за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Eeee... vie se zalite od mazite, stari vi bile, jas so da recam za mojov... napolni 36 vo januari... me prelaza i mene vaka naivna, na moi 29 godini . Godinava 32 ke polnam ( )... ama koj mi gi dava
А па тек што јас да речам, мм има 38 а јас 29
27.03.2012, 12:55
kikicka
4218
Добро е не сум била само јас младо тука мм ме прелажа на 17 ипол а тој беше 23г.
27.03.2012, 12:59
Ikana
3780
Лелеееееееее еј најзериозно треба надомест за ова ејјј! Како беше песната...ти што ми ја украде младоста...хахахах
27.03.2012, 13:32
Bogdancanka
5422
hehehe ne sum bila samo jas prelazena jas taman stanav polnoletna, demek po da razbiram me prelazaa Ikana taman e pesnata
27.03.2012, 13:35
kikicka
4218
Сега цел ден ке си ја пеам
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Лелеееееееее еј најзериозно треба надомест за ова ејјј! Како беше песната...ти што ми ја украде младоста...хахахах
27.03.2012, 13:42
Calypso
1386
A be mene mojov ne mi ja ukrade mladosta, ama pak i jas ke si ja peam pesnava
27.03.2012, 13:46
Beatris
3116
Ќе си пееме, што друго ни останува Ееее сега се враќам од салонот кај што бев на електростимулации, трчајќи да се вратам на работа порано, и си мислам кај е тоа време кога релаксирано после работа си одев на вежбање, па на фризер, па на педикир, масажа... Сега и да не ми одат сите пари на бејби тракатанци, немам време кога да одам ко човек да се релаксирам. Ми се плаче
27.03.2012, 13:51
Maca25
7558
Јас само што се вратив од кафе на ул. Македонија...и се чудам - Работи ли некој во Скопје бре?!?! Све живо по кафичи!!
27.03.2012, 13:57
Ikana
3780
ЕЕЕ Беатрисче....беа тоа времиња! За фризер време јок, за козметичар јок, не можам маичка да излезам да си купам или тренерки, а фармерки од мајка ми дрпнав пошто ни тоа немам време да барам, мисија немогуча ќе биде. Вчера праиме муабет со мм, му викам лелееее ко клошарка се шетам по улициве, а дома кај моите нема место по плакари од облека, ништо не ме збира.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
Ќе си пееме, што друго ни останува Ееее сега се враќам од салонот кај што бев на електростимулации, трчајќи да се вратам на работа порано, и си мислам кај е тоа време кога релаксирано после работа си одев на вежбање, па на фризер, па на педикир, масажа... Сега и да не ми одат сите пари на бејби тракатанци, немам време кога да одам ко човек да се релаксирам. Ми се плаче
27.03.2012, 13:58
Ikana
3780
Работи бе...до 12, одделенска настава, пошо по улица Македонија фелата толку и има образовање!
Шо да работи Мацо, накрцано све тоа позерите од МНР и МЧКЉР!!!!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Јас само што се вратив од кафе на ул. Македонија...и се чудам - Работи ли некој во Скопје бре?!?! Све живо по кафичи!!
< Поракaта ја уредил Ikana -- 27.3.2012 13:59:51 >
27.03.2012, 14:06
temjana
1159
нема работа ама пари се наоѓаат за кафе и за одмор летно време. За чудење сме пустите ама тоа е да сме живи и здрави, па кој како си ја наредил
27.03.2012, 14:09
Ikana
3780
Што ти е, за одмор позајмувам за да се сликам и да постирам слики на фБ!!! Албум од 349 слики а 7 дена си бил на одмор!!! Хелоуууу!!!!
27.03.2012, 14:11
Calypso
1386
Ami mora sekoja minuta da se slika, da ne ne daj Boze FB prijatelite propustat nesto od tvojot odmor
27.03.2012, 14:12
Maca25
7558
Абе знаете што ми е чудно, све живо се жали дека нема работа, дека е тешко да се преживее месецот, али за кафе има пари
27.03.2012, 14:23
Ikana
3780
ЕЕЕ за кафе увек има Мацо! И за цигари исто. Па и некоја пијачка. Нема за станови, куќи, глисери...а за вака регулар има...(иронична сум овде хахахахах) КАрти за кино и театар, а и опера се скупиииии!
< Поракaта ја уредил Ikana -- 27.3.2012 14:27:55 >
27.03.2012, 14:33
mamicka77
1280
e aj dobar den i od mene i nie minavme edna neprespiena burna nok ama veke nie dobro utro dobar den se naviknav izgleda i e period na bebcinjata da ne spijat a za grcevi ima mila seuste ima ponekogas ne sekogas ja osetam noke stane prdne i zaplaka i 100% se grcevi ama eve vo posledno vrweme unazad najak 20 dena ja nemam oseteno izgleda si zaminaa, a isto e i kaj nas se se pari nema i se kafanite i kaficite se polni e aj toa da vides
27.03.2012, 14:41
mamicki
1111
Што ти е, за одмор позајмувам за да се сликам и да постирам слики на фБ!!! Албум од 349 слики а 7 дена си бил на одмор!!! Хелоуууу!!!!
27.03.2012, 14:41
kikicka
4218
Еве нова песна.. ПАРИ пари парии се опсесијаа,Живот, живот, живооот на вересија...тралалалаааааааа
27.03.2012, 14:43
Bogdancanka
5422
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Абе знаете што ми е чудно, све живо се жали дека нема работа, дека е тешко да се преживее месецот, али за кафе има пари
abe maco vie ste pogolemo mesto i zatoa kaj vas e prepolno,dojdete kaj nas ima denovi koga nema ziv covek da padnes nema koj da te krene,eve denes izlegov po rabota i prosetav abre sekade prazno vo kaficite po dvajca trojca...ili tuka nemame pari ili do lugeto e...a za razlika od nas da pojdes vo gevgelija se e zivnato kaficite prepolni...
Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
27.03.2012, 14:48
temjana
1159
Ххааххахахха даааа, абе велам јас чуден народ сме. За до грчка се ќе се најдат пари од некаде па ако треба и кредитче ќе се земе, битно на фб ќе има слики
27.03.2012, 14:48
Ikana
3780
Кај мене има, ќе се пофалам вака отворено пред сите!!!!!
27.03.2012, 14:52
Bogdancanka
5422
aaaaaaaa epa ajde pevaj ispofali se ako e za pred narod
27.03.2012, 14:53
rina13
1147
ah da ne bese toj facebook,lugevo po doma ke si piea kafe I ke si prae muabet,nema da idat po kafici da se slikaat I op odma status I sliki na kafe so moite srcki I toa ne edna 101 slika si mislis abe ovie na kafe bile ili spiele 3 dena vo kafic koga ke pomines na kej mislis na crven tepih si blicovi svetkaat na site strani.