cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР дневна соба

clock-img

27.03.2012, 10:01

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

ИЗВОРНА ПОРАКА: bombica
Можно ли бре женички пак грчеви да се јават на 8,5-9 месециuser posted image

Dobro utro user posted image
Ne, ne e mozno, no e mozno da niknat ushte zapcinjauser posted image

clock-img

27.03.2012, 10:05

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Lele AnnaMolly, ic ne ti zaviduvam, da znaesuser posted image aj prevedete ja i Kitchen Boss, taa mi e omilena emisija sega... ne deka mi e problem jazikot, ama ima sostojki sto ne gi razbiram ponekogas. Kako i da e, mi se svigja taa mediteranska kujna i kako gotvi ovoj Buddy (nastrana tortite sto gi pravi).

Bombica, mozno e da se grcevi, ama toa koga si vovela nekoja nova hrana. I mojov taka pravese na taa vozrast, sega poretko. I jas se prasuvav da ne se grcevi, ama mi velea deka ne se. Inaku nokjeska se razbudi vo eden, si se ispravi vo krevetceto i "muabet" mi praveseuser posted image , pa duri vo dva i pol zaspa...

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

clock-img

27.03.2012, 10:11

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Dobro utro ,jas ke si zemam od Ovosjeto na AnnaMolly
Denes sum nikakva tetka na mm umreuser posted image ,mm samo sto otide jas i M ostanavme doma.Ne i se ispolni zelbata da go vidi M user posted image

Биди тоа што си

clock-img

27.03.2012, 10:21

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Арх_диз прими сочувство. Многу ми е жал што не успеала тетка ти да го види М. Нека почива во мир.

clock-img

27.03.2012, 10:23

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Ехххх добро утро женички!
Еве јас и М си лежиме заедно во кревет, и го најдов лекот конечно за да поспие до 9. Ќе си ја ставам кај нас во кревет, ќе ја стуткам убаво, цуцето во уста и ќе полежам јас малку до неа додека да заспие и после сум фриииииuser posted image
Кафеееее од мене и М!
user posted image

clock-img

27.03.2012, 10:31

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

user posted image

user posted image

curkii samo da ve pozdravm A nesto se zanesuva od sabajle...cas_tam kolacinja i kafesito...mm denes polni celi 30....mu ja posvetuvam SEVERINKA ZA DENES

Backii

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

27.03.2012, 10:37

clock-img

Yummy Mammy

pencil-img

1690

Sreken rodenden na mt so najzenskata pesna na Seve user posted image Jas na mm bi mu cestitala so nekoe video klipce od nea user posted image user posted image user posted image
I namali malku so kolacinjava, pls, ide leto

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

clock-img

27.03.2012, 10:40

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Arh_diz, primi socuvstvo za tetka ti, neka pociva vo mir.

Andriance, da mu se mnozat godinite na mazeto tvoe! I arno ti veli Yummy Mammy, namali malku so kolaciveuser posted image

clock-img

27.03.2012, 10:41

clock-img

temjana

pencil-img

1159

аууууу што направивте со блашкото од убаво поубаво мљац... Среќен роденден и нека е здрав и жив маж ти Андријанче, му посакувам уште 4пати по толку. Инаку живот почиње у тридесетом така да само убавини да го следатuser posted image

clock-img

27.03.2012, 10:44

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Е, значи, не е фер!!! Ај погодете што имам денес на ред за преведување! Next great baker! 47 минути полни со торти, чоколадо, cupcakes и слично user posted image user posted image user posted image Значи денес јас ќе си се лигавам до 16 часот...
Ама можам јас, ќе стиснам заби.

И плус, кој сака да јаде торти и чоколадо? Глупости, ич не се вкусни. user posted image user posted image

Хе,хе..абе чичко Марфи е закон!! Ама ако, вака ем слабееш, ем јакнеш карактер user posted image

clock-img

27.03.2012, 10:47

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Срекен роденден на мт Андрианче голем нека расте user posted image да не кажувамкако викаат другите !
Арх-диз сочуство мила животот е таков ,нека почива во мир.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

27.03.2012, 10:55

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Sreken rodenden na mt Andriance

Биди тоа што си

clock-img

27.03.2012, 11:05

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso

Lele AnnaMolly, ic ne ti zaviduvam, da znaesuser posted image aj prevedete ja i Kitchen Boss, taa mi e omilena emisija sega... ne deka mi e problem jazikot, ama ima sostojki sto ne gi razbiram ponekogas. Kako i da e, mi se svigja taa mediteranska kujna i kako gotvi ovoj Buddy (nastrana tortite sto gi pravi).

И оваа Next great baker е со Бади. Kitchen boss не ни е во програма кај нас, а не е ни во план наскоро на македонски да има превод. Многу убави јадења прави во Kitchen boss, јас си запишав една маринада за пилешко месо и морам да ја пробам.

И не подлегнувам, никако. Еве си грицкам јаболче и замислувам дека е некое месиште печено на скара user posted image user posted image user posted image

Live and let live

clock-img

27.03.2012, 11:10

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Прасенце некое Анамоли!

