за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Ubavo da si spiete site,dobra nok.
Одам сега да работам па покасно ако имат некој се читаме ако не добра ноќ на сите што ќе спиете. _____________________________СМЕЕЊЕТО Е ПОЛОВИНА ЗДРАВЈЕ!!!Да се смееме за подолго да живееме!!!
Лека ноќ и слатки сништа
Добра нок на сите,јас си бегам морам утре треба во 6 да станам.поз
Добра ноќ мила, бубни ми ја Јанушка и доаѓајте побрзо Скопје, сакам да ја изгушкам, не за џабе ја терав да излезе
не си свесна колку сакам да ве видам ама ке биде обавезно
Dobra nok i od mene _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
caos i od mene,utre me ceka pak turbo den ko denes so 3 deca
Епа ајде..убаво да спиете..јас уште малку па ке легнувам..
Dobra nok na site _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
_____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
podgotvete se za utresniot praznik i imajte ubavi snista _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
Dobra nok na site !!!! Ke probam i jas da odspijam ako ne me fati zabot pak da me boli..
Dobra nok na site,naporen mi bese denov so Elence,edvaj cekam da si legnam za site vas
Цацко убаво да ми нанкате со имењачката, па се гледаме во сабота на дружбата! _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Добра ноќ, женски! Одам да спијам
Еве пак јас
отидов и јас ама не да нанам туку да пеглам _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Dobra nok i slatki sni
Dobra nok i ubavi sonista sonuvajte.
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива