cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР дневна соба

clock-img

10.04.2012, 14:27

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka RR
ммммм добра е овошната салата частиш за аватарот и мислиш со толку да поминеш?user posted image user posted image user posted image
давај тука нешто жестоко

Веднаш! Честено! Мераклиско е мохитово, ај за многу годиниuser posted image
user posted image

clock-img

10.04.2012, 14:33

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Хелоууу и од менеее user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

10.04.2012, 14:38

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

ај живелиииuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

10.04.2012, 14:42

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Ама Богданчанка гледам и ти си го сменила.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

10.04.2012, 14:45

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

да да малку промениuser posted image

clock-img

10.04.2012, 14:48

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Bogdancanka ne te prepoznav so noviot avatar.
A koj e za kafe , jas samo sto si svariv i sednav na RR a M mi se zalepi i cica ko fol se odvknuvameuser posted image

Биди тоа што си

clock-img

10.04.2012, 14:53

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

јас сум за кафе user posted image ајде нека ни е наздравје

clock-img

10.04.2012, 14:53

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

И јас пијам кафе, ама на суво, без цигарче user posted image Некако далеку ми се гледа терасата... user posted image user posted image user posted image

Инаку, јас уште утре и задутре сум на работа, после домче. Филип некое време не го носам во градинка, ќе си уживаме малку дома по цел ден, ќе си шетаме во парк, натаму-наваму. Ќе си одиме по гости кај Рингерајки што се договаравме одаааааамна user posted image

Ајде после кафево еве благо од мене.

user posted image

Live and let live

clock-img

10.04.2012, 14:58

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Па не е баш малце Беатрисче...татко ми така ми дојде на врата настинат и го вратив, не го пуштив да влезе. А криво ми е се радуваше жената, ај ако е подобра, ќе им заседнеме во двор. А како е? Оди низ домче, шетка? Хихи душа, прцле мало одело тоа user posted image user posted image user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Маска не маска ист воздух ќе дише со М. Малецка е уште, не за друго, ако е само малку настината ништо страшно напрајте и мерак на жената user posted image

clock-img

10.04.2012, 15:01

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Добар ден и од мене! Само што се вратив од кај моите, се изнаиграв со внук ми, сонце теткино!!!
Сега одам да си ја земам цуца од градинка и да си се гушкаме. Утре сум пак на интервју user posted image Ова више како секојдневие ми стана, не одам на работа само на интервјуа!!user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

10.04.2012, 15:04

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

оооооо Маца не се жали ти си станала познатаuser posted image

clock-img

10.04.2012, 15:11

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Само мене не ме викаат на интервју, јас си праќам ЦВ-а а никој не ме вика, сиротиња сум...user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

10.04.2012, 15:18

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Мацо, Џесика ќе биде, полека. Осеќам дека наскоро ќе не заплискате со некое утринско кафе и торта за да не частите user posted image  

Иканче, А е приказна за себе, мисли дека кој знае како знае да оди па веќе не се ни држи убаво како порано за предмети и само паѓа user posted image  Нешто најново и е што ќе се залета па сака да се гушка и мази, ги гушка куклите, мечињата, им дава цуце, чајче (ама само ако е празно шишето, ако има уште не дава) user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

10.04.2012, 15:24

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Некаде прочитав правила на однесување на мали деца...ако е твое, тогаш е мое. Ако има уште е мое, ако сум го имал јас, па сум ти го дал тебе, пак е мое. Ако е скршено е твое. Хахахах е па најди математика у ова све сега...user posted image user posted image user posted image
Туку кафе мафе, да си поприкажеме в лице?? user posted image

clock-img

10.04.2012, 15:32

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Точни се правилава на однесување, и поискусниве мамички гарант ќе потврдат user posted image  Ќе се договориме некако за кафенце само да смислам кога user posted image  Како ни се ближи роденденов и крштевката ме фаќа паника, ништо не ми е спремно, глава не можам од работа да кренам...

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

10.04.2012, 15:36

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Еве по еден подарок од мене за сите што сте на диета.
Гарантирано губење на килограмите user posted image user posted image user posted image

user posted image

Live and let live

clock-img

10.04.2012, 15:38

clock-img

annabela

pencil-img

49

Jas sum relativno nov clen na forumov ako odamna ve citam ama od skoro sum clen.........Mi se dopaga vashava druzba epten.......pa se nadevam deka ke me prifatite i mene.......

clock-img

10.04.2012, 15:39

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Dobro ni dojde annabela....

clock-img

10.04.2012, 15:41

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Добредојде аннабела, секако дека ќе те прифатиме, д мор д мериер user posted image  Ако сакаш можеш да ни се претставиш ТУКА

clock-img

10.04.2012, 15:51

clock-img

annabela

pencil-img

49

Ви благодарам....се представив уредно како что е редот....па сега идеме понатака javascript:void(AddText('user posted image '))user posted image

clock-img

10.04.2012, 15:55

clock-img

mamicka77

pencil-img

1280

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Што се случува тука?
Имаме некој повод денес? user posted image
Туку јас вака јавно изјавувам дека од четврток до недела ќе постам, така и лани и останав бремена, Господ ме даруваше со едно ангелче.
Туку требаше за Велигден да одиме кај свекрва ми на ручек. Арно ама ми се јави вчера дека е болна, ама да сме оделе ќе носела маска. И мене страв ми е да одам, сепак 10 дена треба за да се оправи. И сега не знам како да и кажам, жал ми еuser posted image

ikana ne se plasi ako nose maska i da ne ja drze M nema da ima problem samo taka moze da ja gleda a da ja drze i da i disi ne,sega malku stvarno glupavo da ne moze vo race da ja zeme ama ke izdrze nekolku casa samo za M da ne se preladi  od nea

clock-img

10.04.2012, 16:48

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Хелоу женски, како сте, добредојде на новите членови а бебенцата да се здрави и живи, а гледам собава цела сме ја испишале, следната ќе биде РР летна бавча а ?user posted image
Јас се отепав од чистење низ цела куќа дома , убаво ми дојде активноста, а и теткица ми дојде барем раат ќе сум за Велигденuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

10.04.2012, 17:13

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Мислам дека дневнава најбрзо ја испишавме. Следно ќе се среќаваме на РР тераса user posted image

Анабела, добредојде!!!!user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

10.04.2012, 19:16

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Точни се правилава на однесување, и поискусниве мамички гарант ќе потврдат user posted image  Ќе се договориме некако за кафенце само да смислам кога user posted image  Како ни се ближи роденденов и крштевката ме фаќа паника, ништо не ми е спремно, глава не можам од работа да кренам...

i jas sakaaaaaaaaaaaam....samo ako ne ste me vikanale...i onaka sekoj dena sum u onoa pakon...mi se zbuktisa vekje user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

10.04.2012, 20:59

clock-img

lukas

pencil-img

2148

zdravo na site
nemozam da najdam nikade recept za turte aj malku pomos ringerajki..pozzz

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Последни статии

article-img