за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Кикичка, уште колку ќе паѓа ехехееејјј. А и децата се зачудувачки отпорни, а толку нежно изгледаат. Како паѓале моиве мислам јас така да паднам со лопатче ќе ме ринат.
30.03.2012, 16:01
kikicka
4218
Ехеееее јасно ми е посебно мојава, абе сега да видете што работи точакот(она со мече напред) превртен мајсторицата ке поправа се пика меѓу седиште една нога кај гума една напред и гледа цртани
ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR
Кикичка, уште колку ќе паѓа ехехееејјј. А и децата се зачудувачки отпорни, а толку нежно изгледаат. Како паѓале моиве мислам јас така да паднам со лопатче ќе ме ринат.
< Поракaта ја уредил kikicka -- 30.3.2012 16:04:03 >
30.03.2012, 16:29
Beatris
3116
ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav
Здраво дечки како сте? Ај нека ми пише некој како сте ги облекувале бебињата слој по слој? Да се припремам полека. Значи од што се почнува со облакање и со што се завршува. Фала ви однапред.
АнеЛав извини, сме ти го превиделе постов поради нашите рекла- казала муабети. За облекување на бебето, како и за тоа што ти треба имаме дискутирано ТУКА
30.03.2012, 16:32
Ikana
3780
А бе паника, ама .....паника! Што знам и јас, па више ако прашува дали некој да носи дете на доктор, па што да речам, носи го. Бегај за друго дете ич не сум компетентна, освен за своето...
30.03.2012, 16:34
Beatris
3116
Не туку се вика, донеси го на рр, има еден куп тетки стручњаци, знаат се ќе ти кажат, ако случајно има спротивставени мислења може и да се затепаат, ако ништо друго интересно ќе му биде ќе гледа сеир
30.03.2012, 16:36
Ikana
3780
ЕХхехехех за малце денес ама неееееее!!! Виктори пак ќе ме казни!
30.03.2012, 16:40
kikicka
4218
Затоа де консултација со рр па после со докториве(попотреба)
30.03.2012, 16:42
kikicka
4218
Бомбицее тм беше како мојот за кромидот?? епа не е лоша финтава мислам кога ке треба да ги казниме
30.03.2012, 16:52
Beatris
3116
Ахахаххаа Ме изнасмеа мори кикичке
30.03.2012, 16:57
kikicka
4218
ама јака е финтава некамисли од дека е јаболче когаке загриза еее само за снимање е,морам да му направам вакавонешто он мене како ме зеза.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
Ахахаххаа Ме изнасмеа мори кикичке
30.03.2012, 17:00
Beatris
3116
Е ако не им направите по едно вакво јаболче срам да ви е А камерата нормално на mode-on
30.03.2012, 17:35
Maca25
7558
И кикичке обавезно да споделиш видео со другарките од РР!!! Ние нестрпливо чекаме да видиме како ќе изреагира мт! Добра финта е!!
30.03.2012, 17:55
kikicka
4218
Уфф незнам само како ке го намам да проба,пошто не е ич по благото..
30.03.2012, 17:57
Maca25
7558
Ќе успееш ти да го намамиш да проба!
А ова за паѓањево на глава, Н. минатата недела 2 пати се удри со лулашка по глава. Еве ја уште се шета со модрица на челото. Ама добра беше, малце си поплака, ама еве ја сега знае како се поминува покрај лулашки.
30.03.2012, 18:16
bombica
917
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka
Бомбицее тм беше како мојот за кромидот?? епа не е лоша финтава мислам кога ке треба да ги казниме
Кикичке ни со ова нема да успеам да го намамам освен чоколадо друго ништо не јаде
30.03.2012, 18:17
mamicka77
1280
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
Не туку се вика, донеси го на рр, има еден куп тетки стручњаци, знаат се ќе ти кажат, ако случајно има спротивставени мислења може и да се затепаат, ако ништо друго интересно ќе му биде ќе гледа сеир
osobeno ako se prai muabet za sveki sekako ke se zatepaat hahahahahhahaa
30.03.2012, 18:44
kikicka
4218
Де бре бомбице да знам дека јаде чоколадо има комбинација убитачна да му направамкромид и чоколадо њам њаммм . Туку мацо викаш ке го намамам? леле има да биде комедии
ИЗВОРНА ПОРАКА: bombica
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka
Кикичке ни со ова нема да успеам да го намамам освен чоколадо друго ништо не јаде
30.03.2012, 20:41
temjana
1159
аххахахахаха неможам да престанам да се смеам на чоколадниве кромиди за некоја журка сигурно ќе ги направам АнаМоли што направи ти? Ќе има ли частење или за понеделник се одложи целава работа? Беатрис а каде си ти спроти Пастел? Па може ние на пауза да се договориме да седнеме на кафенце и кроасанче
30.03.2012, 21:59
Maca25
7558
И јас ја чекам АнаМоли да каже што одлучиле!!! Се надевам само на најдобро!!!
А темјана, Беатрис работи кај Кузман, а јас пак живеам позади одма. Значи, ако се договарате за во Пастел, обавезно викајте ме и мене!
30.03.2012, 22:05
AnnaMolly RR
6409
nisto, zenski, ostana za vo ponedelnik da doznaeme. do sega inaku ke vi kazev. jas sum kaj moite, pa samo zirkam na kratko sto pravite dodeka imam baterija na telefonov. ajde dobra nok i utre se citame
30.03.2012, 22:06
Maca25
7558
Добра ноќ!!! Убаво да спиете !!!
31.03.2012, 08:21
kikicka
4218
Добро утро!
еве кафенце и појадок,ние денес порано станавме и уште се легачиме. Значи др.пат кога ке доаѓам и јас накај Ск за полагање и јас ке ве дружам за кафе пошто и јас сум таму со факсот. Ана моли ајде стискаме палци да останеш. Што има друго? Ајде кој е за на тераса на пуф паф?
31.03.2012, 08:25
AnnaMolly RR
6409
dobro utro! nie pospavme do 7:40 za cudo, koga sme kaj moite se budi inaku vo 5! jas sum vo vece si pafkam da ne dimam vo soba i vikam da zirnam koj stanal. tuku, slusnal li nekoj kakvo ke bide vremeto utre?
31.03.2012, 09:01
kikicka
4218
Недела Сонце и дожд од 3 па до 9 степени
31.03.2012, 09:21
AnnaMolly RR
6409
Е, значи, јас сум ти скар, Пепелашка! Врти-сучи се некои рецепти гледам од тебе и веќе лиги снемав во устава! Па овие потпечени компири со презла.... ЊААААААМ! Намерно вака правиш, да потклекнеме сите со диетата и после само ти да си бидеш слабичка