cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што сте во хороскоп?

clock-img

12.01.2010, 12:34

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Јас сум Девица со подзнак Шкорпија, а Лука е Бик

clock-img

12.01.2010, 12:40

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

аууу девиците водат user posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

13.01.2010, 22:31

clock-img

April

pencil-img

1257

Овен, подзнак Девица user posted image

clock-img

13.01.2010, 22:41

clock-img

tereza

pencil-img

784

ИЗВОРНА ПОРАКА: April

леле Април исто како и дечко миuser posted image дај те молам кажими некоја поука како да се придобијат повеќе луѓето овен-девицаuser posted image user posted image user posted image  

clock-img

13.01.2010, 22:42

clock-img

niki

pencil-img

4299

Шкорпија во подзнак шкорпија, фатална комбинација, мм вели ти седиш во круг од огин и ја чекаш својата жртваuser posted image
Читам хороскоп од забава или подобро читав порано, како стареам се помалку интерес имам

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

13.01.2010, 22:47

clock-img

tereza

pencil-img

784

ИЗВОРНА ПОРАКА: niki

Шкорпија во подзнак шкорпија, фатална комбинација, мм вели ти седиш во круг од огин и ја чекаш својата жртваuser posted image
Читам хороскоп од забава или подобро читав порано, како стареам се помалку интерес имам

богами ники дупла шкорпија фатална комбинација е,јас имам пријателка исто така дупла шкорпија и кај неа не да паѓаат жртви...парампарчињааааuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.01.2010, 22:50

clock-img

lidijas

pencil-img

199

Super, Devici ne ima najveke

clock-img

13.01.2010, 22:54

clock-img

niki

pencil-img

4299

ИЗВОРНА ПОРАКА: tereza

ИЗВОРНА ПОРАКА: niki

богами ники дупла шкорпија фатална комбинација е,јас имам пријателка исто така дупла шкорпија и кај неа не да паѓаат жртви...парампарчињааааuser posted image user posted image user posted image

Неееееееееееее, баш сме фини ние шкорпиите, само погрешно сме разбраниuser posted image

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

13.01.2010, 23:01

clock-img

tereza

pencil-img

784

eeee за тоа дека сте големи пријатели шкорпиите немам збор,само понекогаш се незгодни ама подносливо еuser posted image
ем погрешно сте разбрани ем на крај пак сте во право-е тоа ми е најинтересен момент кај вас шкорпиитеuser posted image ама во секој случај јас ги ценам многу шкорпиитеuser posted image

clock-img

13.01.2010, 23:05

clock-img

April

pencil-img

1257

ИЗВОРНА ПОРАКА: tereza

ИЗВОРНА ПОРАКА: April

леле Април исто како и дечко миuser posted image дај те молам кажими некоја поука како да се придобијат повеќе луѓето овен-девицаuser posted image user posted image user posted image  

user posted image тешки сме, знам...перфекционисти и тврдоглави, ама искрени и отворени...

ќе го придобиеш со шарм, смисла за хумор и креативност, а штом си водолија во подзнак, верувам дека тоа не ти недостасува user posted image

clock-img

13.01.2010, 23:08

clock-img

tereza

pencil-img

784

user posted image user posted image user posted image Април,од утре интензивно ќе го шармирам и ќе го смеам...гарант ќе успеам user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.01.2010, 23:34

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Стрелец со подзнак девица. Оган-земја user posted image Дечкото - шкорпија (не знам што е во подзнак) - вода. Оган + Вода = Војна user posted image user posted image user posted image Навистина Април, вие-шкориите сте тешки, перфекционисти и тврдоглави, ама искрени и отворени ... Но можам да додадам и: непостојани, не секогаш упорни, затворени (недоверливи), шегаџии user posted image Не го оддавате секогаш вашето расположение, поднесувате тага и болка, не ја покажувате, ја прикривате. Големи другари, но за партнер-комплицирани user posted image Не знам дали дека сме знаци еден до друг во хороскопот, но некогаш сме како - и +, а за многу нешта имаме ист став и сосема се разбираме...

