cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР дневна соба

clock-img

04.04.2012, 22:01

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

clock-img

04.04.2012, 22:08

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

user posted image user posted image хаха баниниве ехх Икана брее безобразницо една само тиго кркаш редовито user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: luci

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Шо се смеете девојчиња???
И јас се смеам, ама поради другоuser posted image

user posted image Ти па жива не си ако тука меѓу редови не се пофалиш декаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

04.04.2012, 22:22

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Тра ла ла ла лаааа лаааа, на на на нанааааааuser posted image user posted image user posted image
Море ако останам трудна пак ќе си пеам тралалајки уште 8 и пол месеци хахааххаuser posted image

< Поракaта ја уредил Ikana -- 4.4.2012 22:23:23 >

clock-img

04.04.2012, 22:43

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

Честам топли кифли, тазе, за тоа што конечно сконтав како да ставам слики на форумов user posted image

user posted image

< Поракaта ја уредил mamicki -- 4.4.2012 22:44:08 >

clock-img

04.04.2012, 22:56

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

epa aj cestito sto si skontala,jas koga ke skontan ke castam tortauser posted image user posted image user posted image ama izgleda ke si pocekate nesto tesko mi odi

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

04.04.2012, 23:09

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

More deneska mn. ubava torta napraviv, onaka, bez povod, merak me fati user posted image

clock-img

04.04.2012, 23:32

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ааа икана не е жива ако не се пофали!! user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

04.04.2012, 23:51

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Радости, радости Мацоuser posted image
Мамички ти ги правеше кифлициве? Леле колку сочно изгледаат, сигурно се превкусни, онака се топат во уста мххххххuser posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Ikana -- 4.4.2012 23:52:14 >

clock-img

05.04.2012, 08:26

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

user posted image
Ajde devojcinja,eve go mirisa,neli?Bidete mi dobri!!!

clock-img

05.04.2012, 08:26

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Добро утро на сите! Јас ја однесов М во градинка, пијам едно кафенце, па да се спремам за на работа. Повелете, и кафенце, а и појадок.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

05.04.2012, 08:29

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Uf Felly pa ti sakash neprijatelki da si stvorish tuka,pa kade na ovie dietalki vakov dorucek,pa toa ni dushman ne go pravi bre,zatoa strogo kafe i nishto povekje!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.04.2012, 08:33

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Felly ne se sekiraj eve jas ke ti bidam prijatelka,i ke si ksnam od seto toa,bas mi izgleda vkusnouser posted image
Jas sum ziva nenaspana,M nokeska krena T i cela nokj dezurav i na strek bev..

clock-img

05.04.2012, 08:34

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Уф, немој така, и јас строго бирам што ќе ставам. За диеталките се тоа житариците со млеко, назад на сликата. А другово за тие што не се на диета.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

05.04.2012, 08:41

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Море, јас прво би ги изела јајцата, сланината и лепчето, па после како десерт житарките со млеко user posted image Ништо нема да остане за диеталците.
Инаку, вчера пратив две CV-ја за работа, држете среќа да ми се јават!

Девојки, од мене еден кревет, сите коски ме болат, камо да можев да си се опружам некаде...user posted image

Live and let live

clock-img

05.04.2012, 08:56

clock-img

vanessa30

pencil-img

663

More kako sum po testovo, vednas bi si lapnala od tie kiflickite mnogu vkusno izgledaat. Ama mora da se zadovolam so kafence i ona sokceto od portokal.

AnnaMolly drzime sreka ne samo da ti se javat za intervju tuku i za da te primat na rab.

clock-img

05.04.2012, 08:56

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

More sve samo KARAKTERI ovie moive drugarki,oni drzat dieta da ali posle najaduvanjetouser posted image ,more da sme si zdravi i zivi i da si mozeme na sekoe zalace da mu se sladine a kakvi sme takvi sme arni sme!!!
Nego aj da ve podavam jas so vcerashnata mi slucka,imeno,bev jas vo poliklinikata Jane Sandanski labaratorija da si prasham za potrebnite ispituvanja,tamu eden ton narod a edna na shalter raboti i toa pishuva mislish diplomska sprema za sekoj posebno i izleguva sestrara od kaj bockanjata i vika aj ve molam nekoe masho da dojde,na covekov mu se sloshi pa da ni pomogne da go legneme,od edno 3-4mazi edvaj eden decko stana i se nadevam pomogna ostanatite se napravija ko da ne culeuser posted image
Pa kako bi im bilo na niv da im se sluci neshto takvo pa da nesaka nikoj da se podmesti,se prashuvame li nekogash toa i shto toa narod sme stanale?!

clock-img

05.04.2012, 09:06

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Dobro utro zenski jas ke si zemam od kiflickite ne sum na dieta .
AnnaMolly srekno za rabota

Биди тоа што си

clock-img

05.04.2012, 09:18

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

Добро утро
Ајде, па викендов и панцероти ќе стуткам и ќе почестамuser posted image
Со среќа Ана Моли user posted image

clock-img

05.04.2012, 09:35

clock-img

temjana

pencil-img

1159

Добро утро лепојкииии како све ( што биле рекле старите скопјаниuser posted image ) Сонценце надвор ни се нсмевнува и веднаш е поинаку. Инаку изгледа носам куренцеuser posted image и морам да признаам дека малку се подразочарав бидејки колку и да чувствував дека е машко сепак потајно се надевав дека сум грешка и ќе ми кажат дундурајка дека имам. Ама само здраво и живо нека е друго повеќе не ми е важноuser posted image АнаМоли држиме среќа односно ја пуштаме среќата кон тебе и знам дека за брзо време повторно ќе почнеш да стануваш рано рано за на работаuser posted image

clock-img

05.04.2012, 09:51

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

Нека е здрав и жив user posted image , лесна user posted image да си имаш, па следното- дундерајка user posted image

clock-img

05.04.2012, 09:58

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana

Добро утро лепојкииии како све ( што биле рекле старите скопјаниuser posted image ) Сонценце надвор ни се нсмевнува и веднаш е поинаку. Инаку изгледа носам куренцеuser posted image и морам да признаам дека малку се подразочарав бидејки колку и да чувствував дека е машко сепак потајно се надевав дека сум грешка и ќе ми кажат дундурајка дека имам. Ама само здраво и живо нека е друго повеќе не ми е важноuser posted image АнаМоли држиме среќа односно ја пуштаме среќата кон тебе и знам дека за брзо време повторно ќе почнеш да стануваш рано рано за на работаuser posted image

Опа! Уште едно другарче за Филип! user posted image

Live and let live

clock-img

05.04.2012, 10:03

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Добро утро и од мене женски. Еве, конечно и јас на кирилица да пишувам, конечно имам македонска поддршка на лаптопов, оќорев со тоа латиницата... малиот спие, јас да ве поздравам и да го доспремам маже, утре оди на службен пат, па тоа ни е деновиве главна преокупација. Најмногу ми е криво што нема за Велигден да е тука, ама тоа е... не може да избира...

Темјана, најважно здраво и живо да е, па што сака нека е... ако сакаш женска, ќе му речеш на мт да се потруди за второтоuser posted image

< Поракaта ја уредил Calypso -- 5.4.2012 10:04:53 >

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

clock-img

05.04.2012, 10:10

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Еј па се добри вести читам, дај Боже само убави работи да се случуваат. АнаМоли и Маца баш ми е мило за вас, ајде да си најдете работа што поскоро!

Ај да частам за лаптопов... иначе не се пофалив во претходниот пост оти маже ми го купи за да имам средство за комуникација со него додека не е тука. Не за друго, свеки нејќе да и чепка никој во компјутерот, кој знае што крие тамуuser posted image user posted image

user posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

clock-img

05.04.2012, 10:15

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso

Темјана, најважно здраво и живо да е, па што сака нека е... ако сакаш женска, ќе му речеш на мт да се потруди за второтоuser posted image

Еден пријател има 3 ќерки и се зеза, вика „Женски се прават насабајле, на немочано“ user posted image

Калипсо, со здравје да си го служиш лаптопот!

< Поракaта ја уредил AnnaMolly RR -- 5.4.2012 10:16:11 >

Live and let live

clock-img

05.04.2012, 10:16

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Добро утро! Ајде ана моли стискаме палци за тебе што посокро да те побараат за нова работа. Нека ти е живо здраво user posted image Бременоста нека ти биде лесна темјана ,јас бев сиилно убедена дека е машко,а когами кажаа дека е женско дури чудно ми беше и некако тешко се навикнав дека е женсо во стомакот,ама не е важно сепак.
Јас само кафе ке си земам,ни кофли ни јајца,ни сланина денес имам бенана и млеко цел ден ,сенавикнав на нејадење свашта и лесно ми е .

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Последни статии

article-img