за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
13.01.2010, 22:31
April
1257
Овен, подзнак Девица
13.01.2010, 22:41
tereza
784
ИЗВОРНА ПОРАКА: April
Овен, подзнак Девица
леле Април исто како и дечко ми дај те молам кажими некоја поука како да се придобијат повеќе луѓето овен-девица
13.01.2010, 22:42
niki
4299
Шкорпија во подзнак шкорпија, фатална комбинација, мм вели ти седиш во круг од огин и ја чекаш својата жртва Читам хороскоп од забава или подобро читав порано, како стареам се помалку интерес имам
13.01.2010, 22:47
tereza
784
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki
Шкорпија во подзнак шкорпија, фатална комбинација, мм вели ти седиш во круг од огин и ја чекаш својата жртва Читам хороскоп од забава или подобро читав порано, како стареам се помалку интерес имам
богами ники дупла шкорпија фатална комбинација е,јас имам пријателка исто така дупла шкорпија и кај неа не да паѓаат жртви...парампарчињаааа
13.01.2010, 22:50
lidijas
199
Super, Devici ne ima najveke
13.01.2010, 22:54
niki
4299
ИЗВОРНА ПОРАКА: tereza
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki
богами ники дупла шкорпија фатална комбинација е,јас имам пријателка исто така дупла шкорпија и кај неа не да паѓаат жртви...парампарчињаааа
Неееееееееееее, баш сме фини ние шкорпиите, само погрешно сме разбрани
13.01.2010, 23:01
tereza
784
eeee за тоа дека сте големи пријатели шкорпиите немам збор,само понекогаш се незгодни ама подносливо е ем погрешно сте разбрани ем на крај пак сте во право-е тоа ми е најинтересен момент кај вас шкорпиите ама во секој случај јас ги ценам многу шкорпиите
13.01.2010, 23:05
April
1257
ИЗВОРНА ПОРАКА: tereza
ИЗВОРНА ПОРАКА: April
Овен, подзнак Девица
леле Април исто како и дечко ми дај те молам кажими некоја поука како да се придобијат повеќе луѓето овен-девица
тешки сме, знам...перфекционисти и тврдоглави, ама искрени и отворени...
ќе го придобиеш со шарм, смисла за хумор и креативност, а штом си водолија во подзнак, верувам дека тоа не ти недостасува
13.01.2010, 23:08
tereza
784
Април,од утре интензивно ќе го шармирам и ќе го смеам...гарант ќе успеам
16.01.2010, 23:34
Bitolcanka
2461
Стрелец со подзнак девица. Оган-земја Дечкото - шкорпија (не знам што е во подзнак) - вода. Оган + Вода = Војна Навистина Април, вие-шкориите сте тешки, перфекционисти и тврдоглави, ама искрени и отворени ... Но можам да додадам и: непостојани, не секогаш упорни, затворени (недоверливи), шегаџии Не го оддавате секогаш вашето расположение, поднесувате тага и болка, не ја покажувате, ја прикривате. Големи другари, но за партнер-комплицирани Не знам дали дека сме знаци еден до друг во хороскопот, но некогаш сме како - и +, а за многу нешта имаме ист став и сосема се разбираме...
16.01.2010, 23:38
April
1257
а дома што живеам со дупли Лав
оган + земја + оган + оган =
16.01.2010, 23:40
April
1257
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka
Навистина Април, вие-шкориите сте тешки, перфекционисти и тврдоглави, ама искрени и отворени ... Но можам да додадам и: непостојани, не секогаш упорни, затворени (недоверливи), шегаџии Не го оддавате секогаш вашето расположение, поднесувате тага и болка, не ја покажувате, ја прикривате. Големи другари, но за партнер-комплицирани Не знам дали дека сме знаци еден до друг во хороскопот, но некогаш сме како - и +, а за многу нешта имаме ист став и сосема се разбираме...
Јас сум Овен-Девица
16.01.2010, 23:45
Bitolcanka
2461
Извини Април, мислев на Ники Луѓе сме, грешки правиме - или обратно
17.01.2010, 17:07
niki
4299
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka
Стрелец со подзнак девица. Оган-земја Дечкото - шкорпија (не знам што е во подзнак) - вода. Оган + Вода = Војна Навистина Април, вие-шкориите сте тешки, перфекционисти и тврдоглави, ама искрени и отворени ... Но можам да додадам и: непостојани, не секогаш упорни, затворени (недоверливи), шегаџии Не го оддавате секогаш вашето расположение, поднесувате тага и болка, не ја покажувате, ја прикривате. Големи другари, но за партнер-комплицирани Не знам дали дека сме знаци еден до друг во хороскопот, но некогаш сме како - и +, а за многу нешта имаме ист став и сосема се разбираме...
Оган, земја, вода ги имате сите елементи за хармонија
Јас и мм сме катастрофа и тој и јас шкорпии, два тешки лика во иста куќа и тој за мене е комплициран, а јас иста ко него
17.01.2010, 17:08
Bogdancanka
5422
Јарец
17.01.2010, 17:45
melody
743
Jas sum bik ,maz mi devica,a kerka mi rak.
18.01.2010, 21:07
Bitolcanka
2461
[/quote]
Оган, земја, вода ги имате сите елементи за хармонија
Јас и мм сме катастрофа и тој и јас шкорпии, два тешки лика во иста куќа и тој за мене е комплициран, а јас иста ко него
[/quote]
Mozebi Niki, vo pravo si - ima harmonija megu nas, posebno posledno vreme. Prethodno poveke konfliktni situacii, mislev deka sme dva razlicni sveta Dva isti znaci, bogami, ne e lesno ... Osven toa - dve skorpii mozam da zamislam No sepak, imate mnogu zaednicki raboti, dopirni tocki.
P.S. Nema poddrska na ovoj kompjuter, zatoa pisuvam na latinica - me razbirate.
01.03.2010, 22:34
baby mama
679
Јас сум дупли Лав, мм е Јарец а Јана е вагичка
01.03.2010, 22:37
Rossana
1239
Bikce
01.03.2010, 22:47
Olga
25
Jas sum oven, mm-bik, kerkata-jarec, a sinceto-lav :)))
01.03.2010, 22:49
viksa
220
јас су стрелец