за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Леле Џесика, и мене плакарот ми е за средување, ама чекам времево убаво да се стопли, уште не ми се тргаат зимските алишта. Не знаеш кога може снег да не зафати, вака нека си стојат во плакар.
11.04.2012, 09:26
AnnaMolly RR
6409
Добро утро и од мене! Еве појадок, до сега го спремав во кујна
11.04.2012, 09:30
Џесика
2036
Туууу АнаМоли, да ти се позлатат рацете, шо би рекло Турчето Фели, од истата причина и јас ги оставам веќе 2 недели... сабајле мм ми вика „кај ми е белата блуза?“ викам, „побарај малку, копај, ќе ја одмоташ од некаде, и не ме терај да ти ја пеглам, земи нешто што е здиплено убаво“
11.04.2012, 09:31
vezilka RR
4931
Ајде добро утро и од мене.
11.04.2012, 09:46
mamicki
1111
Добро утро Леле АнаМоли, , си поставила дипломатски појадок, има за секого по нешто , недостигало уште масата да биде наместена покрај прозорец со глетка, па и тие што ептен ништо во уста не ставаат одсабајле да има со што да се почестат
11.04.2012, 09:52
Ikana
3780
Кој ги тркала срцка!!!!
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage
Dobro utro i od mene. Jas sum krs ovie denovi,neso mnogu me nerviraat na rabota ama gleam da ne si fatam pri srce. Sea od cista mira vleze koleskata mi draga i me prasa kolku olata zimal maz mi,ni zdravo ni kako si
Posto odj*bav sve , resiv da si se relaksiram so vas . Eve vi edno srce za srckite moi :-)
11.04.2012, 10:17
Maca25
7558
I`m back!!! Ова не беше бре интервју, него тестирање. Еден куп млади девојки, во конференциска сала и решаваат тестови Резултати до крај на месецов и интервју со газдата (така ми рекоа - газдата).
11.04.2012, 10:26
temjana
1159
Good morning, angels јас од сабајле со порција овошје и турско кафе се освестувам. Лелее почнав веќе како мече да станувам, сабајлево ги облекувам фармерките ме собраа за собирање ама ич не се чувствував комотно па ги соблеков. Ќе морам да си купам барем еден пар поголеми панталони бидејќи и овие денес што ги носам кај и да е ќе ми откажат љубов мислев ќе издржам мушки без да купувам ама изгледа неможело. Единствена утеха ми е што уште влегувам во 36-ка, кај бутовите ми е точна само горното копче неможам да го закопчувам ама кај ми е крајот уште цели 4 месеца
11.04.2012, 10:26
Ikana
3780
Што се не ќе измислат ејјј, а бе интервју се знае, идеш, праиш муабет, те меркаат шо чоек си, гледаат цв и тоа е тоа...на што личи сега ова...се пуваат кој поише тестови ќе даде за секретарка да бидам??? Сериозно???
11.04.2012, 10:27
Beatris
3116
Добро утро срцки прцки Ете ме и мене, гледам кафе Икана стаила, и тоа весело кафе, АннаМоли доручек, ништо не фали, друштво топ како и секогаш
Мацо јок секирација ќе биде ако не таму, на друго место. Достич мене секој ден ми иде да му ја пукнам главата на некој од работа, се само кратат нешто, сите се во чкљ расположение, ќе се испозаколеме. Лани се нервирав ептен, сега откако се вратив од породилно само им се смеам на сите, и некој ако сака да се кара нема гз', ако сака да ми бутне нешто да му сработам, не и ќе свртам на смешка, не може да се наљути. Ај сиктер таму сите, не јади нервози за идиоти!
Јас инаку ја носев принцез А на контрола сабајле, машалка 700гр качила прошли месец, а у висина ми рече д-рот дека е 6 см изнад просек (колку што треба да биде на 1 год), а она има 11 месеци. Да си ја испофалам јас тука, зашто умрела циганката ...
11.04.2012, 10:28
Andriance
2140
Macikiii hellooo se vrativme od kontrola...redovna..bebe odlicno...ja srekjna ahahhaha..se mislam kaj da se setne denes..neam so da praam po doma ako nekoj e za..neka pise...Maco..ajde ke izleze nesto
11.04.2012, 10:28
mamicki
1111
Mi se jadat jagodi, ama ne od plasticnite, oranzeriski, tuku vistinski jagodi. Koga izleguvaat tie po pazarive?
11.04.2012, 10:29
maki1
321
Dobar den devojcinja kako ste mi denes?Ajde uste utre pa na prodolzen vikend.Inaku nie denes se pakuvame utre ideme za Mk,a ovde vremevo mislis zima ide,bljak ic ne mu lici da e volku tmurno.Ajde eve eden italijanski pojadok da se raspolozime i da ja trgneme negativnata energija, za site.
11.04.2012, 10:31
Ikana
3780
Хахахахах Беатрисче и Андријанче, браво пу пу машала, да растат само и радосни да бидат, друго се ќе се среди!!! Него јајца како се фарбаат да не знае некој? Свеки демек ќе ми напраеше, ама болна е... Или ко црногорецон да напишам кое јајце која боја е...
11.04.2012, 10:32
Ikana
3780
Па можеш и сега да најдеш Веро или слично...инаку мај/јуни мамички!
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicki
Mi se jadat jagodi, ama ne od plasticnite, oranzeriski, tuku vistinski jagodi. Koga izleguvaat tie po pazarive?
11.04.2012, 10:32
Mihaela 2010
4230
Zdravo i od mene,i jas samo sto se vrativ od Neuromedika,M vekje dva dena navecer se budi so zatnato nose pa i smeta,i se isplasiv pa sabajle ja odnesovme na pregled.Fala bogu se e vo red,krvnata slika e top,nema viroza sto e najvazno.Samo ni prepisa kapki za nos,i sirupce za nedaj boze,posto ide praznik pa nema da rabotat.Edino me zagrizi sto za nejzina vozrast e po slabicka i po niska ,pa mozno e da odime na klinika da vidime kako se razviva i dali ima nekakov problem ili ednostavno takvo si e deteto...
11.04.2012, 10:34
Beatris
3116
Иканооо јајца у ТЕМА за јајца, па ако сакаш и црногорски напрај ги А може ќе те фати инспирација од тоа клиповите па ќе се унесеш во украсувањето
11.04.2012, 10:37
Ikana
3780
ООО имаме и јајчарска тема?? Па јас не сум знаела...ќе се телепортирам сега и ќе проучам убаво за да ги украсам јајцата, пошто јајца за Велигден неукрасени не се воопшто јајца....Да кажам јајца уште еднаш или не? Јајца...а??? ХАХхахахах
11.04.2012, 10:42
Beatris
3116
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
Zdravo i od mene,i jas samo sto se vrativ od Neuromedika,M vekje dva dena navecer se budi so zatnato nose pa i smeta,i se isplasiv pa sabajle ja odnesovme na pregled.Fala bogu se e vo red,krvnata slika e top,nema viroza sto e najvazno.Samo ni prepisa kapki za nos,i sirupce za nedaj boze,posto ide praznik pa nema da rabotat.Edino me zagrizi sto za nejzina vozrast e po slabicka i po niska ,pa mozno e da odime na klinika da vidime kako se razviva i dali ima nekakov problem ili ednostavno takvo si e deteto...
Во Неуромедика, па ние само што се вративме од таму Гарант сме се сретнале, да не седевте вие кај Фонтаната?
11.04.2012, 10:43
Beatris
3116
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
ООО имаме и јајчарска тема?? Па јас не сум знаела...ќе се телепортирам сега и ќе проучам убаво за да ги украсам јајцата, пошто јајца за Велигден неукрасени не се воопшто јајца....Да кажам јајца уште еднаш или не? Јајца...а??? ХАХхахахах
Еве ти ги твоите јајца
11.04.2012, 10:47
Natuska85
3613
Ооо женички ме расположивте малку,тажна сум од сабајлево К го носам во градинка и уште плаче кога ќе го оставам срце ми се корне.И учителката едната ми кажа дека плачел скоро цело време , а вчера мајка ми кога го зимале другата учителка па им кажала дека не плачел многу,на кој да верувам....или мајка ми ме лаже да не се секирам,незнам битно и јас си плачеев од сабајле.Тешко ми е многууу Сега чекам 11 да дојде да го земат
11.04.2012, 10:48
Џесика
2036
Толку си ме изнасмеала, ми дојде да те штипнам за обравче од убо шо ми дојде не е до јајцата толку
11.04.2012, 10:49
Ikana
3780
Гарант вака ќе изгледаат, CSI Easter Egg special ќе бидат моите! Со еден наслов како можеше, или домаќинлук крајм спешл
Џесика
2036
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
Во Неуромедика, па ние само што се вративме од таму Гарант сме се сретнале, да не седевте вие кај Фонтаната?
Шо не и се сипа ко на Маца тогаш? Можеше да и го побараш детето онака за прошетка
Ikana
3780
Ми ги памтиш обравчињата од сликата Џесика ???
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР
Толку си ме изнасмеала, ми дојде да те штипнам за обравче од убо шо ми дојде не е до јајцата толку