cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР дневна соба

clock-img

30.03.2012, 15:46

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Кикичка, уште колку ќе паѓа ехехееејјј.
А и децата се зачудувачки отпорни, а толку нежно изгледаат. Како паѓале моиве мислам јас така да паднам со лопатче ќе ме ринат. user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

30.03.2012, 16:01

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Ехеееее јасно ми е посебно мојава, абе сега да видете што работи точакот(она со мече напред) превртен мајсторицата ке поправа се пика меѓу седиште една нога кај гума една напред и гледа цртаниuser posted image user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

Кикичка, уште колку ќе паѓа ехехееејјј.
А и децата се зачудувачки отпорни, а толку нежно изгледаат. Како паѓале моиве мислам јас така да паднам со лопатче ќе ме ринат. user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил kikicka -- 30.3.2012 16:04:03 >

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

30.03.2012, 16:29

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav

Здраво дечки како сте? Ај нека ми пише некој како сте ги облекувале бебињата слој по слој? Да се припремам полека. Значи од што се почнува со облакање и со што се завршува. Фала ви однапред.

АнеЛав извини, сме ти го превиделе постов поради нашите рекла- казала муабети. За облекување на бебето, како и за тоа што ти треба имаме дискутирано ТУКА 

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

30.03.2012, 16:32

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

А бе паника, ама .....паника! user posted image
Што знам и јас, па више ако прашува дали некој да носи дете на доктор, па што да речам, носи го. Бегај за друго дете ич не сум компетентна, освен за своето...

clock-img

30.03.2012, 16:34

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Не туку се вика, донеси го на рр, има еден куп тетки стручњаци, знаат се ќе ти кажат, ако случајно има спротивставени мислења може и да се затепаат, ако ништо друго интересно ќе му биде ќе гледа сеир user posted image user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

30.03.2012, 16:36

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

user posted image user posted image user posted image
ЕХхехехех за малце денес ама неееееее!!!
Виктори пак ќе ме казни! user posted image

clock-img

30.03.2012, 16:40

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

user posted image user posted image Затоа де консултација со рр па после со докториве(попотреба)

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

30.03.2012, 16:42

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

user posted image

Бомбицее тм беше како мојот за кромидот?? епа не е лоша финтаваuser posted image user posted image
мислам кога ке треба да ги казниме user posted image

clock-img

30.03.2012, 16:52

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Ахахаххаа user posted image user posted image user posted image  Ме изнасмеа мори кикичке user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.03.2012, 16:57

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

user posted image user posted image ама јака е финтава некамисли од дека е јаболче когаке загриза user posted image еее само за снимање е,морам да му направам вакавонешто он мене како ме зеза.

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Ахахаххаа user posted image user posted image user posted image  Ме изнасмеа мори кикичке user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.03.2012, 17:00

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Е ако не им направите по едно вакво јаболче срам да ви е user posted image  А камерата нормално на mode-on user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.03.2012, 17:35

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

И кикичке обавезно да споделиш видео со другарките од РР!!! Ние нестрпливо чекаме да видиме како ќе изреагира мт!
Добра финта е!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

30.03.2012, 17:55

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Уфф незнам само како ке го намам да проба,пошто не е ич по благото..

clock-img

30.03.2012, 17:57

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ќе успееш ти да го намамиш да проба!user posted image user posted image user posted image

А ова за паѓањево на глава, Н. минатата недела 2 пати се удри со лулашка по глава. Еве ја уште се шета со модрица на челото. Ама добра беше, малце си поплака, ама еве ја сега знае како се поминува покрај лулашки.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

30.03.2012, 18:16

clock-img

bombica

pencil-img

917

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

user posted image

Бомбицее тм беше како мојот за кромидот?? епа не е лоша финтаваuser posted image user posted image

Кикичке ни со ова нема да успеам да го намамам освен чоколадо друго ништо не јадеuser posted image

clock-img

30.03.2012, 18:17

clock-img

mamicka77

pencil-img

1280

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Не туку се вика, донеси го на рр, има еден куп тетки стручњаци, знаат се ќе ти кажат, ако случајно има спротивставени мислења може и да се затепаат, ако ништо друго интересно ќе му биде ќе гледа сеир user posted image user posted image user posted image user posted image

osobeno ako se prai muabet za sveki sekako ke se zatepaat hahahahahhahaa

clock-img

30.03.2012, 18:44

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Де бре бомбице да знам дека јаде чоколадо има комбинација убитачна да му направамкромид и чоколадо њам њаммм user posted image user posted image user posted image .
Туку мацо викаш ке го намамам? леле има да биде комедии

ИЗВОРНА ПОРАКА: bombica

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

user posted image

Кикичке ни со ова нема да успеам да го намамам освен чоколадо друго ништо не јадеuser posted image

clock-img

30.03.2012, 20:41

clock-img

temjana

pencil-img

1159

аххахахахаха неможам да престанам да се смеам на чоколадниве кромидиuser posted image user posted image за некоја журка сигурно ќе ги направам user posted image user posted image АнаМоли што направи ти? Ќе има ли частење или за понеделник се одложи целава работа?
Беатрис а каде си ти спроти Пастел? Па може ние на пауза да се договориме да седнеме на кафенце и кроасанчеuser posted image

clock-img

30.03.2012, 21:59

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

И јас ја чекам АнаМоли да каже што одлучиле!!! Се надевам само на најдобро!!!

А темјана, Беатрис работи кај Кузман, а јас пак живеам позади одма. Значи, ако се договарате за во Пастел, обавезно викајте ме и мене!

clock-img

30.03.2012, 22:05

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

nisto, zenski, ostana za vo ponedelnik da doznaeme. do sega inaku ke vi kazev. jas sum kaj moite, pa samo zirkam na kratko sto pravite dodeka imam baterija na telefonov. ajde dobra nok i utre se citame

Live and let live

clock-img

30.03.2012, 22:06

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Добра ноќ!!! Убаво да спиете !!!

clock-img

31.03.2012, 08:21

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Добро утро!
user posted image
еве кафенце и појадок,ние денес порано станавме и уште се легачиме. Значи др.пат кога ке доаѓам и јас накај Ск за полагање и јас ке ве дружам за кафе пошто и јас сум таму со факсот. Ана моли ајде стискаме палци да останеш. Што има друго? Ајде кој е за на тераса на пуф паф?

clock-img

31.03.2012, 08:25

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

dobro utro! nie pospavme do 7:40 za cudo, koga sme kaj moite se budi inaku vo 5! jas sum vo vece si pafkam da ne dimam vo soba i vikam da zirnam koj stanal. tuku, slusnal li nekoj kakvo ke bide vremeto utre?

Live and let live

clock-img

31.03.2012, 09:01

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Недела Сонце и дожд од 3 па до 9 степени

clock-img

31.03.2012, 09:21

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Е, значи, јас сум ти скар, Пепелашка! Врти-сучи се некои рецепти гледам од тебе и веќе лиги снемав во устава! Па овие потпечени компири со презла.... ЊААААААМ!
Намерно вака правиш, да потклекнеме сите со диетата и после само ти да си бидеш слабичка user posted image

Live and let live

Последни статии

article-img