за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
добра нок на сите видимо се сутра _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
pak jas samo? ubavi snista odam jas dosta bese za denes.dobra nok _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
добра ноќ
dobra nok i od mene...pozzz i site ubavo da sonuvate.... _____________________________Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
_____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
dobra nok na site _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
ај и јас еднаш да посакам овде добра ноќ... чекав, дочекав да завршат двете машини, и сега легнувам...ех, тоа ти е ефтина струја... чао, се одјавувам _____________________________Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
добра ноќ! _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
dobra nok na site ubavi sonista
dobra nok od mene..zaminah..pozzz _____________________________Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
Ајде отидов и јас. Мм веќе со Филип заспа пред саат и пол. Добра ноќ. _____________________________Live and let live
dobranok agness... _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
И јас си одам, се гледаме за 5-6 саати... Добра ноќ! _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
добра ноќ _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
dobra nok i od mene.....ubavi sonovi... _____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
добра ноќ РР
_____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
< Поракaта ја уредил Natuska85 -- 12.12.2010 0:29:27 > _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Добра ноќ на сите и убави сништа _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
_____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива