за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
twins kaza soblekuvalna i sega moram da ja poslusam i da si legnam. dobra vi nok
_____________________________And this is my beautiful life ...
_____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Добра ноќ и од мене мили мои и слатки сништа... се читаме утре повторно на РР. _____________________________And this is my beautiful life ...
добра ноќ мили мои морам да одам утре рано треба да станам ќе одам на грозјеберење (ако не заврне ) _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
dobra nok na site
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 dobra nok na site
dobra nok _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 dobra nok na site jas ovaa slika ne ja prativ neznam kako stana vakva ,ve molam da ja izbrisete.
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26
еве кој седи навечер касно на РР тие што мажите им се во странство Добра ноќ мама26
abe obvrski si imam i jas dobra nok nutelizza [ nutelizza mnogu ubav nadimak ] dobra vi nok na site _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
dobra nok na site _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
kade le si legnuvas? dobra nok sweet dreams _____________________________Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
dobra vi nok na site _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Dobra nok !!!!!
dobra nok moi milicki rr-ki _____________________________Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
Dobra nok i o d mene _____________________________najvazen e duhot na vasiot odgovor***
убаво да спиеш и извини што го сфатив касно муабетот _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
ко за болесник супер се држев а? Ве напуштам! Добра ноќ на сите! Убави сништа! _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
_____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
Добра ноќ на сите! Одам да си легнам, свеки утре ќе печи пиперки за ајвар, ќе станела уште во 5, па ако ништо друго, јас да станам во 8, да и помогнам _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Добра ноќ посакувате, а не можете да се одделите од рр, уште сте тука _____________________________Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
Добра ноќ од мене! До утре! _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива