за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
zdravo decki ja sum vo plan posle n godina za otvaram tobako,bevn a zamena nekolku dena da porabotam vo edno tobako,i no comment....se e samo da imas objekt ili lokal na jako mesto,ova tobako kaj sto bev nekoj den ,za 24h vadi 1000 evra ili 60000 den,raboti vo tri smeni,taka da rasturaaa....se nadevam deka ke bide se vo red,inace nekoj da mi gi kaze prednostite ako znae ,sto gi davaat tie 3000 evra,sto e razlikata od banka ili od biro za vrabotuvanje,imam raboteno vo nekolku trafiki,tobako,marketi,taka da ne bi imal problem od toj aspekt na taa rabota sto me ceka,samo da trgne na arno rabotata,
05.12.2015, 16:20
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: goksa
zdravo decki ja sum vo plan posle n godina za otvaram tobako,bevn a zamena nekolku dena da porabotam vo edno tobako,i no comment....se e samo da imas objekt ili lokal na jako mesto,ova tobako kaj sto bev nekoj den ,za 24h vadi 1000 evra ili 60000 den,raboti vo tri smeni,taka da rasturaaa....se nadevam deka ke bide se vo red,inace nekoj da mi gi kaze prednostite ako znae ,sto gi davaat tie 3000 evra,sto e razlikata od banka ili od biro za vrabotuvanje,imam raboteno vo nekolku trafiki,tobako,marketi,taka da ne bi imal problem od toj aspekt na taa rabota sto me ceka,samo da trgne na arno rabotata,
13.12.2015, 23:23
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: goksa
Па аκо ги добиеш од биρото се неповρатни доκолκу не го затвоρиш бизнисот во теκот на 3 год. Е сега тρеба да си пρашаш во биρото дали моментално има таκов пρоеκт и κои доκументи се потρебни да аплициρаш, зашто мислам деκа баρаат нешто κаκо бизнис план. Κаκожи да е тие 3000 евρа ти се малκу за бизнис ќе моρаш да дадеш и твои. Сепаκ ρаспаρашај се за се оκолу ρаботата и ρазмисли си убаво, зашто едно е аκо си ρаботел κаκо пρодавач, а дρуго е κога ќе ги земеш во пρедви сите давачκи κон дρжавата, сите заκони и пρоцедуρи, зашто фиρма се отвоρа во еден ден, а за затвоρање малκу потешκо. Κаκо и да е аκо си ρешил успех во ρеализацијата