за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Добар ден женски.Ние сабајле станавме, спремив торба да одиме кај моите и среќа што се јавив пред да тргам брат ми имал температура па се распакував и си останавме дома. Мацо и јас сум катастрофа од времево секоја коска ме боли едвај го држам П. а он се повеќе сака во раце
01.04.2012, 11:58
mama_sk
158
Kaj mene ne e dijagnosticirano tocno sto e zatoa sto ne sum bila na lekar poradi toa, ama vekje 10 godini si go imam problemov i si znam deka ako me bolat koskite deka ke se menuva vremeto Zagarantirana 100% tocna vremenska prognoza, koga vrne posebno Inaku mene mi seta bolkata od zglob na zglob a najmnogu mi pomaga so blaga masaza da go namackam mestoto i da go pokrijam so nesto volneno i da miruvam. Se nadevam deka nema cela nedela da bide vakvo vremeto zatoa sto ke zbesnam
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Јас имам реуматичен артритис, ни маст ми помага, ни апче. Се надевам дека ќе затпли следната недела па ќе престанат и болкиве.
01.04.2012, 12:17
kikicka
4218
Добро утроо ние станавме во 11 ч. времево кај нас е супер ама овие маскебал немаат тука за 1 Април туку на 18 фебруар и нема да се маскираме освен ако не ја облечам па така да си шета исите да ја зјапаат. Излажавте ли некој јас уште сабајле мм и мајка ми .Ова за реумата и јас имам ама наследно од татко ми кога него го боли и мене ме боли ама не секогаш ,аманекако откако се породив и не честа толку. ај чао одам јас ,бидете поздравени и убаво да поминете на маскембалот.
01.04.2012, 12:21
mamicki
1111
Сакав да го одведам Кими да ги гледа маскираните дечиња, ама дуваше силен ветер, па си останавме дома
01.04.2012, 12:40
vanessa30
663
Dobar den i od mene, i mene me izlazaa so tortava . Vremevo e bas za nikade a tolku se tocev, za da ve druzam pred car Samoil na plostad.
еееј значи не уништи времево, цела тераса ни е долу пред зградаuser posted image утре ќе си ги барам легените и саксиите
Da se nadovrzam Znaete za ovoj nekoj nov zakon deka veke nema na terasa susenje na alista gore na zica, nema tresenje carsavi so troski preku terasa, a i besenje na zardinjeri so cveke, (ke imalo kazni)???? Vcera ni stigna izvestuvanje od kuken sovet
< Поракaта ја уредил vanessa30 -- 1.4.2012 12:41:14 >
01.04.2012, 12:49
Felly RR
7977
Јас дури сега ја отворив тортава.
01.04.2012, 13:52
Ikana
3780
01.04.2012, 15:18
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: vanessa30
Znaete za ovoj nekoj nov zakon deka veke nema na terasa susenje na alista gore na zica, nema tresenje carsavi so troski preku terasa, a i besenje na zardinjeri so cveke, (ke imalo kazni)???? Vcera ni stigna izvestuvanje od kuken sovet
Во зградата кајшто работам речиси една година важи тоа што го спомнуваш. На секој кат и до секој лифт ги има истакнато правилата, едно 20 точки има. Не смее цвеќе, алишта на тераса, не смее саксии, не смее да се тресе од тераса, не смее од 13 до 16 часот (или 17 беше?) да се прави врева и не знам таму уште милион глупости.
01.04.2012, 15:21
Bogdancanka
5422
devojki sedete doma napijte se kafence eve Ikana napravila nadvor ne se izleguva brrrrrrrrr duva lud i studen veter...jas samo sto gi isprativ vnucinjata denes mi bea nagosti...sega malku da sredam zasto za nekolku casovi kukata ja obrnavme naopaku
01.04.2012, 16:35
vanessa30
663
Не смее цвеќе, алишта на тераса, не смее саксии, не смее да се тресе од тераса, не смее од 13 до 16 часот (или 17 беше?) да се прави врева и не знам таму уште милион глупости.
Pa dobro be kaj da susam alista???? Aj vo zima po radiatori, a na leto???? Gluposti samo prepisuvaat od EU nekakvi zakoni bez da razmislat, tamu vo zgradite imaat posebni prostorii za perenje i susenje na alista vo masini.
01.04.2012, 16:53
arh_diz
7198
Neznaat veka kakov zakon da donesat, i sto ako susam alista ke mi naplatat kazna ili?Okolu tresenje i vrlanje od balkon se soglasuvam .Cvekinja da ne se stavaat da ne se usnistuva arhitekturata na zgradata, ama zatoa ima kondicioneri satelitski anteni na zgradite
01.04.2012, 18:12
mamicka77
1280
ИЗВОРНА ПОРАКА: vanessa30
Dobar den i od mene, i mene me izlazaa so tortava . Vremevo e bas za nikade a tolku se tocev, za da ve druzam pred car Samoil na plostad.
еееј значи не уништи времево, цела тераса ни е долу пред зградаuser posted image утре ќе си ги барам легените и саксиите
Da se nadovrzam Znaete za ovoj nekoj nov zakon deka veke nema na terasa susenje na alista gore na zica, nema tresenje carsavi so troski preku terasa, a i besenje na zardinjeri so cveke, (ke imalo kazni)???? Vcera ni stigna izvestuvanje od kuken sovet
Epa ako ne na terasa kade ke se susat vo spalna kade sto spijam ili vo kujna kade sto gotvam GLUPOSTI ovaa vlada samo izmisluva
< Поракaта ја уредил mamicka77 -- 1.4.2012 18:14:43 >
01.04.2012, 18:58
Viktori
5329
на тераса смее да се пружаат, ама не смее да излегуваат од тераса, онака жици на шипки што висат и што капат на комшиите. А искрено за трошките, требаше уште одамна, а не кој како стигне треси трошки, фрлај лушпи од лук и кромид... срамота.
Инаку во ѕидовите на терасата, може да си пружаш и што сакаш да правиш.
< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 1.4.2012 18:59:11 >
01.04.2012, 19:09
Maca25
7558
Најмногу се нервирам за тоа што тресат се и свашта од тераса. Кога Н. беше бебе, ќе ги ставев алиштенцата да се сушат надвор и кога ги собирав наоѓав: прљави крпи со кои се бришело прашина, трошки и остатоци од храна нормално, лушпи од кромид, прашак за пециво еднаш - ова ми текнува сега за сега. Се надевам дека ќе се почитува законот, за еднаш бар да имам чиста тераса и чисти алишта.
01.04.2012, 19:15
mamicki
1111
ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR Инаку во ѕидовите на терасата, може да си пружаш и што сакаш да правиш.
< Поракaта ја уредил mamicki -- 1.4.2012 19:20:25 >
01.04.2012, 19:37
tinush
156
Луѓе ова не е првоаприлска шега, ама овде кај нас врне снег. И тоа лапјце паѓа-а, што би се рекло е пукнав . До сега врнеше дожд и беше мн ладно а еве го свтре на снег
01.04.2012, 21:20
Snowhite RR
5042
Си најдов Паро чистач и дома се си светнав трала лала ла
01.04.2012, 22:53
Tanjat7880
1256
A kaj mene beshe MAZO CISTAC najden i ne ni se pogodi vremeto za glancanje prozori pa zatoa cela staklarija od dnevna i terpezarija ja glancavme,dali e moznno tolllku gluposti da se ima samo za da licat ili podobro kazano prashina da sobiraat i da se mijat Ajde da se osvezime i zablazime malku(ej dietalki,misleF na vas)
01.04.2012, 22:55
Maca25
7558
Како да си легнале диеталките
01.04.2012, 23:01
Tanjat7880
1256
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Како да си легнале диеталките
Sega Maco ke se navrtat na blagovo odma ke go namirisaat e samo ne mi e jasno tuka shto bi mozelo da bide ova belovo A?!
01.04.2012, 23:04
bombica
917
Еве една диеталка ќе се послужи од овошјето на Тањат Женички од утре почнувам на работа и срцево ми се кине што ќе го оставам П Знам дека седи со свеки не е проблем ама до сега не сме биле одделени повеќе од 1-2 часа и многу ми е тешко
01.04.2012, 23:11
Maca25
7558
Белово како сирење да е?!?!
01.04.2012, 23:15
Bogdancanka
5422
eve uste edna dietalka zagreana za blago mmmmmmm dobro mi dojde sega mozam mirno da spijam
01.04.2012, 23:15
Tanjat7880
1256
Taka e Maco ali od ona celoto obezmasteno i skroz dietalno i se toa taka,bombica posluzi se slobodno a za razdelbata tebe te zalam a deteto ne,ke uziva i napreduva i raste i za vreme na tvoeto otsustvo,primer mojot tatko go cuvashe G od 7,5 meseci i iskrena da bidam nekogash se fakjav sama sebe deka on podobro go cuva od mene
01.04.2012, 23:17
ananikol
1568
I jas sum djoa na dieta ama denes mu bese na mm rodenden taka da eve i pokraj laptop se mezam a toa beloto mi se cini ke e feta ..