за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
пошто јајца за Велигден неукрасени не се воопшто јајца....
Толку си ме изнасмеала, ми дојде да те штипнам за обравче од убо шо ми дојде не е до јајцата толку
И јас се сложувам дека не се, него ја имам едно (што не е) јајце у ташна и тоа живо, го земав да го варам на работа за ручек, да не беше Икана со јајца јајца јајца којзнае дали ќе преживееше, ај налет јајцето, него ќе ми ја средеше ташната
11.04.2012, 10:52
Џесика
2036
Да, пошто и ја ги имам нешто слични, мм вика ко полноглавец сум била од нив
11.04.2012, 10:53
Mihaela 2010
4230
Во Неуромедика, па ние само што се вративме од таму Гарант сме се сретнале, да не седевте вие кај Фонтаната?
11.04.2012, 11:01
Ikana
3780
Е шо бе Беатрисче па на онаа темана за Велигден сите се фалат која какви јајца има, и чии јајца се најубави и најсјајни, а за фарбање јајца нишо нема
ЈАЈЦА!
11.04.2012, 11:02
Ikana
3780
Моите обравчиња се викаат касни порасни
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР
Да, пошто и ја ги имам нешто слични, мм вика ко полноглавец сум била од нив
11.04.2012, 11:09
Calypso
1386
Добар ден од мене женски, супер сте ми расположени од сабајле, баш убаво сте ме изнасмеале... јас се зафатив со чистење, морам да средам малку за празниците... ама со малиов тешко оди, многу сака да ми „помага“
Поздрав од мене, да стане, па ќе одиме да шетнеме малку ако ни дозволи времето
П.С. Нетов е зезнат или до РР страницава е?
11.04.2012, 11:28
Beatris
3116
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
Во Неуромедика, па ние само што се вративме од таму Гарант сме се сретнале, да не седевте вие кај Фонтаната?
Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
11.04.2012, 11:29
Beatris
3116
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Е шо бе Беатрисче па на онаа темана за Велигден сите се фалат која какви јајца има, и чии јајца се најубави и најсјајни, а за фарбање јајца нишо нема
ЈАЈЦА!
Абе како нема вчера ги гледав тие клиповите за фарбање... ЈАЈЦАААААААА!
11.04.2012, 11:33
Maca25
7558
А има некаде да се купат фарбани ЈАЈЦА?!?! Мислам збор на денот денес е Јајца!!
11.04.2012, 11:40
Beatris
3116
Има, мајка ми ми кажа ми купила кутија со 6 офарбани за 85 ден. во Рамстор (со седефасти бои). Јас ја пратив бои да ми купи она комплет купила со се јајце Сега за сега имам 6 на изволте, другите ќе си ги фарбам сама
11.04.2012, 11:48
Viktori
5329
Мене јајцата у фрижидер ми чекаат. Ваљда ќе се офарбаат сами.
11.04.2012, 11:51
Beatris
3116
Мене ми се уште во продавница, белким ќе си го најдат патот до тенџерето со боја
11.04.2012, 11:52
mamicki
1111
Јајца, јајца, јајца, јајца... Икана, јајцата се бојат мн. лесно, само смирено со нив, сепак се тоа јајца и кршливи се како јајца. Инаку, појди, купи бои. Одбери го тој тип боја на која има најдетално упатство што и како со ... ЈАЈЦАТА и нема промашување.
11.04.2012, 12:01
Ikana
3780
11.04.2012, 12:06
kikicka
4218
Добар ден ЈАЈЦА!
11.04.2012, 14:50
Bogdancanka
5422
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
Мене ми се уште во продавница, белким ќе си го најдат патот до тенџерето со боја
хехехеехе и моите се уште во продавница
11.04.2012, 14:53
arh_diz
7198
Moite stignaa od prodavnica vo frizider se se nadevam deka ke se isfarbaat tamu
11.04.2012, 15:02
Beatris
3116
Твоите што? Да не мислеше случајно на ЈАЈЦА??? Ако е така кажи/пиши јасно и гласно!!! Моите ЈАЈЦААА
11.04.2012, 15:03
Pepelaska *
3820
Е кај нас свеки ќе ги фарба јас ќе лепам сликичиња, пошто не ми се оствари желбата сама во нова куќа да си вапцувам здравје до година.А инаку чув најубаво се фарбале со кармин јајцата Да се нашалиме малку
11.04.2012, 15:15
Beatris
3116
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###
најубаво се фарбале со кармин јајцата
A и јајцата ќе уживаат во фарбањето
11.04.2012, 15:25
Ikana
3780
Како вешто избегаваше да го каже зборот на денот....ахххх Беатрисче ќе се промукнеше да не беше ти!!!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
Твоите што? Да не мислеше случајно на ЈАЈЦА??? Ако е така кажи/пиши јасно и гласно!!! Моите ЈАЈЦААА
11.04.2012, 15:29
AnnaMolly RR
6409
Моите јајца си стојат спремни за фарбање. Само утре тешко да станам како добра домаќинка да ги офарбам своите јајца, тоа на свеки ќе и го оставам. Цел живот фарбала јајца, поискусна е од мене во полето на јајцата. Јајца не јадам, имам алергија од јајца. Значи само со очи ќе им се радувам на јајцата, во уста никако
11.04.2012, 15:43
mamicka77
1280
dobar den zenski kako ste ste se razmuabetile za farbanje jajca moite se doma domasni sveki zbira od kokoskite sobrala tri gajbi ama ajs edna ke i nacnam za torta i dve samo ke vapcame inaku jas ke si vapcam so kristalnite so spricovite i so maska majca na rebra od kapsulite a sveki so kromid i luk ke si gi sarala saraj si gi jas taka ne sakam.Inaku da se pofalam ansata kuamsinka ke se vika BOJANA taka si sakaa kumasincite se javi vcera i taka odlucile bidejki e na Blagovec pa BOJANA nesto slicno,edvaj cekam da si ja vidam srce na kuma a malata kumicka veke ja opremav i kupiv crveno so belo fustance i bolero i kondurcinja beli i baretka crveno so belo si ima srce na mama
Цел ден се смеам за „сукнево“, па и описот доле крш!!!
11.04.2012, 16:39
Beatris
3116
сукне и пол Кај го ископа ова жити се. А и ефтинко ми се глеа, сеа да подослабам уште малку па ќе си го купам. Ако го продадат ќе си шијам по терк на ова "сукне"