за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Како е женски никој ве нема.ние сега си дојдовме не бевме у гужите ,пак имало ни јавија и заминавме кај едни пријатели ,јас сам мало више вино попила е сега се лулам леле ште ми се лока ама неможее доста ее. мм ке искача вечерас јас ке уживам сама са собом ке си ја успојам л и ке си продолжам со винцето .
31.03.2012, 21:41
Felly RR
7977
Кремчо, и на татко ми му стигна таква порака од кока кола пред некое време. Инаку добро вечер од мене. Денес цел ден не стигнав на комјутер да седнам, цело време со Матеа се занимаваме. Сега еве заспа.
31.03.2012, 22:12
kikicka
4218
еее ова со буквите што грешам е дека немам салам тастатура Л.сите типки ми ги среди и што погодувам тоа :D туку гледам мнг гости на рр читаат само на темите ,ајде зачленете се и дружете не нас....побагати ке сме со вас! Има рима
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka
Како е женски никој ве нема.ние сега си дојдовме не бевме у гужите ,пак имало ни јавија и заминавме кај едни пријатели ,јас сам мало више вино попила е сега се лулам леле ште ми се лока ама неможее доста ее. мм ке искача вечерас јас ке уживам сама са собом ке си ја успојам л и ке си продолжам со винцето .
01.04.2012, 00:11
mamicka77
1280
eheeeeeeeeeeeeeeeeee zarem jas bev izlazana prva so receptot na rr citam lubovna torta i citam vo sostojki soleni raboti i na kraj pisuva APRILILILI
01.04.2012, 00:13
nadica
4381
и јас го читав и на крај завршив со отворена уста
01.04.2012, 00:28
Bogdancanka
5422
hehehehe znaci vie ste prvite izlazani sreka vi go procitav postot
01.04.2012, 00:35
kikicka
4218
е ај сега добра нок на сите!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka RR
hehehehe znaci vie ste prvite izlazani sreka vi go procitav postot
01.04.2012, 01:58
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: kremco
Zenski Ako sakate da mi objasnite koj e zapoznat so nekakvi sms-i bozem coca cola sto gi prakja ? mi stigna poraka na angliski i se komplet bozem sum osvoila milion funti,i da pratam e mail na nekoja adresa i jas prativ i op mi pisale da pratam podatoci i jas isto prativ i bozem sega na nekoja banka treba isto da pratam da mi gi ispratat parite moze li da se isprati tuka cela poraka sto mi ja pratila da vidite za sto se raboti? inaku maz mi me zezase bozem sum nasednala na nekoi sto pravat pronevera na kreditni karticki...
mosne uverlivo cocacola i sliki od nekoi gospoda
a jas naivna
мене ми стигна таква порака на телефон. Хакнале изгледа нечија база на податоци...
01.04.2012, 02:04
Ikana
3780
Не се лажете превара е тоа и не праќајте лични податоци!
01.04.2012, 03:52
Goddess*
332
so tie podatoci vadat krediti na vase ime ,pasoshi,vizi...za zal, tesko e da se dokazes deka se raboti za pronevera
< Поракaта ја уредил Goddess* -- 1.4.2012 3:54:42 >
01.04.2012, 08:35
Felly RR
7977
Добро утро жени, повелете кафе за сите!
Убаво поминете си денес, па ставете и сликчиња од дечињата да ги видиме како биле маскирани.
01.04.2012, 09:19
Snowhite RR
5042
Фала за кафето Фели, еве јас само што си ставив, Михаил уште спија, јас да поработам малку. Од пред некој ден откако се преместивме во спална да спиеме, колку ми е поубаво, вака на сабајле тој може да се спија таму, јас в дневна да си работам без да му сметам. Туку времево денеска за никаде, сакавме Битола да одиме, ама ништо изгледа, се надевам Ск е подобро Инаку мм уште сабајле недорасонета ми сврза една лага за денов, иако наеднаш не ми текна дека е 1ви Април, не му поверував
01.04.2012, 09:32
Snowhite RR
5042
Ејјјјј тортава јака е, треба да се направи на овој ден а?
01.04.2012, 09:32
Палешка РР
7505
Треба
01.04.2012, 09:33
Viktori
5329
И кај нас уннесреќено времево Сноувајт, наоблачено, дува, парно имаме, значи е под 12 степени...
01.04.2012, 09:34
Maca25
7558
Ова со тортава дело на Палешка е?
01.04.2012, 09:37
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Ова со тортава дело на Палешка е?
Која е таа?
01.04.2012, 09:40
miana
6152
Dobro utro devojcinja,kako ste? Ve napna li vremevo?? Mene epten... Zal mi e za decava
01.04.2012, 09:43
Џесика
2036
Јооој времево ама е мрсул... ја уште да му ја запеглав маската на син ми и готови сме... и јас си имам маска ама изгледа дома ќе си се маскираме за по дома... а толку многу си се радував...
01.04.2012, 09:44
miana
6152
Zamislete,vo Bosna istura sneg ct ct ctc tc bog da cuva...Pa jas poracav maska od net,i mi stogna i edvaj cekame da ja obleceme i zatoa vikam,ne ja razocaruvam,ke ja setnam na brzinka ako prestane da vrne..
01.04.2012, 09:45
Maca25
7558
Аааа што си ти!!! Супер е!!
01.04.2012, 10:10
temjana
1159
еееј значи не уништи времево, цела тераса ни е долу пред зграда утре ќе си ги барам легените и саксиите. Ама и коскиве ме убија од болење вчера и без да ја видам прогнозата знаев дека ќе биде вакво тиња времево Ајде добро утро сега кога си кажав што имав
01.04.2012, 10:36
Maca25
7558
Јас знаев дека времево ќе биде денес заникаде. Не можев да одам вчера, од што ме болеа стапалата. А и за мојава болест, овој преоден период зима- пролет е убиствен...болки, отоци и пак болки. Се искинав од плачење вчера кога не можев детето да си го држам за рака од што ме болеа прстите.
01.04.2012, 10:40
mama_sk
158
Lele Maca i jas go imam istiot problem na promelnivo vreme... Koskite me bolat niz celo telo, ne spiev cela vecer. Jas se mackam so nekoja reuminska mast ama ne pominuva... Ne mozam ni da se dvizam, cela sum zamotana vo kebinja...
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Јас знаев дека времево ќе биде денес заникаде. Не можев да одам вчера, од што ме болеа стапалата. А и за мојава болест, овој преоден период зима- пролет е убиствен...болки, отоци и пак болки. Се искинав од плачење вчера кога не можев детето да си го држам за рака од што ме болеа прстите.
01.04.2012, 10:43
Maca25
7558
Јас имам реуматичен артритис, ни маст ми помага, ни апче. Се надевам дека ќе затпли следната недела па ќе престанат и болкиве.