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

16.01.2010, 23:38

clock-img

April

pencil-img

1257

а дома што живеам со дупли Лав user posted image

оган + земја + оган + оган = user posted image

clock-img

16.01.2010, 23:40

clock-img

April

pencil-img

1257

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

Навистина Април, вие-шкориите сте тешки, перфекционисти и тврдоглави, ама искрени и отворени ... Но можам да додадам и: непостојани, не секогаш упорни, затворени (недоверливи), шегаџии user posted image Не го оддавате секогаш вашето расположение, поднесувате тага и болка, не ја покажувате, ја прикривате. Големи другари, но за партнер-комплицирани user posted image Не знам дали дека сме знаци еден до друг во хороскопот, но некогаш сме како - и +, а за многу нешта имаме ист став и сосема се разбираме...

Јас сум Овен-Девица user posted image

clock-img

16.01.2010, 23:45

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Извини Април, мислев на Ники user posted image Луѓе сме, грешки правиме - или обратно user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

17.01.2010, 17:07

clock-img

niki

pencil-img

4299

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

Стрелец со подзнак девица. Оган-земја user posted image Дечкото - шкорпија (не знам што е во подзнак) - вода. Оган + Вода = Војна user posted image user posted image user posted image Навистина Април, вие-шкориите сте тешки, перфекционисти и тврдоглави, ама искрени и отворени ... Но можам да додадам и: непостојани, не секогаш упорни, затворени (недоверливи), шегаџии user posted image Не го оддавате секогаш вашето расположение, поднесувате тага и болка, не ја покажувате, ја прикривате. Големи другари, но за партнер-комплицирани user posted image Не знам дали дека сме знаци еден до друг во хороскопот, но некогаш сме како - и +, а за многу нешта имаме ист став и сосема се разбираме...

Оган, земја, вода ги имате сите елементи за хармонијаuser posted image

Јас и мм сме катастрофа и тој и јас шкорпии, два тешки лика во иста куќаuser posted image и тој за мене е комплициран, а јас иста ко негоuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.01.2010, 17:08

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Јарец

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

17.01.2010, 17:45

clock-img

melody

pencil-img

743

Jas sum bik ,maz mi devica,a kerka mi rak.

clock-img

18.01.2010, 21:07

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

[/quote]

Оган, земја, вода ги имате сите елементи за хармонијаuser posted image

Јас и мм сме катастрофа и тој и јас шкорпии, два тешки лика во иста куќаuser posted image и тој за мене е комплициран, а јас иста ко негоuser posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]

Mozebi Niki, vo pravo si - ima harmonija megu nas, posebno posledno vreme. Prethodno poveke konfliktni situacii, mislev deka sme dva razlicni sveta user posted image Dva isti znaci, bogami, ne e lesno ... Osven toa - dve skorpii user posted image mozam da zamislam user posted image No sepak, imate mnogu zaednicki raboti, dopirni tocki.

P.S. Nema poddrska na ovoj kompjuter, zatoa pisuvam na latinica - me razbirate.

clock-img

01.03.2010, 22:34

clock-img

baby mama

pencil-img

679

Јас сум дупли Лав, мм е Јарец а Јана е вагичка

clock-img

01.03.2010, 22:37

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

Bikce

clock-img

01.03.2010, 22:47

clock-img

Olga

pencil-img

25

Jas sum oven, mm-bik, kerkata-jarec, a sinceto-lav :)))

clock-img

01.03.2010, 22:49

clock-img

viksa

pencil-img

220

јас су стрелец

Насмевката е единствена крива линија која исправа многу работи.

clock-img

01.03.2010, 23:12

clock-img

Annabel

pencil-img

425

И јас сум стрелец - најдруштвениот знак user posted image

clock-img

03.03.2010, 09:37

clock-img

Adrijana

pencil-img