cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР дневна соба

clock-img

09.04.2012, 16:46

clock-img

blond

pencil-img

1268

Женчиња женулиња женички, како сте?
Во саботата Ј со татичко изоди сам 2-3 метри. Ова се смета за проодување? Случајно и се пофалив на Калипсо (добро не баш случајно деuser posted image ) и она ми кажа дека всушност се смета ова за проодување, иако сам не може баш да стои.

Јас ќе си ја послушам дада Калипсо и ќе почастам колачиња.
user posted image

< Поракaта ја уредил blond -- 9.4.2012 16:48:15 >

clock-img

09.04.2012, 17:11

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Честито блонд!! Цврсто да чекори низ животот!!!user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

09.04.2012, 17:25

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Што бе ја, а Виктори со метиленското плаво??? Хахаха ко оној од Мојата голема дебела грчка свадба, таткото на невестата, за се Виндекс ставаше user posted image user posted image user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

Икана ти со нистатинот универзалка стана,за све го бива а?user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Нистатин Луци?

clock-img

09.04.2012, 17:48

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

user posted image user posted image хах ее неможам како улава се смеам .
Блонд ајде честиточекорчиња на Ј. само кон успеси да оди!

Што бе ја, а Виктори со метиленското плаво??? Хахаха ко оној од Мојата голема дебела грчка свадба, таткото на невестата, за се Виндекс ставаше user posted image user posted image user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

Икана ти со нистатинот универзалка стана,за све го бива а?user posted image

Нистатин Луци?

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

09.04.2012, 20:10

clock-img

mamicka77

pencil-img

1280

abe kade ste zencinja ve enma nesto dnevnava prazna od 18h da ne ste site na terasa  na pus pauza i kafe pauza ama vremenceto ne dava za na terasa sigurno ste vo spalna ajde zarem ne vi e sram sama da sedam vo dnevna ajde dovagajte na red muabe,inaku nie seuste cekame da se javi kumasinot da go kaze imeto na user posted image

clock-img

09.04.2012, 21:48

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

dobra vecer zenicki jas deneska sum presrekna moja prva batuceda si dobi kerkicka a jas uste edna vnukauser posted image user posted image user posted image da ni e ziva i zdrava...bi ve pocastila ali vo posledno vreme nikako da postavam slikauser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

09.04.2012, 22:02

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka RR

dobra vecer zenicki jas deneska sum presrekna moja prva batuceda si dobi kerkicka a jas uste edna vnukauser posted image user posted image user posted image da ni e ziva i zdrava...bi ve pocastila ali vo posledno vreme nikako da postavam slikauser posted image

abe neli ti kazav i jas kako??? ili i taka ne biva? user posted image ahahhahahaha

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

09.04.2012, 22:18

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

Zosto ne mi se gleda avatarot?

clock-img

09.04.2012, 23:22

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

user posted image

clock-img

09.04.2012, 23:26

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

ajde zenicki povelele da ve pocastam torticka blagodarenie na Olivia konecno moze da postavam slika,sega ke se rasfrlam so kafinja i pivauser posted image

clock-img

09.04.2012, 23:29

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Еј нема на што фала Богданчанка, ама со тортава ми ги преврте цревата , сега квичам за едно вакво парче торта, ама кога ќе заврши постот цела торта ќе изедам еве сама на себе си ветувамuser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

09.04.2012, 23:40

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

i jas samo da zavrsi postot ne edno dve,tri parcoci ke izedam mmmmmmmm

clock-img

09.04.2012, 23:47

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

E konecno i jas dobiv avatar! user posted image Jas go izbirav, potvrduvav, no na kraj ne izbirav "potvrdi" na izmenite na profilot user posted image Eve, castam ovosna salata za avatarovuser posted image
user posted image

clock-img

09.04.2012, 23:49

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

Bogdancanka, tortava e za meraci, sakam recept user posted image

clock-img

09.04.2012, 23:57

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Ај наздравје со овошјево, ете Мамички мислиш на мене и ти со здравав храна, мене сериозно лиги ми потекоа по тортава на Богданчанка па до сега роварев во кујна по фиоките и си најдов урми свежи, непечени бадеми и суви кајсии и им се гозбам сега па и на вас ќе ви дадамuser posted image
user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

10.04.2012, 00:04

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

Lele, vo nepeceni bademi mozam da se zagusam, zatoa i ne gi cuvam doma- jadam dodeka gledam user posted image

clock-img

10.04.2012, 01:33

clock-img

Love27

pencil-img

21

hheheh i jas denes si dobiv vnukicka od mojata prva bratucedka ... i jas kako tebe sum si srekna teta na malo i ubavko devojcenceuser posted image

clock-img

10.04.2012, 07:39

clock-img

Annet

pencil-img

2404

cestitam na site za ubavite raboti.denes jas prva,a?? pa kerka mi me ispudi da se siri na golem krevet i ja op kafence i kompjuterce si zemav na raat malku da posedam tuka.iihhihhih
aj od mene kafe za site user posted image

clock-img

10.04.2012, 11:24

clock-img

Annet

pencil-img

2404

каде сте кај отидовте???????ииииии жива душа нема ,а ја 2 кафе пијам,се успавте бре жениииииии???

clock-img

10.04.2012, 11:27

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

user posted image нее бе тука смее . Ние касно станавме денес ,ке прошетаме малку има сонце ама со заби ,даискористиме малку.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

10.04.2012, 11:29

clock-img

Annet

pencil-img

2404

ее кикичке арно што дојде во дневнава,пукнав сама,цело утроuser posted image ај шетнете и за нас,оти ние пак сме настинатиuser posted image

clock-img

10.04.2012, 12:25

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicki

Bogdancanka, tortava e za meraci, sakam recept user posted image

ааааа јок рецепт никако тоа тајна,да не беше Оливиа ќе немаше ни слика само ќе пишев частам тортаuser posted image
user posted image user posted image

ммммм добра е овошната салата частиш за аватарот и мислиш со толку да поминеш?user posted image user posted image user posted image
давај тука нешто жестоко

clock-img

10.04.2012, 13:44

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Што се случува тука?
Имаме некој повод денес? user posted image
Туку јас вака јавно изјавувам дека од четврток до недела ќе постам, така и лани и останав бремена, Господ ме даруваше со едно ангелче.
Туку требаше за Велигден да одиме кај свекрва ми на ручек. Арно ама ми се јави вчера дека е болна, ама да сме оделе ќе носела маска. И мене страв ми е да одам, сепак 10 дена треба за да се оправи. И сега не знам како да и кажам, жал ми еuser posted image

clock-img

10.04.2012, 13:53

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Маска не маска ист воздух ќе дише со М. Малецка е уште, не за друго, ако е само малку настината ништо страшно напрајте и мерак на жената user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

10.04.2012, 14:13

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Добар ден од мене, слабо некако во дневнава денес... јас само да ве поздравам и да ви посакам убав ден... важно имаме малку сонце, иако со заби.

Кафето се потрошило, па да ставам ново?
user posted image

Ај на здравје!user posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

Последни статии

article-img