за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Dobra nok Rosana odmorise i ubavo pomineteja nokta.Slatki sonista na tebe i na Sara vi posakuvam. _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Јас сум преморена од денов..одам да си легнам..се читаме утре драги мои...
добра ноќ и од мене _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Stana mm da me priberi v krevet Dobra nok i prijatna nok na site
Dobra nok na site, sonuvajte ubavo
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana Dobra nok na site, sonuvajte ubavo
се одјавувам. ако продолжиме вака, тмава ќе треба дасе вика добро утро... слатки сништа, мили мои... _____________________________Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.
добра ноќ и убави сништа!! се гледаме утре _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25 добра ноќ и убави сништа!! се гледаме утре
Епа ке мора и јас да се гасам никој нема да остане на дружба.се читкаме утре Слатки сништа драги мои _____________________________What goes around comes back around.
Отиде вискито, отидов и јас да се комирам до мм. Добра ноќ на сите. _____________________________love u all
Отидов и јас на спиење... ДОБРА НОЌ _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
Dobra nok, jas sum gotova, dosta bese za denes ne mozaaaa zzzzzzzzzzz..... _____________________________
добра ноќ Македонијо,каде и да си?!
ИЗВОРНА ПОРАКА: April
_____________________________Think Pink
dobra nok na siteeee
se citame utre, si odam jas kaj bucinjata _____________________________
_____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива