cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР дневна соба

clock-img

07.04.2012, 21:13

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Не знаеш значи да се јавиш кога доаѓаш на кај пазар,а ?па да прошетаме низ паркот заедноuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

08.04.2012, 09:00

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Дечки добро утро. Јас ангажирав чистачка да ни ја светне дневнава...додека не сме се собрале у неа user posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

08.04.2012, 09:35

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Добро утро! Ај нека заврши жената па ке пиеме кафеuser posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

08.04.2012, 09:41

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

user posted image

Kafeto mozeme da go ispieme i na terasa, i taka e vreme da smenime lokal, user posted image , ide leto, a i temava e pri kraj.

clock-img

08.04.2012, 10:28

clock-img

blond

pencil-img

1268

Ту, касно видов дека сте пратиле женичка за чистење, јас исчистив се (и тука и дома user posted image )
Ај кажувајте кој што сака, да спремам па да почастам после за ручек. Денес ми е имеден user posted image
Сите кои слават денес, нека им е вечно!

За почеток вкусно нес кафенце.
user posted image

< Поракaта ја уредил blond -- 8.4.2012 10:29:12 >

clock-img

08.04.2012, 10:34

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

Za mnogu godini imendenot Cvetanka!

user posted image

clock-img

08.04.2012, 10:50

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Цецкооо мории нека ти е вечно името ! user posted image (да знаеш дека се смеам за ЦЕЦОО)е така ај денес чекаме софра од тебее

ИЗВОРНА ПОРАКА: blond

Ту, касно видов дека сте пратиле женичка за чистење, јас исчистив се (и тука и дома user posted image )
Ај кажувајте кој што сака, да спремам па да почастам после за ручек. Денес ми е имеден user posted image
Сите кои слават денес, нека им е вечно!

За почеток вкусно нес кафенце.
user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

08.04.2012, 11:40

clock-img

TeacherMom

pencil-img

33

Честит нека ти е именденот blond! Јас од сабајле исчистив дома, па сега да искористам нет додека спие user posted image па на преведување книга. Имајте убав ден, и Честит Велигден на сите кои слават денес.

clock-img

08.04.2012, 12:12

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Честит именден, Блонд.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

08.04.2012, 12:24

clock-img

bombica

pencil-img

917

Честит именден Блонд.
Како сте РР?Јас денес конечно се наспав.П стана уште во 6 ама мм беше толку фин го однесе во дневна а јас сум потерала до 9user posted image .После првата и напорна недела на работа ми требаше добар сон.

clock-img

08.04.2012, 12:33

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Јас сум денес user posted image ова дождов више аман цела недела сме дома затвотени син ми збесна досадно му е се надевам утре ќе не огрее сонце и ќе прошетаме малку. Денес сум без енергија, глава ме боли ма се ме боли девајте јакоооо кафе
П.С Нека ти е вечно името блондuser posted image

< Поракaта ја уредил penelopa -- 8.4.2012 12:34:16 >

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

08.04.2012, 13:37

clock-img

mamicka77

pencil-img

1280

ajde site vo dnevna na castenje si imame mala kumasinka se rodi na Blagovec i Lazara,Mila ke bide kumicka yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

user posted image

clock-img

08.04.2012, 13:43

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Честито имендени, раѓање, родендени уф што убав ден се со поводи!!!!

clock-img

08.04.2012, 14:21

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Ајде нека се здрави живи бебињата што се родиле денес, а на Цвете вечно име (ова за Блонд )user posted image мене мајмунов ме разбуди во 7 и пол, ко зомби сум, сега ќе си прилегнам оти глава ми пука...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

08.04.2012, 14:48

clock-img

mamicka77

pencil-img

1280

blond sreken imenden

clock-img

08.04.2012, 15:13

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Среќен именден блонд, и на сите останати а бебињата да се здрави и живи.Ние дојдовме кај моите и и овде мајка ми ме замара со свадбатаза сестра ми ме пукнаuser posted image .
Денес се релаксирам од утре почнувам генералка дома.

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

08.04.2012, 15:15

clock-img

kapina

pencil-img

4327

cestitki blond

clock-img

08.04.2012, 15:45

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Среќен именден Блонд!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

08.04.2012, 15:52

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Како сте милички? Ај нека бапне некоја кафе, оти одамна неам пиено со вас.user posted image Слабо некако низ дневнава се движам, ја сум ти повеќе тип за у спална, ооо згрешив-за во кујна деuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

08.04.2012, 20:56

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Ајде неделно пивце со грицки за релаксирање! Ние утре ќе ја вакцинираме М од бсг и хепатит б, и така ми е страв, што би се пропила и цигарче би запалила и диета би прекршила.....дај Боже само добро да поминеме!!!!

user posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил Ikana -- 8.4.2012 20:58:15 >

clock-img

08.04.2012, 22:02

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Хелоуу ние станавме пред малку Л. заспа на подот ,па и текнада се премести на кревет до мм и таказаспа и јас со неа .сем се наспале ама којзнае когапак ке легнеме.Што си правите денеска некако тапа времето а богами и ние.

clock-img

09.04.2012, 08:24

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Девојки, како сте? Еве сум јас по 2 дена пауза, ни се расипа компјутерот. На интервјуто за работа поминав супер, сакаа од денес да почнам ама јас одбив, не е тоа за мене. Презентирање производи и едукација за истите. Глупости живи. Џабе 2 часа од денот си изгубив.
А дојавата дека Верона е во друг град беше лажна. Му се јавив на човекот да го прашам што поточно видел, а тој ми рече: „Не, бре, не сум видел никакво куче, само се заебавав!“ Кога сум го отерала во три лепе преку телефон, да ми беше до мене ќе го срамнев со земја!  И ништо, си остануваме во потрага...

Ние вчера шетавме во Жена парк, тоа некако поблиску ни се виде од градскиот парк. Филип се утепа од трчање, бркаше пилиња, им даваше да јадат трошки и се утепа од нервирање како не може да фати едно пиле да го гали!
Ајде еве кафенце од мене.

user posted image

Без шеќер е, кој сака нека си стави.

А не знам кој даде предлог погоре да се селиме на тераса? Ајде и така се затоплува, следната тема нека ни се вика РР тераса user posted image

Live and let live

clock-img

09.04.2012, 08:55

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Dobro utro , umajte ubava nedela
AnnaMolly  ke si zemam od kafenceto cela nok ne sum speila se macime so odbivanje so M.Kako mozat taka da lazat neznam navistina ,ne gi rabiram

Биди тоа што си

clock-img

09.04.2012, 09:04

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Dobro utro i od mene,nie se macime so trojkite,M e mnogu nervozna,nisto ne jade,vikendov si iskinav zivci nisto da ne se sakalo da se stavi vo usta,imase i malku T,i tecese noseto ,ama vo sekoj slucaj e dobro..Ajde srekjna i skratena nedela..edvaj gi cekam tie 4 dena malku odmor

clock-img

09.04.2012, 09:27

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Dobro utro i od mene devojki,pocna rabotnata nedela mazite si otidoa sekoj po svoj pat a jas eve vreme imam da ve citnam.
So oglasite za rabota vo posledno vreme e se taka,se bara neshto shto si primoran da go odbiesh i pak ke kazam vnimavajte kade aplicirate i kade prakjate CV ja ili vashi podatoci,sekogash proveruvajte ja telefonski firmata dali ima oglas za rabota pred da se prijavite,se slucuvaat razni gadosti so nashite podatoci...

Последни статии

article-img