со мм!
Кога ќе го земам од градинка и ако има петки на рацете, му ги бришам со влажно марамче. Е, прееска седи мм на кревет, гледа телевизија, а носи блуза со кратки. Филип зел влажно марамче и си ги брише колите. Кога ја здогледа тетоважата на раката на мм, трк кај него да го брише со марамчето. Леле, луѓе, кога се изнервира дека не се вади! Трие ли трие и на крај се откажа.
24.03.2012, 23:32
Viktori
5329
Палешка чек јор меил бокс.
Сликата од претходната страна можеш да ја искористиш.
24.03.2012, 23:36
Палешка РР
7505
Примено е!
Чујте и почујте! Во понеделник на страниците на РР ќе се врти рецепт на виктори наша. Сите да сте го направиле. Во вторник чекираме здив :)))
Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!
25.03.2012, 01:13
blond
1268
Ај добра ви вечер жени Требаше да излегуваме со мм, но се золва ми не повика на свежо прасенце Јас сум во акција, како трудна жена пред пораѓај што прави дома се под конец да е, така сум и јас деновиве. Особено денес ми е поизразено. Додуша, од секогаш лутината си ја вадам со чистење , ама добро ми дојде празнењето негативна енергија. Плус си преуредував дома. Вадев летни алишта мои и на мм, на бебушко, пуштав машини, испеглав 4 (колку за споредба, 7кг ми е машината за алишта) уште 2 ме чекаат, ама не можам денес, толку имам сила.
Ај доста замарав, отидов да си легнам до , најсладок ми е сонот до него
Ај за добра ноќ мало освежување, кој не сака сладолед, нека си земе само цедевита.