за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 29.2.2012 19:41:39 >
29.02.2012, 19:43
Viktori
5329
Јас ќе си земам едно винце, да се згреам, може и кока кола да си ставам, па бамбус да мавнам
29.02.2012, 23:51
Teonicka
16
Еве и јас ќе си земам една чашка од винцево, ама нешто слабо ве нема во дневнава изгледа сите сте се бутнале во спалана .
01.03.2012, 08:53
Maca25
7558
Што сте се успале сите?!?! Ајде у дневна на утрински кафе-муабет!
01.03.2012, 08:54
Felly RR
7977
Доброутро рингерајки, имајте убав ден. Уште еден ден па викенд.
01.03.2012, 08:55
Felly RR
7977
Не сме успани Мацо, туку работиме од 6 сабајле. Затоа се радувам на викендот.
01.03.2012, 08:55
Luci
2250
Добро утро, абе никој кафе не ставил? А јас онака се натокмив со цигарата и викам кафе да си земам а тие уште спијат Инаку да ви кажам вчера го носевме М. на хомеопат и сум ептен задоволна. Сега се исклучувам бидејќи имам еден тон работа
01.03.2012, 09:04
Felly RR
7977
Јас дека сите на диета, еден диеталвен појадок ставив, ама ете - гледаш, ич не видов дека ми фали кафе. Еве го и кафенцето
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 1.3.2012 9:05:41 >
01.03.2012, 09:26
Maca25
7558
Што убаво кафе!!! мммм.... Фала фели!
Јас денес Нина (после 2 недели дома) ја однесов во градинка. Колку се израдува кога ги виде другарчињата..срциња мали!
01.03.2012, 09:27
Beatris
3116
Шмрк од ова убавово кафе, кај мене на работа има само филтер и нес (ама ме мрзи да си правам) Ова тука ми е боља варијанта А и појадоков легнува
Него кој ќе мие садови од ова што се изеде и испи деновиве?
01.03.2012, 09:35
Maca25
7558
па во кујна имаме машина
01.03.2012, 09:59
Beatris
3116
Жени ај и од мене едно кафенце, да частам, си купив ваучер од Колектива за миење, фенирање и 5 електро стимулации за 225 денари. Белив ит ор нот На здравје!
[img] [/img]
01.03.2012, 10:23
vezilka RR
4931
Добро утро жени како сте? Арни сите? Имајте убав и пријатен ден..
01.03.2012, 10:48
Andriance
2140
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
Жени ај и од мене едно кафенце, да частам, си купив ваучер од Колектива за миење, фенирање и 5 електро стимулации за 225 денари. Белив ит ор нот На здравје!
[img] [/img]
bravo...ja pa pred nekoj den od grouper kupiv tandem masaza (za 2)za 500 od saaaaaaat vreme pf...top i toa u salon vo koj vekje idam..ubaini
< Поракaта ја уредил Andriance -- 1.3.2012 10:49:13 >
01.03.2012, 11:39
kikicka
4218
Цуцкиии јас сум во Хр конечнооо и да дојдам при себе мм тон прашина ми оставил па ќе се вратам во дневнава а и општо на рр
01.03.2012, 11:58
penelopa
3419
Добар ден и од мене, и јас прв пат во дневнава да влезам и одма на кафенце Ау Веатрис добра зделка си направила малку да се опуштиш. Јас конечно се решив т. е свекрвица ме наговори да одам малку на курс по сло. и конечно да го направам тој државен испит барем на папир да имам дека знам да зборувам никогаш не се знае кога ќе ми притреба. Така да за мојата свеки стварно е душа од човек.
< Поракaта ја уредил penelopa -- 1.3.2012 11:59:10 >
01.03.2012, 12:03
Ikana
3780
Kikicka bravo, dobredojde vo drugoto domce! Kako ste zenski? Jas denes resiv da unishtam se sto e grealka doma, pa taka pri cistenje rutinsko, mi padna panelkata, se izmesti od leziste, pa mm ja napravi, a drugata kvarcna grealka koja sto isto taka mi padna izgubi edno rebro. Za bitpazarska gralka, odlicno se pokaza i verno me sluzese! Sega mm kje odi po nekoi dokumenti navaka, nataka, pa jas so bebeto domce kje si se druzam, i normalno so vas! Eve i od mene edno kafence! Na zdravje!
01.03.2012, 12:04
mamicka77
1280
ИЗВОРНА ПОРАКА: JovanaJ
Senfot bas taka laden od frizider? Moze smesno prasanje ama nozete mu se sekogas mnooogu ladni koga ima T, a i racete zatoa neznam kolku e ok da probam so senf... Ili mozebi treba senfot malku da otstoi na sobna T??
pa jas go izvadiv malku postoja kako 15min ama vrz kapak od tendzere so topla voda sekogas iamm na kaminot voda za parenje na siseto an mila i go obrnav kapakot i go staviv sekako deka ne laden
01.03.2012, 12:05
Ikana
3780
Blaze si vi kako ste uigrani so obvrski, ja edvaj izbegav minatiot vikend do frizer da se shisham posle godina dena Depilacija i masaza, zdravje za 3 ili 4 meseci hahahahah!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
[img] [/img]
bravo...ja pa pred nekoj den od grouper kupiv tandem masaza (za 2)za 500 od saaaaaaat vreme pf...top i toa u salon vo koj vekje idam..ubaini
< Поракaта ја уредил Ikana -- 1.3.2012 12:06:18 >
01.03.2012, 12:07
mamicka77
1280
ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso
ИЗВОРНА ПОРАКА: JovanaJ
Senfot bas taka laden od frizider? Moze smesno prasanje ama nozete mu se sekogas mnooogu ladni koga ima T, a i racete zatoa neznam kolku e ok da probam so senf... Ili mozebi treba senfot malku da otstoi na sobna T??
Stapalata i dlankite se ladni dodeka se kacuva temperaturata. Koga ke stanat topli, znaci nema veke da kacuva... i po nekoja logika senfot bi trebalo da se stava na topli race i noze...
na mila i stapalata i racete i bea ogin vriea od toplo bas i po racete osetiv deka ima T pa ja fativ za celoto ne znam zosto taka i koga ja soblekov da i izmeram T taa bese celata crvena po teloto i topla vriese
01.03.2012, 12:14
arh_diz
7198
Jas ke si zemam od se sto ima i jadenje i pienje , nemam nitu jadeno ni pieno nisto a go izmaciv i M I na kraj mozebi nema da dojdeme sega vo Mart od rabota mi dadoa plus rabota za ista plata ke puknam od maka Mamicka77 vredi da se proba ova so senfov
01.03.2012, 12:14
miana
6152
zdravo devojki.....Ama imence ste i dale na temava,arno mi tekna da ja otvoram.... Jas sum dobra i imam treba za saat vreme poagam na ispit pa posakajte mi sreka ke mi treba :)
01.03.2012, 12:27
AneLav RR
1110
Ај скрши нога и без полозено да не се враќаш. Поздрав!
01.03.2012, 12:29
mamicka77
1280
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka
Цуцкиии јас сум во Хр конечнооо и да дојдам при себе мм тон прашина ми оставил па ќе се вратам во дневнава а и општо на рр
dobre dojde kikicka vo drugoto domce sega konecno ke si odmoris mozok od problemite vo Mk i od sveki
01.03.2012, 12:37
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka
Добро утро жени како сте? Арни сите? Имајте убав и пријатен ден..
komsike, do sabota popladne sum kaj moite, ve cekam so nikola na kafe koga sakate.