за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
добра ноќ _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Ајде добра ноќ од мене. _____________________________love u all
Добра ноќ и убав сон _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Dobra nok dragi rr-ki slatki sni
Добра НОЌ на сите и убави соништа!!! ПОЗДРАВ до сите сеуште будни
Добра ноќ!!! Да си легнам, сабајле во 7 ќе ме чека едно насмеано лиценце да му дадам меме _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Добра ноќ на сите. Битолчанке ајде на спиење, па сабајле кафе ќе пиеме тука на раат, децата во школо ќе бидат
Добра ноќ женски и сладок сон. Јас ќе си поседам уште малку, немам (сега ќе знаеш) + пензионерка - тотално free - кој е ко мене _____________________________It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
Добра ноќ и од мене _____________________________Децата се најголемо богатство Марио 31.10.2002 Ана Марија 01.11.2005 Трајче 20.09.2009
Одам да спијам
Dobra nok i slatki snista _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
Dobra Vi nok i od mene
_____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
добра ноќ на сите! (ако има некој останат) или да изгаснам светло?
добра ноќ на сите (ако има некој воопшто), одам да се гушнам со мм си да си нанаме _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Dobra nok na site, i jas odam da se guskam so mm!!!
Блазе си ти Добра ноќ рр.
Добра ноќ и од мене ..конечно ми се приспа _____________________________Децата се најголемо богатство Марио 31.10.2002 Ана Марија 01.11.2005 Трајче 20.09.2009
ИЗВОРНА ПОРАКА: April
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива