за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Абре резил, мене и не ми е веќе толку смешно. А пола Партизанска што слушна како се дерам по Маца нема везе, сите се исповртеа и ја на крај свиткав опашката и да ме нема (читај да можев у земја да пропаднам ќе пропаднев)
02.04.2012, 16:05
Maca25
7558
се дешава
02.04.2012, 16:10
Beatris
3116
Ама Мацо иста бре како тебе, одпозади и во профил, иста коса, ептен бев сигурна дека си ти И уште си викам ете Натушка ја сретнав, глеј ене ја и Маца, чудна работа
Кога ми се заврте таа не да не личеше на тебе, една уста како две на Анџелина Џоли Уууупссс.....
02.04.2012, 18:56
kikicka
4218
Кај сте бре? Јас си направив педикура и си се исфенирав и уште да се облечам и да скитам а?
02.04.2012, 19:03
Maca25
7558
Каде ќе скиташ кикичке? Во МК си? И јас планирам да прошетам, ама до аптека. Детево ми е затнато ептен и кашла па да му земам некое сирупче за искашлување.
02.04.2012, 19:11
kikicka
4218
Каде бе МК? Мк не ме гледа се до Мај а тоа е уште некој месец нажалост тука некадеоколу центар да видам мажле да не измислил нешто ,онака бе си се спастрив денес малку не деканешто посебна прилика има. Земи Тусол сируп билен е.
02.04.2012, 20:03
kikicka
4218
нема јадење овде и вас ве нема!?ке ставам тогаш белки до тоа ке е,се досадувам додека мажле го чекам. [img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRispZoowaJ5Qyfd6L9tJSKxM-GyXuCycuZgZNEgnnJd84VZ1ozlg.jpg[/img] [img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSslqeT8BGIMsmC5Ie0oFB3Cl6UOLBz9WzpcZYC1QY1k-8Uys3owQ.jpg[/img]
Не испаѓаат,ајд нека уреди некој
< Поракaта ја уредил Џесика РР -- 2.4.2012 22:26:34 >
02.04.2012, 22:35
mamicki
1111
Za..i karakter, ako ne e labilen Denes, iako e protiv moite principi, kako nekoj debil gledav kako majka mi mu kupila i mu donese na Kliment dubak A maliov- letna od radost, i ajde sega? Pa izleze deka mm bil "za", ama nemal nervi da mi dokazuva...i ... se cuvstvuvam kako idiot!
02.04.2012, 23:27
mamicka77
1280
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicki
Za..i karakter, ako ne e labilen Denes, iako e protiv moite principi, kako nekoj debil gledav kako majka mi mu kupila i mu donese na Kliment dubak A maliov- letna od radost, i ajde sega? Pa izleze deka mm bil "za", ama nemal nervi da mi dokazuva...i ... se cuvstvuvam kako idiot!
mamicki pa nema nisto loso vo toa sto K ima nov dubak i nie na M pred edna nedela i kupivme i toa toj sto go merkav uste pred da ostanam bremena taa izripa od radost i po cel den si e vo nego koga mama e na rr i ne saka da ja drze,taka i K ke si sedi i ke si setka so dubakot niz soba
02.04.2012, 23:29
mamicka77
1280
ve nema nesto vo dnevna prazna a jas se zatrcav vikam cekaj ne mi se spie ke odam do dnevna da si napravam muabet ama gledam nema nikoj aj i jas odam na spavanje dodeka M ne se e razbudila iako ne sakase da go pie mlekoto ke stane kade i da e
02.04.2012, 23:33
Тања РР
2029
Изгледа се разминавме. И јас реков чекај да каснам нешто во дневна, сигурно жениве поставиле, па да се прошетам по другите соби...овај, теми де
03.04.2012, 08:17
Luci
2250
Добро утро, јас изгледа прва дојдов во дневнава сабајле па како што е редот да ставам кафе Ајде спанки повелете
03.04.2012, 08:28
AnnaMolly RR
6409
Добро утро и од мене! Ќе се напијам и јас кафе. Главата ме боли, ќе ми експлодира. Цела ноќ не сум спиена.
Ајде Луци на едно цигарче на тераса
03.04.2012, 08:30
Mihaela 2010
4230
Dobro utro i od mene.Aj so srekja denov
03.04.2012, 08:36
Luci
2250
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Добро утро и од мене! Ќе се напијам и јас кафе. Главата ме боли, ќе ми експлодира. Цела ноќ не сум спиена.
Ајде Луци на едно цигарче на тераса
Ајде, доаѓам, носам и да не им мирисаме после на другиве у дневна
03.04.2012, 08:37
mila mama
1616
Добро утро женски! Имајте убав ден и по можност топол, тука е -6 степени! Измрзнав сабајлево!
03.04.2012, 08:47
Maca25
7558
Добро утро и од мене. Јас утрово си се дружам со 2 киви , дури и жал ми е да ги изедам. Си варан турско кафе без шеќер и ве чекам тука на муабет
03.04.2012, 08:59
JovanaJ
911
Dobro Utro i od mene
03.04.2012, 09:03
maki1
321
Добро утро и од мене,јас го пијам второто кафе.Сабајлево брат ми го испратив и сега сум ,тоа ти е ќе се навикнеш неколку дена на друштво и сега ми е празно,ама ај за неколку дена,др.недела си доагаме во Мк.
03.04.2012, 09:08
arh_diz
7198
Dobro utro , jas ke si zemam kafence rano stanavme utrovo so M
03.04.2012, 09:10
Џесика
2036
Ова за добро утро, пошто Кикичка ми кукаше вчера вечерта за палачинките што ги постирала во дневна а никој не каснал... така дааа Кикичке повели!!! Јас го однесов детето во градинка, шмркам кафе, и со ред да го јавнам орбитрекот 10-15 мин, да се запотам и да каснам нешто од празниов фрижидер... ко што гледам, на мени имам: прва решетка, втора решетка, трета решетка... се си мислам дека од втората ќе каснам... ама ако, пред плата е најдобар период за диета, нели???
Не ги јадете на Џесика палачинките!!! Имаат вирус и то тројанец!
< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 4.4.2012 20:53:43 >
03.04.2012, 09:16
temjana
1159
Лллее кафе не да ми треба ич не спиев синоќа некоја сува кашлица ме има фатено ваљда е алергија абе се одкорнувам од кашлање Ајд добро утро девојки еве и сонцето ве поздравува срамежливо
03.04.2012, 09:23
Maca25
7558
Јас не гледам никаде сонце!!
03.04.2012, 09:28
Џесика
2036
ЕВЕ ГОООО!!! Ура сонцеееее... со заби...
03.04.2012, 09:38
Beatris
3116
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР
ЕВЕ ГОООО!!! Ура сонцеееее... со заби...
Искача искача помалце Таман супер ти е за мотивација на орбитрекот, и глеј таму едно пола саат не 15 мин. За џабе ќе се запотиш
Ај еве уште едно кафе (со се цигарче нормално), кој е за ај со мене на прозор