за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
od pricina sto i ne ste nesto po muabetot vecer, ja si ojdoh da si lezam,po moznost i da zaspijam dobra nok na site
ИЗВОРНА ПОРАКА: April ИЗВОРНА ПОРАКА: April
ИЗВОРНА ПОРАКА: April
Aaah odam da spijam mnooooooooogu mi e loso se mi se vrti okolu mene a eve Sara edvaj zaspa, se nadevam deka ke spie barem dva casa
DOBRA NOK na site otidov da se odmoram malku denes prosetav poveke otkolku sto treba i pocna da se buni mnogu mrda izgleda mu treba odmor SLATKI SONISTA
Dobra vi nok i od mene odam da odmoram denes se izmoriv mnogu so kupuvanjeto farmercinja,pantoloncinja,bluzicki i kupaci kupivme za
Добра ноќ..уште малку па одам и јас...
добра ноќ мили имајте си слатки соништа _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Dobra nok i od mene cao,cao
_____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Good night and sweet dreams и од мене _____________________________It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
Dobra nok
добра ноќ...се читаме утре
лека ноќ!заминав и јас,ке треба пред 6 да станам,да вапцам јајца ауууууууууу..буе-буе
DOBRA NOK i od mene da se odmorime za utresniot den
Ајде добра ноќ и имајте слатки сништа. И јас треба да станам утре рано... _____________________________Насмевката е единствена крива линија која исправа многу работи.
Добра ноќ и од мене! Убави соништа! _____________________________Пред да скокнеш, кажи оп!
имајте добра ноќ и лесен сон _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Добра ноќ милички!! одам да си нанкам _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
DOBRA NOK NA SITE JAS SE ODJAVUVAM
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива