за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
ЈАЈЦАТА се ставени да се варат!!! Ако ми пукне некое ЈАЈЦЕ многу ќе се изнервирам!!! Планирам само 10 да фарбам денес!
12.04.2012, 11:24
Ikana
3780
Со сол Мацо и нема да испукаат јајцата! Како е Н? се радува? М цел ден им збори на играчките од релаксаторот, им се смее, им прави фаци, им плаче, ги мава, ги држи во раце и им прави аууууугуууххх...Комедии
12.04.2012, 11:50
Џесика
2036
ТОПОВИ НА РАЖЕН! Јајцата успешно сварени, не мрднати, по процедура све, ама секогаш ме фаќа несигурност дали се успешно сварени. Пробав по оној совет, да се стават на маса, и ако не се тркала значи сварено е, ама пак сум во недоумица сега да растворам бои и да засукам ракави да вапцуем ЈАЈЦА!
12.04.2012, 11:53
Annet
2404
AJ DA PROGLASIME NAJVAPCUVAC-JAS ЏЕСИКА
12.04.2012, 11:53
Maca25
7558
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Со сол Мацо и нема да испукаат јајцата! Како е Н? се радува? М цел ден им збори на играчките од релаксаторот, им се смее, им прави фаци, им плаче, ги мава, ги држи во раце и им прави аууууугуууххх...Комедии
Нина е во градинка, а вчера ептен се радуваше кога дојдов во градинка заедно да декорираме кошничка за јајца. Изведуваше, скокаше, не знаеше од среќна што да направи. Едно време додека боеше ме праша дали и јас сум сега дете (затоа што бев во занимална кај нив) или пак сум нова учителка!
Срцка М. почнала таа да си игра веќе!!! Баш сакам да ја видам!
12.04.2012, 12:16
Cipi Ripi
1010
Devojki cel fb mi e so jajca, a gledam i cela RR. Inaku vi se veruva li deka vo cel Tineks jajce nemase, site gi prodale, ili ste dosle vie ringerajki jajcarki i site ste gi kupile Imase samo ofarbani, pa moze da si kupam i da se falam kakva domakinka sum.
12.04.2012, 12:22
Maca25
7558
Има јајца во Тинекс кај Буњаковец. Јас сега купив од таму. Моиве ЈАЈЦА уште се варат. Едно е пукнато!!!
12.04.2012, 12:27
Џесика
2036
Јас во вапцањево сега приметив, сега за сега 3 пукнати таман за син ми да си игра по дома, да не ми чепка здрави јајца.
12.04.2012, 12:27
mamicki
1111
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР
Јајцата успешно сварени, не мрднати, по процедура све, ама секогаш ме фаќа несигурност дали се успешно сварени.
Откако ќе зовријат, треба да се варат уште околу 3 минути, така ќе бидат точно сварени, ниту преварени, со сини жолчки , ниту растечени.
12.04.2012, 12:29
mamicki
1111
Jajce po jajce, otide temava- Veligden na terasa kje go docekame
12.04.2012, 12:34
Maca25
7558
него кажувајте следната тема како да се вика?
12.04.2012, 12:36
mamicki
1111
Pa... RR terasa, ili Letna RR terasa
12.04.2012, 12:36
penelopa
3419
Добар ден- моите јајца се готови фарбани дотерани во кошничка, сликани ставени на фб туку зборот ми беше вчера цел ден ве читам јајца, јајца и на крај заборавив да купам и дури денес сабајлево но и онака не мислев да станувам рано. Јас ги варам околу 20 минути на наслаб плин и досега секогаш испаѓале тврдо варени ќе видиме во Недела. Пријатен ден и со срќа фарбање
12.04.2012, 12:37
Џесика
2036
Женски, мене ми е уарни со боиве, идам да си докупам и љиљакова и портокалова, малку ми се црвена, сина и зелена
12.04.2012, 13:10
Beatris
3116
Па јас сум била шампион за ЈАЈЦА Мене само едно ми пукна! Пукнете сите! Нананананнанааннана
12.04.2012, 13:15
temjana
1159
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
Па јас сум била шампион за ЈАЈЦА Мене само едно ми пукна! Пукнете сите! Нананананнанааннана
Ххаххаха Беатрис мм те шие од 15 јајца сите 15 читави
12.04.2012, 13:18
Beatris
3116
Абе па мт не влага у натпреваров, не е член на рр. Ич не ти го важам, џабееее, јас сум ПРВ ЦРВВВВВВВВВВВ
12.04.2012, 13:39
Maca25
7558
Од 10 Јајца 9 останаа читави. Едно си пукна во варење.
12.04.2012, 13:42
Beatris
3116
И ти си тогаш ПРВ ЦРВ. Ќе си го делиме 1во место, остај ги овие другиве врска немаат гледаш сите јајца им испукаа, не парички, не сол, џабе се, до домаќинлукот е
12.04.2012, 13:44
Џесика
2036
Ееее, мене ми пукнаа при транспорт од едно во друго тенџере, верувАјте ми (со акцент на А) ај јас ќе бидам трет-балет
12.04.2012, 13:55
Beatris
3116
Ти веруваме, со све акцентот, ама што мајка бараше од едно у друго тенџере да го пикаш кутрото јајце. Да си останело таму каде што првично си било ќе си преживеело А може така ќе беше втор мотор. Ама ај пошто веќе те изгласаа за НАЈВАПЦАЧ сеа демек важна си, па викаш "Ауу благодарам благодарам, еве другите награди ќе ги оставам на останатите, мене ми е доста (се тоа со скромна насмевка на лицето, и заруменети обравчиња дека ти е непријатно"
12.04.2012, 13:56
Maca25
7558
А кој е втор мотор?!?! Ајде пријавувајте се, да видиме колку ЈАЈЦА сте скршиле!!!!
12.04.2012, 13:59
temjana
1159
Ееее баш не сте фер што ми го дисквалификувавте мажето сТрам да ви е ајде нека ви биде, ке видите наредна година цела гајба ко ќе офарбам без ниту едно да ми пукне, кој ќе биде Прв Црв
12.04.2012, 14:01
Maca25
7558
такви се правилата темјана! нека стане член мт на РР и одма него го правиме прв црв!
12.04.2012, 14:03
blond
1268
Јајца, јајаца, јајца. Јас не сум вапцала, вечер ќе ги квачам прво, па потоа на вапцање Мала шала, во сабота ќе вапцам јас јајца, денес свекрва ми вапцаше. Појма немам што е направила.
Туку име за нова тема, РР летна тераса нели лето иде ова она, плус на тераса е дозволено пушење