за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
хаха баниниве ехх Икана брее безобразницо една само тиго кркаш редовито
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Шо се смеете девојчиња??? И јас се смеам, ама поради друго
Ти па жива не си ако тука меѓу редови не се пофалиш дека
04.04.2012, 22:22
Ikana
3780
Тра ла ла ла лаааа лаааа, на на на нанаааааа Море ако останам трудна пак ќе си пеам тралалајки уште 8 и пол месеци хахаахха
< Поракaта ја уредил Ikana -- 4.4.2012 22:23:23 >
04.04.2012, 22:43
mamicki
1111
Честам топли кифли, тазе, за тоа што конечно сконтав како да ставам слики на форумов
< Поракaта ја уредил mamicki -- 4.4.2012 22:44:08 >
04.04.2012, 22:56
Bogdancanka
5422
epa aj cestito sto si skontala,jas koga ke skontan ke castam torta ama izgleda ke si pocekate nesto tesko mi odi
04.04.2012, 23:09
mamicki
1111
More deneska mn. ubava torta napraviv, onaka, bez povod, merak me fati
04.04.2012, 23:32
Maca25
7558
Ааа икана не е жива ако не се пофали!!
04.04.2012, 23:51
Ikana
3780
Радости, радости Мацо Мамички ти ги правеше кифлициве? Леле колку сочно изгледаат, сигурно се превкусни, онака се топат во уста мхххххх
< Поракaта ја уредил Ikana -- 4.4.2012 23:52:14 >
05.04.2012, 08:26
Tanjat7880
1256
Ajde devojcinja,eve go mirisa,neli?Bidete mi dobri!!!
05.04.2012, 08:26
Felly RR
7977
Добро утро на сите! Јас ја однесов М во градинка, пијам едно кафенце, па да се спремам за на работа. Повелете, и кафенце, а и појадок.
05.04.2012, 08:29
Tanjat7880
1256
Uf Felly pa ti sakash neprijatelki da si stvorish tuka,pa kade na ovie dietalki vakov dorucek,pa toa ni dushman ne go pravi bre,zatoa strogo kafe i nishto povekje!!!
05.04.2012, 08:33
Mihaela 2010
4230
Felly ne se sekiraj eve jas ke ti bidam prijatelka,i ke si ksnam od seto toa,bas mi izgleda vkusno Jas sum ziva nenaspana,M nokeska krena T i cela nokj dezurav i na strek bev..
05.04.2012, 08:34
Felly RR
7977
Уф, немој така, и јас строго бирам што ќе ставам. За диеталките се тоа житариците со млеко, назад на сликата. А другово за тие што не се на диета.
05.04.2012, 08:41
AnnaMolly RR
6409
Море, јас прво би ги изела јајцата, сланината и лепчето, па после како десерт житарките со млеко Ништо нема да остане за диеталците. Инаку, вчера пратив две CV-ја за работа, држете среќа да ми се јават!
Девојки, од мене еден кревет, сите коски ме болат, камо да можев да си се опружам некаде...
05.04.2012, 08:56
vanessa30
663
More kako sum po testovo, vednas bi si lapnala od tie kiflickite mnogu vkusno izgledaat. Ama mora da se zadovolam so kafence i ona sokceto od portokal.
AnnaMolly drzime sreka ne samo da ti se javat za intervju tuku i za da te primat na rab.
05.04.2012, 08:56
Tanjat7880
1256
More sve samo KARAKTERI ovie moive drugarki,oni drzat dieta da ali posle najaduvanjeto ,more da sme si zdravi i zivi i da si mozeme na sekoe zalace da mu se sladine a kakvi sme takvi sme arni sme!!! Nego aj da ve podavam jas so vcerashnata mi slucka,imeno,bev jas vo poliklinikata Jane Sandanski labaratorija da si prasham za potrebnite ispituvanja,tamu eden ton narod a edna na shalter raboti i toa pishuva mislish diplomska sprema za sekoj posebno i izleguva sestrara od kaj bockanjata i vika aj ve molam nekoe masho da dojde,na covekov mu se sloshi pa da ni pomogne da go legneme,od edno 3-4mazi edvaj eden decko stana i se nadevam pomogna ostanatite se napravija ko da ne cule Pa kako bi im bilo na niv da im se sluci neshto takvo pa da nesaka nikoj da se podmesti,se prashuvame li nekogash toa i shto toa narod sme stanale?!
05.04.2012, 09:06
arh_diz
7198
Dobro utro zenski jas ke si zemam od kiflickite ne sum na dieta . AnnaMolly srekno za rabota
05.04.2012, 09:18
mamicki
1111
Добро утро Ајде, па викендов и панцероти ќе стуткам и ќе почестам Со среќа Ана Моли
05.04.2012, 09:35
temjana
1159
Добро утро лепојкииии како све ( што биле рекле старите скопјани ) Сонценце надвор ни се нсмевнува и веднаш е поинаку. Инаку изгледа носам куренце и морам да признаам дека малку се подразочарав бидејки колку и да чувствував дека е машко сепак потајно се надевав дека сум грешка и ќе ми кажат дундурајка дека имам. Ама само здраво и живо нека е друго повеќе не ми е важно АнаМоли држиме среќа односно ја пуштаме среќата кон тебе и знам дека за брзо време повторно ќе почнеш да стануваш рано рано за на работа
05.04.2012, 09:51
mamicki
1111
Нека е здрав и жив , лесна да си имаш, па следното- дундерајка
05.04.2012, 09:58
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana
Добро утро лепојкииии како све ( што биле рекле старите скопјани ) Сонценце надвор ни се нсмевнува и веднаш е поинаку. Инаку изгледа носам куренце и морам да признаам дека малку се подразочарав бидејки колку и да чувствував дека е машко сепак потајно се надевав дека сум грешка и ќе ми кажат дундурајка дека имам. Ама само здраво и живо нека е друго повеќе не ми е важно АнаМоли држиме среќа односно ја пуштаме среќата кон тебе и знам дека за брзо време повторно ќе почнеш да стануваш рано рано за на работа
Опа! Уште едно другарче за Филип!
05.04.2012, 10:03
Calypso
1386
Добро утро и од мене женски. Еве, конечно и јас на кирилица да пишувам, конечно имам македонска поддршка на лаптопов, оќорев со тоа латиницата... малиот спие, јас да ве поздравам и да го доспремам маже, утре оди на службен пат, па тоа ни е деновиве главна преокупација. Најмногу ми е криво што нема за Велигден да е тука, ама тоа е... не може да избира...
Темјана, најважно здраво и живо да е, па што сака нека е... ако сакаш женска, ќе му речеш на мт да се потруди за второто
< Поракaта ја уредил Calypso -- 5.4.2012 10:04:53 >
05.04.2012, 10:10
Calypso
1386
Еј па се добри вести читам, дај Боже само убави работи да се случуваат. АнаМоли и Маца баш ми е мило за вас, ајде да си најдете работа што поскоро!
Ај да частам за лаптопов... иначе не се пофалив во претходниот пост оти маже ми го купи за да имам средство за комуникација со него додека не е тука. Не за друго, свеки нејќе да и чепка никој во компјутерот, кој знае што крие таму
05.04.2012, 10:15
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso
Темјана, најважно здраво и живо да е, па што сака нека е... ако сакаш женска, ќе му речеш на мт да се потруди за второто
Еден пријател има 3 ќерки и се зеза, вика „Женски се прават насабајле, на немочано“
Калипсо, со здравје да си го служиш лаптопот!
< Поракaта ја уредил AnnaMolly RR -- 5.4.2012 10:16:11 >
05.04.2012, 10:16
kikicka
4218
Добро утро! Ајде ана моли стискаме палци за тебе што посокро да те побараат за нова работа. Нека ти е живо здраво Бременоста нека ти биде лесна темјана ,јас бев сиилно убедена дека е машко,а когами кажаа дека е женско дури чудно ми беше и некако тешко се навикнав дека е женсо во стомакот,ама не е важно сепак. Јас само кафе ке си земам,ни кофли ни јајца,ни сланина денес имам бенана и млеко цел ден ,сенавикнав на нејадење свашта и лесно ми е .