Андријанче, ууу што сте младички, браво браво! Изгледа мене ме зезна маж ми хахахах!
Ајде среќен нека е роденденот и се најдобро!

clock-img

27.03.2012, 11:16

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Некое бутче мрсничко, Икана... Мммммм.... Дојди, за тебе имам и цитрон, ќе си мислиме дека е некоја сочна чоколадна торта. user posted image

Среќен роденден на маж ти, Андријанче! Па помлад е од мојот, мм во септември полни 33, а јас 27 во август. Ме најде млада и ме прелажа пред 9 години user posted image

Live and let live

clock-img

27.03.2012, 11:31

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Цитрончето само ако е во уста кај прасето хахаха место јабуче!!!user posted image
Лелееее мм изгледа јако ме зезнал, 35 ќе полни за 2 месеца! user posted image

< Поракaта ја уредил Ikana -- 27.3.2012 11:36:19 >

clock-img

27.03.2012, 11:31

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Луѓе глава не престана да ме боли бе, аман више!
Андрианче нека му е среќен роденденот на мт, да е жив и здрав, да му се исполнат сите желби. Како ќе го прославите? Ќе го изненадиш ли нешто?

Арх_диз жалам за тетката на мт, Бог да ја прости, нека и е лесна земја

Рани куче да те лае!!!

clock-img

27.03.2012, 11:44

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Znam AnnaMolly, ama ne gi sakam tolku tie emisii od natprevaruvacki karakter, poveke mi se svigja koga gotvi tradicionalni jadenja. I jas si zapisav nekoi recepti, pa prva prilika ke probam nekoj.

Eeee... vie se zalite od mazite, stari vi bile, jas so da recam za mojov... napolni 36 vo januari... me prelaza i mene vaka naivna, na moi 29 godini user posted image user posted image . Godinava 32 ke polnam (user posted image )... ama koj mi gi davauser posted image

clock-img

27.03.2012, 11:47

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ИЗВОРНА ПОРАКА: luci

Андрианче нека му е среќен роденденот на мт, да е жив и здрав, да му се исполнат сите желби. Како ќе го прославите? Ќе го изненадиш ли нешто?

Luci..tolku mnogu sakav da spremam nekoe surprise..ama nikako ne uspeav da se organiziram..i rekov naredna nedela ima da smislam neshto,pa majka jana neka e..katlanovska mi bese vo ideja..pa kje vidime..kje smislam i nekoja druga varijanta

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

27.03.2012, 11:52

clock-img

rina13

pencil-img

1147

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: luci

Luci..tolku mnogu sakav da spremam nekoe surprise..ama nikako ne uspeav da se organiziram..i rekov naredna nedela ima da smislam neshto,pa majka jana neka e..katlanovska mi bese vo ideja..pa kje vidime..kje smislam i nekoja druga varijanta

nemora mn da mu ja mislis kaj mazi pali dobro jadenje u kombinacija na dobar suser posted image ke bide isto ko da dobil ferariuser posted image user posted image user posted image
mojov naskoro 33 a jas imam 23.On vika abe mlado meso ja mu vikam kuti tamu jas nameriv da se mazam inace do sega nezenet ke bese.

clock-img

27.03.2012, 12:40

clock-img

bombica

pencil-img

917

Eeee... vie se zalite od mazite, stari vi bile, jas so da recam za mojov... napolni 36 vo januari... me prelaza i mene vaka naivna, na moi 29 godini user posted image user posted image . Godinava 32 ke polnam (user posted image )... ama koj mi gi davauser posted image

Ај теши се со мм за 1 месец ќе полни 40год.Додуша и јас не сум во цветот на младоста 36,5 сумuser posted image
Адрианче нека му е среќен роденденот на мт.
Арх_диз прими сочуство за тетката на мт.

clock-img

27.03.2012, 12:43

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Јас имам 27 години а мм 35 за 2 месеци, значи скоро 8 години сме разликаuser posted image

clock-img

27.03.2012, 12:47

clock-img

vanessa30

pencil-img

663

Zenski kaj mene obratna situacija, jas nego go najdov pomal pa go prelazav:-)))
Maz mi e 11 meseci pomal od mene.

Andrijance, sreken rodenden na maz tiuser posted image

< Поракaта ја уредил vanessa30 -- 27.3.2012 12:49:36 >

clock-img

27.03.2012, 12:51

clock-img

Luci

pencil-img

2250

А па тек што јас да речам, мм има 38 а јас 29user posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

27.03.2012, 12:53

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

Jas i mm sme 6 godini razlika, ama ic ne ni se poznava. Toj i bez toa, kako maz, nema nikojpat dokraj da sozree user posted image , a plus- kako prepariran e, mu zastana saatot na 33 i ne mrda, kako decko e, mashala, da ne mu se uroci- ni mese, ni kelavost, ni bori... jasno, koga za nisto ne si ja jade dusickatauser posted image

Последни статии

article-img