cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Електричен бокал

clock-img

10.10.2013, 06:25

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Imam elek.bokal I epten mi vrshi rabota.Go koristam za kafe,caj,za bebushov mu prevrivav voda vo nego.Koga gotvam isto taka go koristam ako mi treba vrela voda.Sekojdnevno go imam vo upotreba.

You have to dream if before you can do it.

clock-img

10.10.2013, 09:39

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

И јас го користам ептен многу, за кафе, за чај, кога ми треба за јадење жешка вода итн.
Многу ми е практичен за се нешто, од време на време ставам една кесичка лимонтус со вода, превријам и чист ко солза user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

10.10.2013, 11:13

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Јас го чистам со оцет. Ставам од вечер малку оцет, да отстои цела вечер и сабајле го мијам. Свети како нов.

clock-img

10.10.2013, 13:07

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

Јас го чистам со оцет. Ставам од вечер малку оцет, да отстои цела вечер и сабајле го мијам. Свети како нов.

Е па гледаш може и со тоа некогаш да пробам, ова дека ептен само се мие, нема потреба од раце квасење, инстант, ама кога се случи да немам дома кесичка лимонтус, може и овака да пробам user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

10.10.2013, 14:05

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Јас одамна не сум го извадила бокалот, дека многу брзо се насобира бигор, и не го користиме често. И јас ставав оцет, а може и вака со лимонтос да пробам. Фала на споделениот совет Бетани!!!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

12.10.2013, 01:07

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Е баш денеска сакав да си купам бокал од Техномаркет ама многу ми беа скапи, само еден имаше поефтин ама немаше филтер, моментално немаче од другите и ништо не купив, друг пат

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

12.10.2013, 06:59

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Многу практична работа,за жал веќе ја немам ,се расипаuser posted image
Имав од Вицко ,и тоа беше стварно брз и голем.Но неквалитетен се погоди,изгледа тоа фабричка маана му е на тие бокали се расипуваат во копчето кај сто се поврзува со електричниот дел

< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 12.10.2013 7:02:06 >

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

12.10.2013, 07:44

clock-img

Hunny

pencil-img

626

За чистење на бокалите има во Кам едни кесички за бигор.Убаво чистат.

clock-img

12.10.2013, 19:57

clock-img

niki

pencil-img

4299

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

Е па гледаш може и со тоа некогаш да пробам, ова дека ептен само се мие, нема потреба од раце квасење, инстант, ама кога се случи да немам дома кесичка лимонтус, може и овака да пробам user posted image

i so ocet nema pipkanje, se stava malku ocet i voda do minimum, se pusta da se zagree, potoa se mucka i se istura i se plakne, race ne se ni nakvasuvaat, od bigor ni traga ni glas, potroseno vreme 5 minuti
vo nedostatok na limontus i ocet i sok od svez limon vrsi rabota ista procedura so zagrevanje

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

12.10.2013, 21:25

clock-img

MademoiselleNina

pencil-img

701

Ја еднаш го чистев со пулирапид, и нема да ми текне пак! user posted image user posted image user posted image user posted image
Ми требаа едно 2 саати да го исплакнам, и едно 50 л вода и 10 пати го зовривав и ја истурав водата и пак не бев сигурна дека е исплакнат.

После тоа светеше ко нов user posted image

Сега го чистам само со лимонтоус и малку вода, а у последно време и тоа не го правам, се насобира толку многу бигор што сам се одлепува од дното како плочка user posted image и потоа факајм со рака и го фрлам

clock-img

29.11.2013, 04:27

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Mi se rasipa stariot bokal I si kupiv nov.Si ja podnoviv starata kujnauser posted image
Koga go kupuvav zabelezav I sredstvo za vnatresno cistenje ama ne go kupiv.
Crven zemav,zabegav veke so crvenava bojauser posted image

user posted image

You have to dream if before you can do it.

Последни статии

article-img