за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka RR ммммм добра е овошната салата частиш за аватарот и мислиш со толку да поминеш? давај тука нешто жестоко
Веднаш! Честено! Мераклиско е мохитово, ај за многу години
10.04.2012, 14:33
Natuska85
3613
Хелоууу и од менеее
10.04.2012, 14:38
Bogdancanka
5422
ај живелиии
10.04.2012, 14:42
Felly RR
7977
Ама Богданчанка гледам и ти си го сменила.
10.04.2012, 14:45
Bogdancanka
5422
да да малку промени
10.04.2012, 14:48
arh_diz
7198
Bogdancanka ne te prepoznav so noviot avatar. A koj e za kafe , jas samo sto si svariv i sednav na RR a M mi se zalepi i cica ko fol se odvknuvame
10.04.2012, 14:53
Bogdancanka
5422
јас сум за кафе ајде нека ни е наздравје
10.04.2012, 14:53
AnnaMolly RR
6409
И јас пијам кафе, ама на суво, без цигарче Некако далеку ми се гледа терасата...
Инаку, јас уште утре и задутре сум на работа, после домче. Филип некое време не го носам во градинка, ќе си уживаме малку дома по цел ден, ќе си шетаме во парк, натаму-наваму. Ќе си одиме по гости кај Рингерајки што се договаравме одаааааамна
Ајде после кафево еве благо од мене.
10.04.2012, 14:58
Ikana
3780
Па не е баш малце Беатрисче...татко ми така ми дојде на врата настинат и го вратив, не го пуштив да влезе. А криво ми е се радуваше жената, ај ако е подобра, ќе им заседнеме во двор. А како е? Оди низ домче, шетка? Хихи душа, прцле мало одело тоа
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
Маска не маска ист воздух ќе дише со М. Малецка е уште, не за друго, ако е само малку настината ништо страшно напрајте и мерак на жената
10.04.2012, 15:01
Maca25
7558
Добар ден и од мене! Само што се вратив од кај моите, се изнаиграв со внук ми, сонце теткино!!! Сега одам да си ја земам цуца од градинка и да си се гушкаме. Утре сум пак на интервју Ова више како секојдневие ми стана, не одам на работа само на интервјуа!!
10.04.2012, 15:04
Bogdancanka
5422
оооооо Маца не се жали ти си станала позната
10.04.2012, 15:11
Џесика
2036
Само мене не ме викаат на интервју, јас си праќам ЦВ-а а никој не ме вика, сиротиња сум...
10.04.2012, 15:18
Beatris
3116
Мацо, Џесика ќе биде, полека. Осеќам дека наскоро ќе не заплискате со некое утринско кафе и торта за да не частите
Иканче, А е приказна за себе, мисли дека кој знае како знае да оди па веќе не се ни држи убаво како порано за предмети и само паѓа Нешто најново и е што ќе се залета па сака да се гушка и мази, ги гушка куклите, мечињата, им дава цуце, чајче (ама само ако е празно шишето, ако има уште не дава)
10.04.2012, 15:24
Ikana
3780
Некаде прочитав правила на однесување на мали деца...ако е твое, тогаш е мое. Ако има уште е мое, ако сум го имал јас, па сум ти го дал тебе, пак е мое. Ако е скршено е твое. Хахахах е па најди математика у ова све сега... Туку кафе мафе, да си поприкажеме в лице??
10.04.2012, 15:32
Beatris
3116
Точни се правилава на однесување, и поискусниве мамички гарант ќе потврдат Ќе се договориме некако за кафенце само да смислам кога Како ни се ближи роденденов и крштевката ме фаќа паника, ништо не ми е спремно, глава не можам од работа да кренам...
10.04.2012, 15:36
AnnaMolly RR
6409
Еве по еден подарок од мене за сите што сте на диета. Гарантирано губење на килограмите
10.04.2012, 15:38
annabela
49
Jas sum relativno nov clen na forumov ako odamna ve citam ama od skoro sum clen.........Mi se dopaga vashava druzba epten.......pa se nadevam deka ke me prifatite i mene.......
10.04.2012, 15:39
Mihaela 2010
4230
Dobro ni dojde annabela....
10.04.2012, 15:41
Beatris
3116
Добредојде аннабела, секако дека ќе те прифатиме, д мор д мериер Ако сакаш можеш да ни се претставиш ТУКА
10.04.2012, 15:51
annabela
49
Ви благодарам....се представив уредно како что е редот....па сега идеме понатака javascript:void(AddText(' '))
10.04.2012, 15:55
mamicka77
1280
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Што се случува тука? Имаме некој повод денес? Туку јас вака јавно изјавувам дека од четврток до недела ќе постам, така и лани и останав бремена, Господ ме даруваше со едно ангелче. Туку требаше за Велигден да одиме кај свекрва ми на ручек. Арно ама ми се јави вчера дека е болна, ама да сме оделе ќе носела маска. И мене страв ми е да одам, сепак 10 дена треба за да се оправи. И сега не знам како да и кажам, жал ми е
ikana ne se plasi ako nose maska i da ne ja drze M nema da ima problem samo taka moze da ja gleda a da ja drze i da i disi ne,sega malku stvarno glupavo da ne moze vo race da ja zeme ama ke izdrze nekolku casa samo za M da ne se preladi od nea
10.04.2012, 16:48
Pepelaska *
3820
Хелоу женски, како сте, добредојде на новите членови а бебенцата да се здрави и живи, а гледам собава цела сме ја испишале, следната ќе биде РР летна бавча а ? Јас се отепав од чистење низ цела куќа дома , убаво ми дојде активноста, а и теткица ми дојде барем раат ќе сум за Велигден
10.04.2012, 17:13
Maca25
7558
Мислам дека дневнава најбрзо ја испишавме. Следно ќе се среќаваме на РР тераса
Анабела, добредојде!!!!
10.04.2012, 19:16
Andriance
2140
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
Точни се правилава на однесување, и поискусниве мамички гарант ќе потврдат Ќе се договориме некако за кафенце само да смислам кога Како ни се ближи роденденов и крштевката ме фаќа паника, ништо не ми е спремно, глава не можам од работа да кренам...
i jas sakaaaaaaaaaaaam....samo ako ne ste me vikanale...i onaka sekoj dena sum u onoa pakon...mi se zbuktisa vekje
10.04.2012, 20:59
lukas
2148
zdravo na site nemozam da najdam nikade recept za turte aj malku pomos ringerajki..pozzz