за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Добра ноќ и од мене! _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
добра ноќ мили мои _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Dobra nok!!!!
Добра ноќ и слатки сни До следното читкање
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana
Jas sum premnogu umorna ..odam da odmoram a i Vas Vi posakluvam Dobra nok
Dobra noc _____________________________ne pravi go na drugite ona sto ne sakas tebe da ti go pravat
добра ноќ
Dobra nok i od mene.I jas odam da se parkiram pokraj kerka mi. _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
добра ноќ мили мои јас ќе почекам да и се преспие на надица ако не заспијам пред неа _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
добра ноќ. одам да се комирам до нина _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
добра нок од мене утре посвеза ке ги гледам сликите.сега сум
_____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka
Добра ноќ на сите и добри сништа. до утре ... _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Dobra nok dragi moi
ајде на слатки соништа драги мои рингерајковци _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
и од мене добра ноќ.. мислам дека денес повеќе од 8 саати дремење на компј. ми се фатија... хемороиди ќе фатам од седење _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива