за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Бик, во подзнак мислам дека бев рак. _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Вага со подзнак бик _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
Skorpija! Tesko na mene i na vas
Vaga
Bliznaci
lav/jarec. i toa zaradi klikot odgovaram. ako nesto ne veruvam vo zivotot, toa e horoskop < Поракaта ја уредил Viktori RR -- 13.3.2013 8:52:07 > _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Овен со подзнак лав,два огнени знака
рак, со стрелец подзнак
Водолија/лав.. Хе,хе Виктори, ради кликот, ради кликот ама овие денови се си кажавме
Bik/Bliznak podznak
strelec, a za podznak ne sum sigurna.. moze vaga nesto :)) ne sum mnogu po horoskopov :)))
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR Водолија/лав.. Хе,хе Виктори, ради кликот, ради кликот ама овие денови се си кажавме
Бик _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
јарец _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Риба/девица
Девица
skorpija/riba _____________________________Денот кога се збогатив ... Станав мајкa http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ принцеза на мама
овен
Овен
Близнаци
Oven
JAs jarec, decko mi skorpija, teski sme za razbiranje!
Vodolija so podznak Bik _____________________________Your children will become what you are; so be what you want them to be
рак
овен женски род овца
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива